Weglopen PVV bij formatie is belediging 1,5 miljoen kiezers

Je zal maar CDA’er zijn en door een rivier van stront zijn gegaan om de rechtse hobby (een kabinet “op rechtskost wat kost) mogelijk te maken. Je kan niet zeggen dat de CDA’ers niet al het mogelijke hebben gedaan. Alle neuzen stonden dezelfde kant op. Zelfs Ab Klink schreef weliswaar een beetje verkeerde brief maar was uiteindelijk bereid een formatie akkoord op inhoud te beoordelen.

De VVD was ook helemaal overtuigd: met dit CDA konden ze verder. Zelfs nu nog steeds kunnen ze ermee verder.

Kortom niets stond het Bruine kabinet nog in de weg. ALLES was er klaar voor. Zelfs de SGP tekende er voor.

Kamerzetels zat dus. 79 personen met 1 doel. Een Kabinet Op Rechts Wat Het Volk Wil.

Geert Wilders die regeringsverantwoordelijkheid dichterbij ziet komen
Op 1 persoon na. Normaal zeg je dan “op 1 partij na” maar in dit geval spreken we van 1 persoon, namelijk dhr. Geert Wilders, die zijn 1,5 miljoen kiezers op onnavolgbare wijze liet barsten door dit buitenkansje te laten lopen, middels de kunstgreep van het stellen van een zonderlinge en ongrondwettelijke eis, waaraan onmogelijk kon worden toegegeven.

Of denkt Geert soms dat hij eigenhandig de grondwet wel even kan veranderen? Nee he.

Als er iets bij deze formatie wel duidelijk is geworden is dat er 1,5 miljoen kiezers voor NIETS naar de stembus zijn gegaan en massaal op een bange haas hebben gestemd.

76 gedachten over “Weglopen PVV bij formatie is belediging 1,5 miljoen kiezers”

 1. Wij vinden dat niet zo erg hoor! maar bedankt voor je medeleven.
  Mischien had de dierenpartij beter voor ons geweest.
  Maarja als die hun zin niet krijgen !!!! ……….. at your service

 2. Zou nog niet tevroeg juichen,want wat blijkt donner heeft het ook geopperd,blijkt uit ad en tros kamerbreed 😉

 3. Heb je de persco wel gezien? Daar zat geen woord chinees bij. Een ongrondwettelijke krapulaire eis van zonderling Geert Wilders.

 4. nee ik zie er heel stoer en geil uit

  maar je gaat die arme aap toch niet met wilders vergelijken?
  Ik vind dat zielig voor die aap 😐

 5. Wel grappig dat kiezers van wilders alleen kiezers worden genoemd als de tegenstanders daar baat bij hebben.
  Ik voel me daarom toch een beetje in een euforische stemming .

 6. Die afbeelding van die aap is inderdaad wel heel onredelijk voor die aap.

  Zal ik de afbeelding maar verwijderen? 😛

 7. ehm Wilders was toch de gene die liep op te scheppen over zijn 1,5 miljoen dildo’s of ben ik nu gek?

 8. Gaan jullie maar lekker verder hier met deze linkse site. Maar een ding staat vast: de PVV wordt groter en groter en alle linkse mensen zien dit met angst en beven tegemoet. Dus over bange hazen gesproken…

 9. Hé, daar is er weer één van die 1 1/2 miljoen! Even voorrekenen, er hebben 9,5 miljoen mensen gestemd, daarvan hebben er 1,5 miljoen op Wilders gestemd. Eh, nu moet ik even rekenen hoor, dat betekent 1,5 miljoen vóó’r Wilders en eh, moeilijk hoor, maar eh, ja ik kom er wel uit, 8 miljoen NIET voor Wilders.
  👿 Sufferds, dat is bij lange na nog geen meerderheid. Ook met hard schreeuwen en schelden is het geen meerderheid, het is en blijft een MINDERHEID. Wen daar maar vast aan! 🙂
  De meerderheid van Nederland gebruikt zijn verstand gelukkig nog en loopt niet achter iemand aan vanwege zijn one-liners of ‘prachtige’ tweets.

 10. Ja en zie waar ze dat heeft gebracht, nog steeds niet in het pluche. Maar misschien gaan die kansen komen, je weet het niet hè? In deze tijden. 😀

 11. Oké, dan moeten we maar blaassessie’s gaan organiseren. Was toch al van plan om naar de Noordelijke Unie te verhuizen, kan dan gelijk mee komen blazen.

 12. Blaassessies weet ik niet maar ik heb al eens overwogen om een blaastest in te voeren hier. 😀

 13. Martin Schreef:

  Gaan jullie maar lekker verder hier met deze linkse site. Maar een ding staat vast: de PVV wordt groter en groter en alle linkse mensen zien dit met angst en beven tegemoet. Dus over bange hazen gesproken…

  Verstandige mensen zien een grote PVV inderdaad met angst en vrezen tegemoet , het is nogal wat als zoveel mensen zo stom zijn dat ze een haatzaaiende Zion-Nazi / Facist volgen .. En in tegenstelling tot de platwormbreinen die PVV stemmen weten wij wel wat de voorgaande keren dat mensen achter dit soort figuren aanholde gebeurde….

 14. je hebt gelijk

  we moeten de vrijheid van meningsuiting van toeterende worldpressidioten aan banden leggen

  alleen geschoolde opniemakers zouden toegelaten moeten worden op internet;

  gelukkig dat hirsch-balin daar al mee bezig is ;
  daarom stem ik al jaren CDA!

  Wilders doet daar te weinig aan!

 15. Ik ben ook op vele plekken geband

  zo gaan die dingen

  Maar Hirsch-Balin gaat daar wat aan doen 😎

 16. @PE Als het hier allemaal zo slecht is zou ik hier niet eens willen komen. Tenzij je masochist bent natuurlijk, is ook nog een optie. Ja, daar geloof ik wel in, omdat je ook voor zo’n strenge heerser als De Grote Leider bent.
  Wil er verder niet aan denken. 😥

 17. Vervelende zeurpieten altijd, als ik voor iedere keer dat er iemand tegen me aan liep te janken een knaak kreeg was ik nu miljonair.

 18. Nou ja, die aap misbruiken voor het duiden van je verhaal, ik weet niet, dat is niet mijn stijl en ik denk dat je beter kunt, gezien de kwaliteit van deze site?

  Nee, geen dieren meer.

  Maar goed, ik ben blij dat we even bevrijd zijn van een fascistische regering. Maakt me niet zoveel uit hoe het een en ander in z’n werk is gegaan.

 19. is er niet een geinige blogger die een leuk artikel kan maken over dierenmishandeling op krapuul?
  😮

 20. Het is beangstigend om te zien hoe de linkse media en politiek altijd de schuld neerleggen bij Geert Wilders. Wat er ook gebeurt, het is altijd de schuld van Wilders. Totaal onterecht, ook in dit geval. Iedereen weet diep van binnen heus wel dat de beroemde brief (vol met leugens) de formatie heeft doen klappen. En dat allemaal door een stiekem mannetje met een grote bril, aangestuurd door Lubbers en Beatrix!!

 21. Wat een onzin; iedereen weet toch dat het de schuld is van de Moslims

  Goed dat je mensen er even op wijst!

  Beatrix en Lubber zijn ook geislamitiseerd

 22. Die linkse media toch , die Wilders constant aandacht geven want wilders is natuurlijk ook links ..
  want
  Links= socialisme
  socialisme = nationaal socialisme
  nationaal socialisme= nationalisme ( dat staat zelfs eerste in de naam dus nationaal socialisme is meer nationalistisch dan socialistisch )
  en Wilders is een nationalist =nationaal socialist = socialist = links

 23. @33 Al B. ai, leuke redenering, maarre ben ik dan ook links??? Nee hè, dan niet meer hè? 🙁 Ga een nieuw begrip verzinnen dan! 😀
  Trouwens, wat is links en wat is rechts, wordt tegenwoordig te veel over gepraat alsof het vaststaande eenheden zijn. Is niet (meer) zo volgens mij. Daarbij wordt het ook gewoon als dooddoener gebruikt, bah 😥

 24. Even een oefening in krapulistisch redeneren 😮
  ik ben geloof ik Islamo-fascistische Taqiyya Moslim
  en de rest zijn dan Dhimmies … Ik weet niet hoe die verder onderverdeeld worden

 25. Dus de kwaliteit van deze site lijdt onder de afbeelding van die aap?

  Zeg dat dan eerder ik heb hem al minstens 20 keer gebruikt, 😡

 26. Ik denk dat de PVV en met name Geert Wilders er goed aan gedaan heeft om niet verder te willen gaan met drie mensen die niet voornemens zijn om de formatie te laten lukken. Ik denk ook dat, als de drie ‘dissidenten’ hadden gezegd dat zij zich zouden hebben neergelegd bij de uitslag van de stemming op het CDA congres, Wilders dan gewoon door zou zijn gegaan. We moeten helaas constateren dat die bereidheid er niet was en dan vind ik het niet vreemd dat je niet verder gaat met iemand die aan de onderhandelingstafel het een zegt, en vervolgens een brief schrijft een compleet ander verhaal verteld. Op dat moment geef je de ander zoveel reden om je te wantrouwen dat er van enige constructieve samenwerking geen sprake meer kan zijn.

 27. PVV4ever Schreef:

  Het is beangstigend om te zien hoe de linkse media en politiek altijd de schuld neerleggen bij Geert Wilders. Wat er ook gebeurt, het is altijd de schuld van Wilders. Totaal onterecht, ook in dit geval. Iedereen weet diep van binnen heus wel dat de beroemde brief (vol met leugens) de formatie heeft doen klappen. En dat allemaal door een stiekem mannetje met een grote bril, aangestuurd door Lubbers en Beatrix!!

  De nickname “PVV4ever” roept bij mij associaties op met voetbalhooliganisme. En uit die groep is nog nooit iets weldenkends uitgekomen en dat blijkt wel weer uit deze reactie. Persoon in kwestie is niet bij de onderhandelingen geweest, maar weet nu al zeker dat die brief vol met leugens staan. Of heeft er weer iemand gelekt?

 28. Denk dat het niet zozeer om leugens gaat als om de situatie. stel je voor, je zit wekenlang naast iemand met wie je probeert om een akkoord te maken, dit lijkt allemaal goed te gaan en hij knikt ja en amen. Jij denkt, we gaan er ondanks onze verschillen van opvattingen uitkomen en dan ineens een brief waarin eigenlijk staat dat ‘ie helemaal niet van plan is om er met je uit te komen. Ja, waar zijn we dan mee bezig ? Ik persoonlijk zou ook weinig zin hebben om aan een dood paard te gaan lopen sleuren. Een coalitie houd in dat je allebei water bij de wijn doet en dat je jouw opvattingen wat milder uit, zodat je coalitiepartner het ook kan onderschrijven, dat zou Wilders trouwens ook hebben moeten doen.

 29. slurfje Schreef:

  Denk dat het niet zozeer om leugens gaat .

  Mijn antwoord was ook een reactie op “PVV4ever” die het had over een brief vol leugens.

 30. Oke, geen Bruin1. En rood 2 was al kansloos gemaakt door Job Cohen omdat deze pertinent weigert met de SP te praten.

  Wie gaat dan nu wel de economische crisis aanpakken?

  Want links of rechtsom zal er bezuinigd moeten worden. Of krijgt Jan Modaal het weer op zijn schouders?

  En laat me niet lachen om de vermeende CDA dissidenten. De meest hebben belangen bij continuering van de subsidies aan dubieuze (niet democratische) organisaties. En ook opmerkelijk dat deze geen enkel probleem hadden om toenertijd met LPF samen te gaan.

  Denk dat niemand zit te wachten op een zakenkabinet met alleen maar oog voor de cijfers. Want we weten wie ons de financiele crisis hebben gegeven.

 31. ach.. er zijn er hier wel meer die onzin uitkramen en feiten verdraaien. Ik wil het puur houden en mij door de feiten laten leiden. Ik ben het met Wilders op een aantal punten eens en op een aantal punten ook helemaal niet.

  Maar ik vind wel dat een partij als de PVV erbij hoort om ook een ander geluid te laten horen. De overige partijen kunnen dan de PVV wat ‘in het gareel’ houden zodat de som van het totaal een uitgebalanceerde doorsnee van onze samenleving weerspiegelt.

 32. Private Benjamin Schreef:

  En laat me niet lachen om de vermeende CDA dissidenten. De meest hebben belangen bij continuering van de subsidies aan dubieuze (niet democratische) organisaties. .

  Eerst wil ik de namen weten van die (niet democratische) dubieuze organisaties en vervolgens de namen van die vermeende CDA dissidenten die hier belang bij hebben. En dan praten we verder. Geschreeuw en gebral hoor ik al te veel.

 33. slurfje Schreef:

  Maar ik vind wel dat een partij als de PVV erbij hoort om ook een ander geluid te laten horen. De overige partijen kunnen dan de PVV wat ‘in het gareel’ houden zodat de som van het totaal een uitgebalanceerde doorsnee van onze samenleving weerspiegelt.

  “In het gareel houden” impliceert al dat er iets niet deugt aan die partij. Zo’n partij hoort er dus niet bij, maar moet daarentegen juist bestreden worden.

 34. #Private Benjamin
  Heb je dan ook bronnen waar je kunt bewijzen dat de dissident CDA-ers er geen belang bij hebben om met de PVV in zee te gaan omdat ze belangen hebben elders. Want dat is nogal een bewering. Die lees te tegenwoordig veel op internet. Grappig dat je de LPF erbij haalt, die wilde ook flink snijden in “die CDA- hobbys”,net als de PVV.

 35. @ Frans: Bron is Elsevier en ik kan het zo gauw niet vinden op hun site. Kopieeren van het artikel uit het weekblad is inbreuk op copyright.

  Een stukje was al eerder gepubliceerd en wel vrij toegankelijk:
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/271505/Links-verzet-binnen-CDA-tegen-PVV-is-eigenbelang.htm

  Heb hem nog niet helemaal gelezen maar stond meen ik ook wat in over de vragen die er te stellen zijn bij de Nederlandse subsidie van 1 miljoen aan de moskee op Ground Zero. Of ik heb dat in één van de andere opiniebladen en kranten gelezen. Werkt trouwens heel verhelderend om je zowel links als recht te laten informeren.

  Wat meer landelijke, nou ja landelijk, vragen over de scheiding tussen kerk en staat:

  http://www.vvdamsterdam.nl/article/2056/

  Maar als je vragen over geldstromen hebt dan zijn er nog wel wat meer dossiers.

  Dus terugkomend op de vraag wordt Jan Modaal het kind van de rekening met lastenverzwaring of toch bezuinigen?

 36. @ Sjef Clochard:Ik stel alleen maar de principiële verontwaardiging aan de kaak van sommige dissidenten.

  Het is juist dat ik een groot respect heb voor iemand als Verhagen, en daarmee het CDA, dat ondanks de verontwaardiging toch gekeken is naar samenwerking.

  En na LPF hebben een aantal partijen heel goed de les geleerd van populisme. Zoek zelf maar eens op google.

 37. Geldstromen – openbaarheid -> waar komt het geld van de PVV vandaan? Daar wil niemand antwoord op geven. Rare zaak. 💡

 38. @ Frans: Weet jij toevallig de inhoud van het gedoogakkoord?

  Ik ben daar namelijk wel heel benieuwd naar. Net als het regeerakkoord dat er net niet kwam. Maxime Verhagen staat anders wel bekend als een slimme strateeg en de ingenieur van de val van LPF.

 39. Private Benjamin Schreef:

  @ Frans: Weet jij toevallig de inhoud van het gedoogakkoord?
  Ik ben daar namelijk wel heel benieuwd naar. Net als het regeerakkoord dat er net niet kwam. Maxime Verhagen staat anders wel bekend als een slimme strateeg en de ingenieur van de val van LPF.

  Nee Benjamin, ik ken de inhoud van beide akkoorden niet. Ben ook benieuwd wat er in staat.

 40. Maar, even terug ‘on-topic’ ik voel mij als stemmer niet beledigd dat de PVV niet verder heeft willen gaan zonder harde toezegging/

 41. Ik denk dat, mocht het concept-regeerakkoord ooit openbaar worden, je verbaasd zult zijn over de hoeveelheid water die de PVV bereid was bij de wijn te doen. mede daarom zul je het waarschijnlijk nooit lezen.

  Ik weet niet wat er gebeurd is achter gesloten deuren dus kan ook niets iets beweren, maar het zou mij niet verbazen als deze ‘val’ van de formatie in scene is gezet om de PVV’ers het idee te geven dat ze mee mochten doen en dat men nu volledig de schuld bij Wilders leggen.

  Al met al, blijft het jammer.

 42. slurfje Schreef:

  Ik denk dat, mocht het concept-regeerakkoord ooit openbaar worden, je verbaasd zult zijn over de hoeveelheid water die de PVV bereid was bij de wijn te doen. mede daarom zul je het waarschijnlijk nooit lezen.
  Ik weet niet wat er gebeurd is achter gesloten deuren dus kan ook niets iets beweren, maar het zou mij niet verbazen als deze ‘val’ van de formatie in scene is gezet om de PVV’ers het idee te geven dat ze mee mochten doen en dat men nu volledig de schuld bij Wilders leggen.
  Al met al, blijft het jammer.

  Was het niet Geert Wilders die jarenlang te koop liep tegen ‘Haagse achterkamertjes’ en wat daar allemaal bekonkeld werd?
  Dus nu aan hem de schone taak om ons eens haarfijn te vertellen wat er zich allemaal afgespeeld heeft. Weten we ook meteen hoeveel water hij bij de wijn gedaan heeft. Of mogen Henk en Ingrid dat niet weten?

 43. Wiec heeft deze onzin geschreven ?
  1 of andere linkse rakker ?
  Maak Nerderland weer voor Nederlanders.
  Steun de PVV

 44. Peter Schreef:

  Wiec heeft deze onzin geschreven ?
  1 of andere linkse rakker ?
  Maak Nerderland weer voor Nederlanders.
  Steun de PVV

  Als je nuchter bent dan praten we weer verder Peter.

 45. Private Benjamin is weer present voor de wacht.

  Is het een stiekem cordon sanitaire, de schuld van het CDA of werd Wilders zenuwachtig?

  Ik kan gokken naar de reden maar het resultaat begint me te beangstigen.Zolang het hier om linkse of rechtse protestpartijen gaat heb ik nog wel vertrouwen in de democratie.

  Maar wat nu als de PVV echt de grootste gaat worden?
  Dan begint het wel enge gelijkenissen te krijgen met de situatie van de Weimar republiek.

  In dat kader lijkt opnieuw naar de stembus gaan me dus een verlies voor de democratie. Het stadium van negeren zijn we ook allang gepasseerd. 31, weliswaar virtuele zetels, maakt duidelijk dat er onvrede in dit land heerst.

  Wie heeft de oplossing voor Den Haag?
  Gaat de PvdA straks een coalitie over rechts gedogen als Cohen inderdaad over zijn schaduw heen kan stappen?
  En welke kleur heeft de wijn waar water in gedaan moet worden?

 46. @ Frans:We agree to disagree

  ….Nederlanders (in de zin van etniciteit) zijn onderling verbonden door een gemeenschappelijke geschiedenis, cultuur, taal en afstamming; al moet worden opgemerkt dat gemeenschappelijk hierin geen synoniem is van identiek

  Binnen Nederland woont een inheemse etniciteit; de Friezen….

  Bron:Wikipedia

  Ik ben dus geëxcuseerd 😉

 47. Wilders zat voor de reclame bij de onderhandelingen en heeft hij verder de schijt aan Nederland.
  De kiezers interesseren hem zolang hij daardoor bovenop kan pronken, vervolgens laat hij ze barsten.

 48. Straks misschien toch weer onderhandelingen nu Klink de eer (vrijwillig?) aan zich zelf gehouden heeft.

  Rare combinatie eigenlijk eer en politiek.

  Verhagen, nog twee te gaan of vind Geert de 2 zetels van de SGP ook goed.

 49. Islamisering geen noodgeval ❗ ?

  Conclusie Pers artikel: “” Dat Wilders niet tot het uiterste gaat om beleid mee te bepalen is extra vreemd, aangezien hij er van overtuigd zegt te zijn dat ons land zeer ernstig wordt bedreigd door de islam en ‘Marokkaanse straatterroristen’. Hij had strenger asielbeleid kunnen realiseren, hogere inburgeringseisen en – volgens Klink – de mogelijkheid om criminelen met een dubbele nationaliteit hun Nederlandse paspoort af te pakken. Dat zou in het licht van zijn strijd tegen islamisering en straatterreur van onschatbare waarde moeten zijn. ‘Het is vijf voor twaalf’, zei hij in deze krant over die gevaren. Dat was in februari 2007, hoe laat is het nu dan wel niet?

  Zijn taxatie van de dreiging staat in geen verhouding tot zijn woorden nu – ‘Jammer, ik betreur het oprecht’ – om de mislukte formatie te beschrijven. Hij zou een regering zonder de PVV eigenlijk als een regelrechte ramp moeten beschouwen. Kennelijk vindt Wilders de problemen niet zo urgent dat hij bereid is politiek meer risico te nemen.
  Bron:
  http://www.depers.nl/binnenland/507135/Waarom-blaast-Wilders-af.html

  In ieder geval een scherpe observatie.

  Nogmaals , ik weet nog niet zo zeker of Bruin 1 wel van de baan is.
  Rutte eet uit Wilders hand, rechts kan zijn vingers daar bij aflikken 😥 Donner masseert voor Verhagen 😥
  Bruin 1 nageboorte, levend of dood, was al klaar!
  Ik vind een term als neo liberaal fascisme wel in de buurt.
  Dictatuur van het corporatisme, banken, vastgoedwereld, Neerlands HRA etc. samen met cultuur racisme, zoiets.
  Vertrek Klink.
  Het 1ste waar ik aan moest denken waren de zuiverings praktijken die rond besluitvorming Irak in GB plaats vonden.
  A far shot, dat zeker ……….terwijl ik niets met het CdA heb, protest tegen Klinks patienten dossier, ervaar ik toch een huiver……huiver…….
  Fijn dat de site weer werkt! dank! 😎

 50. @68 Tess
  Zo is hetmaar net ❗ :

  Al kost het u als PVV dissident een hoofd en ziel brekende lange brief……maar dit nog wel zonder uw baan te verliezen of erger, opsluiting voor onbepaalde Wilderse tijd:
  Wees er op tijd bij ,Vrijheid 😎 NU:
  Doe, schrijf het Nu en return to media sender ➡ Wilders!
  en de grote opluchting volgt 😎

 51. Wie eet er eigenlijk werkelijk uit welke hand?

  Even resumeren: Bruin 1 is een minderheidskabinet met gedoogsteun van PVV en mogelijk SGP. Een coalitie waar rechts zijn vingers bij kan aflikken volgens Rutte. Klinkt alsof Wilders heel veel water bij de wijn heeft moeten doen. En ik krijg de indruk dat het gedoog akkoord betekent dat de PVV onvoorwaardelijk het programma van de VVD steunt.

  Krijg zo langzamerhand de indruk dat we allemaal voor de gek gehouden worden. Dat de PVV alleen bedoeld is als bliksemafleider zodat Rutte zich niet hoeft te branden aan maatschappelijke onderwerpen die protest opleveren.

  Wilders als hofnar kan dan inderdaad zeggen wat hij denkt. Zou PVV dan misschien staan voor Pardoes Voor VVD, of beledig ik daar de Efteling mee?

 52. Private Benjamin Schreef:

  Krijg zo langzamerhand de indruk dat we allemaal voor de gek gehouden worden. Dat de PVV alleen bedoeld is als bliksemafleider zodat Rutte zich niet hoeft te branden aan maatschappelijke onderwerpen die protest opleveren

  Het duurt inderdaad jaren, doch is het nooit te laat om de waarheid te ontdekken.

 53. Zondebok? Moet je aan de auteur van de vrgelijking eigenlijk vragen.

  Waar ik op doel is het trucje met de splitsing van Wilders (PVV) toen uit de VVD om het blazoen van de laatste niet te doen bederven door inherente extreem-rechtse sfeer.

  Nu zitten ze onder een hoed te spelen want ze zijn nooit echt uit elkaar geweest en de Nederlandse mentoren van Wilders hebben altijd vanuit de VVD geopereerd.

  Tot uw dienst.

 54. @74

  Nexus reageert voor mij. Hoewel ik het zelf de reactant in een stoichiometrische vergelijking zou willen noemen.

Reacties zijn gesloten.