En meer corrupt VVD-nieuws

Blijkbaar nog niet
Blijkbaar nog niet
In het kader van de corrupte dievenbende bij de VVD: Oud-wethouder Jacques Damen van de gemeente Vlissingen heeft ruim 10.000 pleuro belastinggeld geroofd. Deze fraude blijft (vanzelfsprekend) onbestraft. Maar hij moet het wel “terugbetalen” (het wordt ingehouden op zijn wachtgeld).

Halve Zoolstra, fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer, blijkt eigenhandig het van belastingfraude verdachte VVD-kamerlid Houwers uit de fractie te hebben gegooid. De brief die de VVD’er aan de kamervoorzitter heeft geschreven blijkt dus een………. leugen.

Wil jij ook straffeloos kunnen roven en frauderen? Word VVD-politicus!

8 gedachten over “En meer corrupt VVD-nieuws”

 1. 😆

  Wil jij ook straffeloos kunnen roven en frauderen? Word VVD-politicus!

  Beter propaganda VOOR de VVD kun je echt niet verzinnen!

  😆

 2. En zelfs van Baalen liegt de boel bij elkaar in Brussel ,daar heeft hij al een afspraak gemaakt met VERHOFSTAD over de komende Europese verkiezingen .Hij zij hierbij dat het standpunt over Europa in niets verschild met dat van D66 .Dat houd dus in dat de VVD fractie in Brussel en in den haag in alles pro Europa is Het handje klap is al begonnen hij staat dus achter VERHOFSTAD ,in wezen is zijn VVD fractie al samen gevoegd met die van VERHOFSTAD .Dit is iets om rekening mee te houden bij de komende verkiezingen van het Europarlement .

 3. Wat een eenzijdige negatieve berichtgeving over die hardwerkende VVD poloitici weer. We zijn wel kampioen graaien en frauderen, maar daar staat wel tegenover dat wij ons wel inspannen voor het hard aanpakken van bijstandsfraude, zodat die uitkeringlijers niet stiekem een paar tientjes zwart kunnen bijverdienen om nieuwe schoenen voor hun kinderen te kopen of het schoolgeld te betalen. Want als wij werklozen ook laten frauderen dan gaan ze nooit een baan zoeken.

 4. Lees ik dat goed? Uit het artikeltje in de VK van Jan Hoedeman − 22/08/13, “Zijlstra dwong Kamerlid Houwers op te stappen.” waar jvdheuvel hierboven naar verwijst. Ik citeer:

  “Integriteit is in de VVD een heikel onderwerp sinds enkele liberale kopstukken in opspraak kwamen door affaires rond fraude en gesjoemel. ‘Dat wij de grootste partij zijn, stelt eisen’, zei premier Rutte onlangs nog op het VVD-congres.”

  Ah, dus als de VVD niet meer de grootste partij is dan gelden deze eisen van integriteit niet, en is frauderen en gesjoemel wél weer toelaatbaar binnen de VVD gelederen! Ja, want zo bevestigt Rutte:

  “‘Wij kunnen niet langer de norm volgen, maar moeten leiden, ook in bestuurlijke integriteit.'”

  Zo, dus frauderen en sjoemelen is volgens VVD voorman Rutte “de norm” waar alleen maar even van afgeweken moet worden zolang hij mp is. Dus als ze straks weer in de oppositiebankjes zitten is graaien, frauderen, oplichten, belastingontduiken en valsheid in geschrifte weer gewoon “de norm” die elke VVDer mag volgen. In de peilingen zijn ze allang niet meer de grootste partij, dus dat belooft wat met die liberale boevenbende in Den Haag. Dan zijn wij straks toch beter af met die brievenbuspissers van de PVV die met hun grote mond maar gebrek aan intelligentie nog geen deuk in een pakje Hollandse boter kunnen slaan.

 5. Nee joh, het is uiterst simpel – d’r moet een nieuwe links-sociale partij ontstaan want het ontbreken ervan is de enige reden dat PVV zo hoog vaart … en hmm, ja ook paar traditionele etnische trekjes geven het doorslag.

 6. “ruim 10.000 pleuro belastinggeld geroofd.”

  Maar 10k. Henk & Ingrid (PVV stemmers) frauderen meer, zonder besef.

  @1,
  Zelfs Bart Schut heeft, via joop.nl, een gaatje gevonden in de antipathie jegens de partij waar Wilders eerder al, mede dankzij Bolkestein, op het pluche plakte. Go Lefties! 1k!

 7. Pingback: Minister van Buitenlandse Zaken ligt buiten | Krapuul

Reacties zijn gesloten.