En we zijn terug

We hadden wat technische problemen vanochtend en voor de zekerheid hebben we de site offline gegooid. Alles is gecontroleerd en lijkt nu in orde. We gaan er dus gewoon weer tegen aan want er is nog een hoop te doen. Voor meer informatie, neem contact op met de redactie.

Omdat ik toch bezig was heb ik gelijk alle users van de site afgegooid waarvan ik niet 200% zeker wist dat ze hier een user account nodig hadden.

Had je een user account en ben je dat nu kwijt en denk je het nodig te hebben? Neem contact op met de redactie.

15 gedachten over “En we zijn terug”

 1. 😎 😎 😎 😎 Hard gewerkt jongens en meisjes 😎 😎 😎

  FIjn dat hij er weer is, miste het wel 🙁

  Want zoals we vandaag weer zien, er is nog een hoop werk aan de winkel.

 2. Ik dacht aan een actie van de guillotineboys. Want je mag alles zeggen, maar het moet natuurlijk wel krapuul zijn.

 3. Had ik gisteren nacht weer zo’n prachtig dromerige reactie gemaakt (veel te lang! 😳 ) voor @abdul, en doe ik “post”!, wèg onsterfelijke tekst!
  Nu begrijp ik, waarom dat gebeurde…
  Ik zal nu proberen, om m’n geniale tekst een tweede leven te geven 😆

 4. Ja die reactie die was in het spamfilter gekomen. Onterecht. Er is de afgelopen dagen vrij veel onterecht in het spamfilter gekomen. Eerst hield ik dat vrij goed bij maar op een gegeven moment word je toch moe van die scheldpartijen daar en dan denk je “komt wel”.

  Als je een geniale tekst schrijft en je ziet m niet verschijnen dan kun je het beste even een seintje geven.

 5. Ja, ja, ik zie het. Dank zij jvdh is de tekst herboren. Het is niet geniaal, maar de doelgroep is er blijkbaar niet ongelukkig mee (@abdul dankt ons). Ik ben tegen samenzweringstheorieën, maar we kunnen helaas niet uitsluiten, dat sommige dingen zo gaan als Abdul zegt… 🙁

 6. Een user is een geregistreerde gebruiker. Vaak zijn op een weblog alleen redactie leden user. Die kunnen inloggen en dan artikelen plaatsen e.d.

  Wij hebben hier nu een stuk of 50 users. Dat waren er vanochtend nog 300.

Reacties zijn gesloten.