Liban Mohamed, volgeling van Blonde Geert, bestaat niet

Een onderzoekje dat je snel zelf doet: van de eerste zeven volgers bovenaan de lijst blijken er vier loze eieren te zijn (momentopname 14.15u 23 augusutus 2013).
Dus het bericht dat meer dan de helft van de volgers van Geert Wilders op twitter geen volger is maar nep is niet iets om van verbazing achterover te vallen.

De vraag is natuurlijk: kopen Wilders en zijn collega-fractievoorzitters deze nepaccounts van onze belastingcenten, en zo neen, waarom niet?

2 gedachten over “Liban Mohamed, volgeling van Blonde Geert, bestaat niet”

 1. “en zo neen, waarom niet?”

  Twitter is een middel, om te rellen en de niet bepaald nadenkende massa (‘Geert heeft gelijk’- schreeuwers) te bereiken, spiegel neuronen en meer onderbuik doen de rest dan wel. Al dan niet via simplistische “journalisten/ stukkieschrijvers”, zoals een Elma D, werkzaam voor dat voormalig verzetskrantje “Trouw”.

  Belastinggeld staat daar verder los van; niet meer dan ‘een invulling’.

  Overigens zijn zichzelf PVV’er noemenden niet bepaald vies van belastinggeld. Zie bijvoorbeeld Hero Brinkman, die nog steeds wachtgeld opzuigt. Maar zo zijn er meer van die Henk en Ingrid types. Sociaal-maatschappelijk achtergestelden, enzovoorts..

  Oh, en Epeen. Nimmer te onderschatten! 😉

  “kopen Wilders en zijn collega-fractievoorzitters deze nepaccounts”

  Het zal mij werkelijk niet verbazen, aangezien het al geruime tijd (10+ jaar) bekend is dat het extreemrechts tuig zich op dat vermaledijde interwebs aanwezig ís, dit mede na forse zakken met geld van lui als Frank Gaffney (o.a. voor ‘Fjordman’) . Maar uiteraard ook die BFF (‘best friends forever’) van Wilders, Pam Geller en haar gnoom Spencer.

  Het blijft uiteraard hilarisch, dat ‘de PVV’ (enkel Wilders, uiteindelijk) geen inzage wenst te geven in de geldstromen van deze -door de politieke rest gedoogde- fascistoïde politieke partij.

  Koffers met geld. Geachte Jhim, kom ‘er maar in!

Reacties zijn gesloten.