WTF? VVD Wassenaar bezorgd om veiligheid en privacy??

Drones? Not in my backyard.
Drones? Not in my backyard.
Bijgaand artikeltje is zo stupide, dat moet haast wel een grap zijn. VVD’ers in Wassenaar die zich zorgen maken over privacy.

Leden, dus, van de Nationale Anti-Vrijheid en Anti-Privacy partij, van de mondsnoerderspartij en spionagepartij, van de Nederlandse STASI-partij, ook wel bekend als de Firma List & Bedrog, die zelf, wanneer hun activiteiten het daglicht weer eens niet kunnen verdragen, gaan jengelen.

Het doet een beetje denken aan die Jos van Rey. Die kreeg de politie over de vloer na diverse aanwijzingen voor corrupt gedrag. Nou dat kon écht niet. Wie dacht de politie wel dat ze wás?

Anyway, die partij dus, de partij van Opstelten die de bevolking in een land van 1 “beveiligingscamera” op iedere 18 burgers ook nog eens wil laten bespioneren met drones, díe partij……… maakt zich zorgen over: drones.

Oproep: laat duizend drones opstijgen boven Wassenaar en idem boven andere gated communities en villawijkjes van deze vieze stinklui. En alles op youtube pleuren. Via: Google-news:: privacy