Europese Hooligans Voor Wilders, Amsterdam, 30/10. Hun Knieschijven zijn niet in Gevaar…

Held van de Deense SIOE. Versloeg de moslims in 732 bij Poitiers.

Op 30 october aanstaande komt de EDL in Amsterdam demonstreren voor Geert Wilders en tegen de op 2 november verwachte uitspraak in het haatzaai-proces tegen deze nieuwste held van alle blanke suprematisten in Europa en de hele witte wereld.

Wie zijn de EDL, en hoe komt het, dat Wilders nog niet heeft verklaard dat deze voetbal-hooligans niet welkom zijn in het Nederland waar we immers onze eigen boontjes willen doppen, zonder Europa, zonder voetbalvandalen?

Nou, daar hebben we wel een verklaring voor.

Maar eerst bekijken we, wie er zoal in bij de EDL, de SIOE en de SIOA rondlopen, wat ze zoal voor rellen veroorzaken en met wie, en wat ze van Wilders geleerd hebben.

Vervolgens laten we zien, dat de banden van Wilders met gewelddadig neo-nazistisch rechts in de afgelopen jaren voorzichtig aangehaald zijn.

Dat is een heel verhaal, dat je kunt nalezen op De Lage Landen: Komt Geert niet naar zijn foute vrienden toe? Dan komen ze wel naar hem (en ons)!

Het komt erop neer, dat na de kamerverkiezingen van juni, W. zich veel vrijer voelde om met zijn twijfelachtige internationale contacten op de proppen te komen. De eerste actie die hij voor het GWIFA-initiatief (“Geert Wilders International Freedom Association”) lanceerde, is er één, uitgerekend met de Duitse mega-haatblog “Politically Incorrect” (PI), niet toevallig ná de kamerverkiezingen. Op deze blog heeft het neo-nazi gedachtengoed vrij spel. Algemeen wordt er aangenomen, dat Hitler het slachtoffer was van de Mufti van Jeruzalem, een Islamiet die hem de jodenvervolging zou hebben ingefluisterd. En de “socialisten” hielpen een handje mee. Gevolg: “Het is onze (Duitse) schuld niet!” 😥 😥

EDL Rel in GB, 2010

Dat werk dus. Bij de EDL, de SIOE, Pamela Geller en Robert Spencer kom je, met nationale  varianten, dergelijke ideologieën tegen. Centrale figuur bij het Europese initiatief in Amsterdam van de EDL is de Deense SIOE-oprichter Anders Gravers, facebook-vriend van Wilders en straks mede-spreker in New York op 9-11.

Anders Gravers mocht net als Geert met Pam Geller op de foto (Florida, feb. 2009)

De SIOE (Stop Islamization Of Europe) is in Engeland en Denemarken minstens even strak rond het leidersprincipe georganiseerd als de PVV rond Wilders. Zijn niet bang voor een handgemeen. Ze hebben zelfs een speciale afdeling (oud-) militairen, die al heeft aangeboden om de Amsterdamse politie te “helpen” bij het “in goede banen leiden” van het gebeuren. Meer details in het eerder aangehaalde artikel, dat aldus eindigt:

Geert Wilders zelf zwijgt tot nu toe in alle talen. De man die voetbalvandalen de stadions met tandenborstels wilde laten schoonmaken (2007, Tilburg) of in de knieschijven schieten (2010), is kennelijk maar wat blij met hun steun, als ze geen Marokkanen zijn. Zelfs als ze hun eigen ordetroepen meebrengen:

He [EDL press official Simmons, HR] claimed that off-duty serving UK, Dutch and German soldiers which had joined “Armed Forces Unite,” (which grew out of “Armed Forces Defence League,” a Facebook group for EDL-supporting soldiers and sailors) have offered to help Dutch police to steward the event.

Ach, er wonen maar weinig Wilders-aanhangers in Amsterdam. De te verwachten vele tegendemonstranten krijgen zo een voorproefje van wat hun bij de invoering van de Wilders-brigades onder bevel van de PVV-veiligheidsminister, te wachten staat.

Tot nu toe dus geen commentaar van Wilders.

Maar je zult eens zien, hoe snel hij er bij is, als het Amsterdamse “socialistische” gemeentebestuur beperkingen oplegt aan de 30-oktober-plannetjes van zijn fascistische vrienden en bondgenoten!

32 gedachten over “Europese Hooligans Voor Wilders, Amsterdam, 30/10. Hun Knieschijven zijn niet in Gevaar…”

 1. Ik hoop dat Amsterdam, net als Keulen in september 2008, de heren (dames zijn er bijna niet bij) een fors poepie laat ruiken. 😆

 2. HÛH 😮 Zelfde mal bij het bakken gebruikt! Ze lijken op elkaar. 😥

  Enne, Nolly, weer terug bij Nolly?

 3. Wat een idioten ze zijn zogenaamd “in Geert” maar ze snappen zijn hele ideologie niet eens.

  En dat zie ik na een “studie” van 20 seconden.

  En ik zie ook dat die labiele gek Frikschoten er ook nog iets mee te maken heeft. 😥

 4. Ik zie het verschil eerlijk gezegd helmaal niet. Behalve dan dat Geert geen leden duldt.

 5. keesjemaduraatje Schreef:

  @1: als je een tegendemo gaat organiseren, betekent dat, dat je Tégen Vrijheid van Meningsuiting bent?

  Neen.
  Je krijgt gewoon een verbod op tegendemonstraties en tevens Linkse protesten onder druk van de burgemeester (VVD) en plaatselijke politiechef die zullen 1001 smoesjes gaan zoeken om een tegendemonstratie te doen verbieden i.p.v. in het openbaar op te biechten dat ze geilen op extreem-rechts.
  Zoals bij ons in de buurt geschiedde tijdens de manifestatie van d NVU.

  Gewoon verbod op tegendemonstraties uit “veiligheidsredenen”.
  Dit is pas repressie van de vrije meningsuiting.

 6. het Amsterdamse “socialistische” gemeentebestuur zal beperkingen opleggen aan de 30-oktober-plannetjes omdat ze hun eigen linkset vriendjes niet in de hand kunnen houden waardoor er rellen zullen komen.
  Onze sc hrijver van dit stuk hoopt zelf ook op geweld. TOCH !!!!
  We zien waar rellen of aanslagen zelfs (moorden) zijn geweest,deze vriendjes daar hun steentje wel aan hebben bijgedragen.

 7. @Private Benjamin: is dat ook niet een beetje de schuld van de AFA knokploegen zelf?
  Je kan de ideeën toch niet uit de hoofden van mensen slaan? Ga eens gewoon praten met die tegenstanders. Dan heb je wel een ander type actievoerders nodig natuurlijk

 8. Private Benjamin Schreef:

  De AIVD is natuurlijk het verlengstuk van de rechtse verloedering maar ik baseer me toch liever op gecontroleerde bronnen:

  Het is mij pijnlijk duidelijk dat rechts en extreem-rechts in Nederland floreren bij gratie van de schaduwstaat. Gladio netwerken inclusief – zijn per definitie extreem-rechts.

  Het is toch nooit te laat om nog iets erbij te leren. De ontbrekende schakel was de RID. Die logischerwijze kan niet anders zijn dan weer vol met medewerkers met (extreem) rechtse opvattingen die de (des) informatie moeten samenstellen.
  Tenminste dat is mijn constatatie.

 9. En lat mij raden. Na consultatie van de Qur’an, de complete Hadith, de werken van Rabiya van Basra, Hafiz, Rumi, Inb Chaldoen, ibn Rosjd, Taha en nog heel wat meer besloot onze voormalige kraker: nu ben ik islamkrities denker (want zo modernwas hij ook nog wel, dat hij het zo spelde). En de AIVD, dat benne allemaal linkse theedrinkers. Anders hadden ze zijn rookbom wel serieus genomen.

 10. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  de werken van Rabiya van Basra, Hafiz, Rumi, Inb Chaldoen, ibn Rosjd, Taha

  Maar Nolly je weet toch dat voor “Islamkritiesie “die werken zuiver Taqiyya zijn en dus niet representatief voor ook maar iets Islamitisch , Liefdes-mystiek pfff alle Islamkrietiesie weten toch dat Moslims geestelijk niet tot liefde in staat zijn … Daarom mogen ze ook geen vrouwen uit andere landen halen , alleen Hongaren en Nederlanders weten wat echte liefde is , zoals Geert en zijn vrouw …

 11. Of uit Duitschland (wint voor Europa op alle fronten), of is dat Godwin/ad hominem? :mrgreen:

  (Geloof dat ik eindelijk begriijp wat “Godwin” is, en ik kan het ook)

 12. @Nexus

  Uw referentie naar ‘stay-behind’ netwerken als Gladio is juist de waarschuwing die ik mee wil geven.

 13. het organiseren van tegendemonstraties? Dan weet iedereen al van welke kant het geweld komt. Demonstreer maar op een andere dag. Tegendemonstraties zijn alleen maar bedoeld om rotzooi te trappen en de demonstranten in discrediet te brengen.

 14. @ Neree. ` jullie zijn een stel leugenachtige ….’
  Jullie? Wie ben jij dan? Wullie? 🙂

 15. Neree is een vaste bewoner van de site van de guilliotineboys. Hij is in ieder geval een vriendje van de redactie ervan. Wat ie verder precies is interesseert me eigenlijk niet maar ik wil wel even kwijt dat ik het nog al stompzinnig vind dat Neree het in zijn hoofd haalt om ons hier te beschuldigen van ophitsen en haat zaaien terwijl hij zelf rondhangt op een zogenaamde “vrijheid van meningsuiting site” waar het de gewoonte is om volledig out in the open de executie van moslims en politieke tegenstanders te bespreken.

  Lees voor meer informatie de reacties op deze site maar eens:

  http://www.vn.nl/Archief/Media/Artikel-Media/De-Dagelijkse-Standaard.-Provoceren-als-noodzaak.htm

 16. Oh dat moet ik trouwens terugnemen ik dacht even checken of het klopt wat ik zeg maar Neree is dus 1 van de oprichters van de guilliotineboys maar hij is daar zelf in april al wegens wangedrag afgeflikkerd. 😮

 17. hmmm zelfs al had ik de mogelijkheid. ik zou daar niet gezien willen worden.

  ik verheug mij op de tv beelden van deze demonstranten. best mogelijk dat er toch enkele protest stemmers door “wakker geschud” worden.

  het zal mooie tv opleveren 😆

 18. Geen neo nazi’s hier in de stad, AFCA against nazi ‘s. Net als eerder laat de F-side weer van zich horen!
  WIJ ZIJN AJAX FUCK DE NAZI “S

Reacties zijn gesloten.