Draaikont Wilders

Oorlog met de islam
Wilders wil de Koran, “dat verschrikkelijke fascistische boek”, verbieden. Maar verbranden is dan zogenaamd ineens weer een “slecht plan”. (Telegraaf)

En waarom is dat dan nu ineens een slecht plan? Koranverbranding lijkt me een mooie bijdrage aan Wilders’ oorlog met de islam.

Is ie nou wel, of is ie nou niet in oorlog met de islam?

Hint: in zijn verkiezingsprogramma staat van wel.

22 gedachten over “Draaikont Wilders”

 1. ?????? Onverklaarbaar. Weet de man zelf nog wel wie hij is? Hij beweert de ene dag het ene en de andere dag het andere. Dat kan leuk worden als er ooit misschien nog een minderheidskabinetje komt met steun van GW. Zit dat mk elke dag in spanning wat hij nu weer gaat roepen. Is hij vandaag tegen of is hij voor? Zoals de afgelopen dagen. Verwachtte vandaag eerlijk gezegd wel weer een nee hierover. Morgen weer ene jaatje, etc.

  Kan toch ook geen morele overweging zijn omdat het een boek is? Naaaaaahhhhhhhh!!!!!!! 😮

 2. http://www.volkskrant.nl/binnenland/article522094.ece/Wilders_wilde_Koran_verbranden

  Het verbranden van pagina’s uit de Koran was nota bene gepland als finale in Fitna.

  Uit deze pagine: http://nl.wikipedia.org/wiki/Fitna_(film)
  Op 1 april 2008 werd er in de Tweede Kamer een debat gehouden over de film. In dit debat betichtten het kabinet en Geert Wilders elkaar van leugens. Volgens verschillende leden van het kabinet had Wilders in eerdere gesprekken aangegeven delen van de koran te verscheuren en in brand te steken in de film. Wilders ontkende dit . Volgens een latere analyse in de Volkskrant heeft niet de regering maar Wilders zelf gelogen in de kwestie rond de inhoud van de Fitna (zie ook leugens.nl). Wilders ging verder niet in op het voorstel van Femke Halsema (GroenLinks) een parlementair onderzoek in te stellen wie er gelogen heeft.

 3. ?????????
  Krapuul is niet alwetend. En geld om een prive-detective in te huren zal er niet zijn, dus zul je geduldig tot zondagavond moeten wachten. Net als iedereen.

 4. de heer Wilders wil hiermee tot uitdrukking brengen, dat de moslims uiteindelijk zelf tot inkeer moeten komen en dat het niet aan ons is boeken te verbranden of bladzijdes uit boeken te scheuren.
  Bovendien wekt het verbranden van boeken herinneringen op aan inquisitie.

 5. keesjemaduraatje Schreef:

  de heer Wilders wil hiermee tot uitdrukking brengen, dat de moslims uiteindelijk zelf tot inkeer moeten komen en dat het niet aan ons is boeken te verbranden of bladzijdes uit boeken te scheuren.
  Bovendien wekt het verbranden van boeken herinneringen op aan inquisitie.

  sorry maar waarvan zouden moslims “tot inkeer moeten komen ” ? van de vooroordelen van Wilders ??? Hij zegt precies over Moslims wat Mussert zei over Joden voor de oorlog “Ik heb niets tegen Joden zolang ze zich als Nederlanders gedragen “..

 6. “De moslims”. Ja kijk ik zat een keer in een bus in een moslimland en begon tegen die nozem naast mij over sjia, gematigde islam en soefi’s. En hij: er is maar een islam.
  Weet u het zeker? Nozem: Is maar een islam.
  Nou, sindsdien weet ik het zeker; er is maar een islam, en “de msolims” hebben een lesje nodig, van Hans Jansen of Geert Wilders. Evenals de linkse verraders die hen de hand boven het hoofd houden.

  En eerst bekeren we de Madurezen tot het joods-christelijke humanisme. Ze danken hun onafhankelijkheid tenslotte aan dat hoogtepunt van de beschaving, Hirosjima. Dus nu ook weg met hun islam.

  En dit alles ook nog eens in het kader van de vrijheid van racistisch gewauwel.

 7. Yep , fundies en Wilders zijn het eens over wat de Islaam is , want wilders is ook een fundie
  en Kees de Blechtrommeltoeteraar Maduraatje blijkbaar ook

 8. @ 16

  Arnold ik begrijp niet wat je zegt 🙁 Maar goed, Madurezen komen uit Madurodam 😎

  Dat hele circus daar in Den Haag, hangt mij de keel uit.

  Met ABP gaat het ook al slecht, hoorde ik vanavond.

 9. Remember, connectie Wilders en Terry Jones:

  http://www.doveworld.org/blog/deporting
  -moslems-stopping-immigration-geert-wilders
  Burn the Koran day
  http://www.doveworld.org/braveheart-show

  Hij zal ivm met zijn rechtzaak zich correcter 😥 , voorzichtiger uitlaten.
  Het was toch ook liever 10 zetels kwijt dan rechtszaak, zie TV intervieuw Australie.Waarop commentator concludeerde dat zijn buitenlandse missies belangrijker waren cq. door komende uitspraak in het geding zouden kunnen komen.

  Ik heb een mini krapuul bestandje aangelegd om zo af en toe , burger plicht, op de fora weer te geven.
  Dat vind ik al een bult werk!
  Onbegrijpelijk dat de oppositie er geen gedegen werk van maakt om Wilders te volgen, daar prioriteit aan verleent om hem met argumenten en feiten te kunnen bestrijden.
  Nee, de idioot slurpt burger tijd en mag gedogen :cry:!
  Ik gedoog Wilders niet!

  Ik denk trouwens dat Wilders zich op een strategisch moment weer terug zal trekken. Hij voert de regie en zal zijn move al klaar hebben.
  Een zakenkabinet op komst zou niet onwaarschijnlijk zijn?

  Al worden we geregeerd door de markt, zou ik het verlies van onze polderdemocratie met haar lichtpuntjes 🙁 🙁 : 🙁 vinden.

 10. Katja Schreef:

  Al worden we geregeerd door de markt, zou ik het verlies van onze polderdemocratie met haar lichtpuntjes : vinden

  Mee eens Katja, daarom ga ik ook Wilders niet gedogen.

 11. jvdheuvel Schreef:

  Wilders is veel gekker nu dan Mussert over de Joden voor WO II.

  Dit vind ik een teken aan de wand die in de 2e kamer zou moeten gaan hangen!

  “Wir habben es nicht gewussen” gaat dan niet meer op.

 12. ach, hij denkt aan het milieu en is voor “hergebruik”. versnipperen dus. en natuurlijk wil hij ook genoemd in dit rijtje:

  “De Europese Unie, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en onder anderen de Amerikaanse generaal David Petraeus, de hoogste NAVO-militair in Afghanistan, hadden de plannen van de predikant van een kleine protestantse kerk in Florida al veroordeeld.”

  hij heeft het “te druk” om uit te leggen wat hij bedoelt. ook heeft hij geleerd dat hetgeen hij bedoelt op internet uitgelegd wordt door de volgertjes. dus gewoon ff afwachten en dan daaruit kiezen. zoiets 😎

Reacties zijn gesloten.