Verliefde VVD-er verhuurt met matrass to be aranged

Een corruptiezaakje dat schielijk van het net verdween: Frits Huffnagel (VVD) die illegaal hotelletje speelt.
De tekst van zijn advertentie, de fouten zijn van de opsteller:

Beautifull big apartment close to the center of Amsterdam (10 minutes from Dam) and airport Schiphol (15 minutes by taxi/close to trainstation RAI that has a direct line to Schiphol). Close to Rijksmuseum, Vincent van Gogh-museum, Anne Frank House, Vondelpark, Hermitage and Red Light district. Two trams around the corner and a busline. Wifi available. There is a bedroom with a doublebed and a matrass can be aranged in case needed. A scooter can be provided for extra.

De Huurdersvereniging ZuiderAmstel (HVZA) ontdekte onlangs per toeval dat oud-politicus Frits Huffnagel illegaal zijn woning in de Rivierenbuurt verhuurt via de site Airbnb.com. Op deze site kunnen particulieren hun woning verhuren

(Verder lezen onmogelijk gemaakt.)

Er werd even boe geroepen namens het stadsdeelbestuur maar omdat het tenslotte een PVVDAD66-partijgenoot betreft is zowel het bericht dienaangaande als de advertentie verdwenen. Allez, we klappen er niet meer van. Het bericht was van Telegraafdochter dichtbij.nl en bij het Telegraafconcern heeft men het al zo druk met het inventariseren van wat zij noemen jodenstreken.

Dus als ik Frits Huffnagel in de zoekmachine stop voor nieuws over de man krijg ik nu dit.
Reuze belangwekkend.

4 gedachten over “Verliefde VVD-er verhuurt met matrass to be aranged”

  1. Van ‘bonnetjes en/ of affaires’ en een tijdelijke (al dan niet persoonlijke) landelijke reclame, via de televee, naar de (huisstof-)mijt in/ op een matras.

    Het gaat goed, met die zelfbenoemde ‘Liberalen’ van de ‘Volkspartij voor Vrijheid en Democratie’, zoals Frits Huffnagel. Sjappo, enzo.

    Waarom een link naar geenstijl? Voor sensatie is er de krant Telegraaf, ook van TMG. 😉

  2. Het lijstje VVD’ers met illegale praktijken is onderhand al zo lang dat ze er met gemak een kandidatenlijst voor een nieuwe politieke partij van kunnen maken.

Reacties zijn gesloten.