Tony Blair lult Wilders onder tafel. NL politici letten jullie wel op?

Persoonlijk vind ik Tony Blair een oorlogsmisdadiger die ik graag een keer in Scheveningen zou willen zien (zitten) maar dat wil niet zeggen dat ook Tony Blair wel eens iets heel verstandigs kan zeggen, zoals in bijgaand interview waarin hij de Nederlandse politici een mooi lesje Wildersgewauweldebunken geeft:

Er klopt geen zak van die hele Geert Wilders en zijn idiote poppenkast want:

“Er is absoluut een band tussen extremisme en de islam. Maar die is er ook tussen extremisten in Noord-Ierland en het christendom.”

Aldus Tony Blair in een interview met de NOS, met meer van dit soort heldere uitspraken.

3 gedachten over “Tony Blair lult Wilders onder tafel. NL politici letten jullie wel op?”

 1. Of tussen de Klu Klux Klan en het protestante geloof of de Rode Khmer en boedhisme en of extremistisch geweld in India en het hinduisme.. of…

  ach laat ook maar.

 2. Moeilijk om de waarheid te zeggen en niemand te kwetsen. Maar goed. Wilders, onze leider, meldt zich dus in het grote Amerika. En doet daar net of Nederland extreem-christelijk is en naast Israël vecht tegen ‘de oprukkende Islam’.

  De club van Wilders gaat Nederland dus economisch uit ‘het dal’ halen. Want zij bemoeien zich straks dankzij CDA en VVD met onze toekomst door regeringsverantwoordelijkheid te nemen.

  Dit in plaats van zich te schamen dat zij de foute Nederlanders zijn. Begrijpt iemand dat hij dit dus alleen maar doet voor zichzelf. Net als de rat. Verhagen doet alles om nog steeds om vice-premier te worden van het land terwijl zijn schip, CDA steeds verder wegzinkt. En langzamerhand ophoudt te bestaan. Wie hebben we dan nog voor draaikonterij?

  Ik besluit met:

  Een kabinet waar de *** op welke manier aan meedoet zal in Nederland niet serieus genomen worden, waardoor wij met de politiek een nog grotere afstand tot HET VOLK krijgen.

  Heer, heb erbarmen met ons arme volk…….

Reacties zijn gesloten.