Indiet. No musk here. Bruin I kan van start.

Hurt, op het hoogtepunt van de spietsj
Hurt Wilders gaf zojuist een overweldigend superslappe on-wildersachtige speech in NY.

Zijn belangrijkste voorstel was een zelfde niveau qua godsdienstvrijheid in de USA als in Saudi Arabië.

Geen woord repte hij over zijn oorlog tegen de islam met Israël als front. Geen woord over “die verschrikkelijke fascistische ideologie, de islam”, geen woord over bladzijdes uit de Koran scheuren tot er een boekje ter dikte van de Donald Duck overblijft. Geen woord over alle moslims liegen want taqqiya. Geen woord over Mohammed was een pedofiel.

Etc. etc. etc.

No musk here!

Indiet.

Het slapste Wilders verhaal aller tijden.

Nou ik denk dat Rutte en Verhagen wel kunnen agree to disagree. Bruin I kan van start.

Update: Nieuwzuur heeft een recensie van de spietsj

42 gedachten over “Indiet. No musk here. Bruin I kan van start.”

 1. Hij past zich zo ongelooflijk snel aan naar gewoon politicus, dat het gewoon eng is. Maar ja, hij oefent al sinds 1997 op onze kosten, dus weet best hoe hij zich moet gedragen als correct politicus. Maar was als een natte tennisbal in het zand. Waren volgens mij ook weinig mensen. Handjevol voor Boer Koekoek II.

 2. “Imam Rauf geen gematigde”. O, dus daarom zag ik diens vrouw laatst zonder hoofddoek praten met de pers zonder haar man erbij.

 3. Begrijp dat er veel slachtoffers en nabestaanden vinden dat die hele demonstratie niet gehouden had moeten worden. Zo wordt de herdenking gekaapt. Zijn ze niet blij mee.

 4. Zegt zo’n Amerikaan uit Austin, Texas, dat hij van Wilders houdt omdat hij zegt wat hij wil en dat hij altijd de waarheid spreekt. 😛 😥 Ach ja, domme man.

 5. In de negentiende eeuw zaten de gekkenhuizen vol met patienten die dachten dat ze Napoleon waren. (Steek op hun kop, hand tussen de revers). In de eenentwintigste eeuw laten we de gekken die denken dat ze Churchill zijn vrij rondlopen… :mrgreen:

 6. De Telegraaf (Dagblad Wilders) meldt het volgende http://www.telegraaf.nl/binnenland/7626674/__Wilders__No_mosque_here__.html

  Helaas halen ze ook Abraham Lincoln aan. Wilders zei dat AL voorstander was van afschaffing van de slavernij. Dat was wel zo, maar niet vanuit ideologische redenen. Hij wilde de Confederates een hak zetten. Geen slaven meer, geen goedkope werknemers meer, geen inkomen voor de Confederates, einde oorlog. Was een simpele berekening, geen moreel dilemma.

 7. #7 Huib

  dit heeft te maken met de bezuinigingen in de gezondheid zorg.

  opname als men “een gevaar is voor zichzelf en de samenleving”

  maar in den Haag kan gek zijn gang gaan. niemand die W beschermt.
  het is een schande.

 8. Gelet op Wilders-sympathisanten uit Israël, zojuist in beeld bij Nieuwszuur, is hun verwachting dat heel Nederland zich straks zionistisch inspant voor hun reactionaire apartheidsstaatje.
  Straks onder Bruin 1 heb je als Nederlander die niet begeesterd is van Zionisme en US-neocons, wellicht te kiezen: vluchten naar Suriname, òf ondergronds gaan om de vrije gedachte te verdedigen.

 9. Wat wij nodig hebben is een Geert die met 1 mond spreekt. En dan het liefst ergens ver weg waar we het niet horen.

 10. Het is altijd leuk om even naar CNN te gaan: geen woord over de spietsj van Hurt Wilders noch over die paar honderd loonies die daar verzameld waren. Niet van belang.

  Kan iemand mij trouwens even het verschil uitleggen tussen Adolf Hitler die in juni 1938 vond dat er een lijn getrokken moest worden – Kein Synagoge Hier! – en de synagoge in München liet afbreken omdat die te dicht bij het Deutsche Künstlerhaus stond en Geert Wilders die vindt dat er een lijn moet worden getrokken – No Musk Here! – omdat er een ‘moskee’ te dicht bij Ground Zero wordt gebouwd?

  Of, KeesjeMaduraatje, is dat weer een Godwin?

 11. Helemaal naar ‘New Mekka’ gevlogen om ‘de hele wereld’ te laten zien dat het not so easy is to spiek Engels fluentlie 😳
  It doesn’t fall mee to translate ‘kopvoddentax’, etc 🙄
  Let’s go back to the polder to start Brown 1 a.s.a.p. 😎

 12. Aenima Schreef:

  “Imam Rauf geen gematigde”. O, dus daarom zag ik diens vrouw laatst zonder hoofddoek praten met de pers zonder haar man erbij.

  Ooit het genoegen gehad bij hun op bezoek te gaan , De enige keren dat ik haar toen met een hoofddoek zag was tijdens het gebed , ook tijdens de BBC docu over Mohammed (SAWS) droeg ze trouwens geen hoofddoek .. Zal wel Taqiyya wezen 😉

 13. Geert bin Laden voor PVV’ ers tevree en een veiliger Nederland!

  http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/sep/11/quran-burning-intolerance

  Conclusie van dit inzichtelijk commentaar:

  Europe has got very little to teach America on this score, and about the last person it should be exporting to New York to speak at a rally today to oppose the Manhattan mosque plan is Geert Wilders, the virulently anti-Islamic Dutch political leader. The one thing European leaders should be telling America is not to go down the path that Holland, Switzerland, France and Austria have trod on this issue, each in different ways alienating the very communities on which their intelligence services depend to defend them against al-Qaida’s plots. The pastor is doing Osama bin Laden’s work for him.

 14. TLDLK Schreef:

  Kan iemand mij trouwens even het verschil uitleggen tussen Adolf Hitler die in juni 1938 vond dat er een lijn getrokken moest worden – Kein Synagoge Hier! – en de synagoge in München liet afbreken omdat die te dicht bij het Deutsche Künstlerhaus stond en Geert Wilders die vindt dat er een lijn moet worden getrokken – No Musk Here! – omdat er een ‘moskee’ te dicht bij Ground Zero wordt gebouwd?

  Ikke: het heet weer FASCISME.

 15. Het word afgedaan als een milde speech omdat hij niet provoceerde. Dat hij dit niet heeft gedaan geeft groen licht voor het aankomende bruine gedrocht.

  Maar in de kern blijft zijn mening dat er een oorlog is tussen de islam en het westen. Het meest trieste is dat we dit als mild gaan zien in ons land, zeker dat Hillen dit gaat vinden. Steeds een stapje radicaler werkt gewenning in de hand van de vorige stappen.

  Als Wilders I er komt, hoe staan we dan tegenover de islam over 4 jaar? Ik wil het eigenlijk niet weten. Wordt tijd om massaal de straat op te gaan net iets voor het aankomende CDA congres.

 16. drhollie Schreef:

  Maar in de kern blijft zijn mening dat er een oorlog is tussen de islam en het westen. Het meest trieste is dat we dit als mild gaan zien in ons land, zeker dat Hillen dit gaat vinden. Steeds een stapje radicaler werkt gewenning in de hand van de vorige stappen.

  Het is niet alleen “het Islam” oorlog.
  WIJ krijgen met Bruundrol een Politiestaat aan onze kop.
  Probeer man dan ervan af te komen.

 17. Wat is het verschil tussen een historicus en een hystericus?

  “Het Westen heeft nooit de islam pijn gedaan”

 18. Jammer voor de meeste sympathisanten op dit forum dat Wilders’s speech geen reden gaf tot gescheld en getier. U had natuurlijk gehoopt dat hij een zodanig extreme speech zou houden dat de formatie zou stuklopen en Cohen+Halsema+Pechtold+? weer in beeld zouden komen.
  Overigens, het gescheld en getier is hier al geweest, en zal hier ook wel blijven, maar de PVV is niet te stoppen. Vooral omdat de jeugd steeds slimmer wordt, zelfstandig kan denken, en zich niet links laat indoctrineren

 19. Er is hierboven iemand die het verschil niet weet tussen Adolf Hitler die in 1938 de synagoge in München liet afbreken omdat die te dicht bij het Deutsche Künstlerhaus stond en Geert Wilders die vindt dat er een lijn moet worden getrokken – No Musk Here! – omdat er een ‘moskee’ te dicht bij Ground Zero wordt gebouwd.
  Hitler was een zieke racist, met een gedachtengoed waar in die periode vóór de oorlog trouwens nog heel veel linkse mensen (zoals Den Uil om er maar één te noemen) supporter van waren. Wilders is een realist, die vindt dat de terrorristische moord op duizenden onschuldigen uit naam v.d. Islam niet nog eens moet worden bekrachtigd door de provocerende bouw van die moskee.

 20. @27 waarom is het links indoctrineren? Mij lijkt het dat de jongeren rechs geindoctrineerd worden. Maar dat mag hè? Agree to disagree. We zijn dan in goed gezelschap. 🙄

 21. Als Wilders een realist is, wil ik niet in die realiteit leven. Als ik het zo lees heeft de Grote Leider waardige volgelingen. Hap snap delen weghalen die bij elkaar passen en dat dan als waarheid serveren.
  Zelf nadenken en Wilders gaan niet samen, ook al zou men dat willen. Wilders kauwt voor en de volger slikt het door, zonder protest.

 22. Maar eigenlijk heft kees het liever niet dat je het doet, keira, dat blijkt wel.
  “Projectie” – het bestaat.

 23. @Kees: zoals ik het lees woon ik al in Iran. Bek houden als je geen PVV’er bent en foutloos schrijven is ook een zonde.

  Jammer dat mensen geloven dat wat Girt zegt waar is en niet verder nadenken. O nee, dat mag ook niet meer. Iran komt niet, Iran is er al Kees.

 24. :mrgreen: moet wel lachen om de vergelijking van Kees die Girt met Ahmadinejad vergelijkt. :mrgreen: Zal de Grote Leider blij mee zijn :mrgreen:

 25. het is een kameleon die man.

  hij kan van kleur verschieten wanneer hij wil. maar hij blijft Geert met zijn one issue.

  een onbetrouywbare, gestoorde man.

Reacties zijn gesloten.