9/11: Zo Geert. Die kun je in je zak steken!

Alyson Low, een bibliothecaresse uit Arkansas, verloor haar zuster, Sarah Low, een stewardess op Vlucht 11 van American Airlines.

[..] On Saturday, the victims’ families sought to return the spotlight to what had happened nine years ago. Alyson Low, a librarian from Arkansas, lost her sister, Sarah Low, a flight attendant on American Airlines Flight 11.

Credit: Suzanne DeChillo/The New York Times

(vertaling:) [Nadat dagenlang alle aandacht was gegaan naar een gekke dominee die korans wilde verbranden en naar een onschuldig islamitisch centrum van een groep die al tientallen jaren een (soufi) centrum heeft in Lower Manhattan… (HR)] “Probeerden, zaterdag de nabestaanden van de slachtoffers om de aandacht weer te richten op wat negen jaar geleden gebeurd is. Alyson Low, een bibliothecaresse uit Arkansas, verloor haar zuster, Sarah Low, een stewardess op Vlucht 11 van American Airlines.”

Voorzover ik het kan nagaan, begonnen de Amerikaanse media zich eind vorige week steeds meer te keren tegen het misbruik dat Pam Geller en consorten wilden maken van de jaarlijkse 9/11-herdenking.

Dat kwam rechtse media en de tea-partyers, die koranverbranding te ver vinden gaan, maar “klammheimlich” Spencer en Geller steunen, natuurlijk helemaal niet in hun kraam te pas.

Daarom begonnen ze de fatsoenlijke media ervan te beschuldigen, dat die expres de “mainstream-” haat-standpunten  standpunten in verband brachten met een extremistische “loon” (= idioot, malende) als Wilders, en aan Pam en Robert te verwijten, dat ze die gek naar New York hadden gehaald.

Dat kan nog wat worden, de volgende keer, als Maxime Verhagen namens het kabinet-Wilders naar Washington gaat.

Pamela Verhagen en Mark Spencer Rutte?

(hat tip: BagNews Notes)

(Zie ook bij Krapuul 11/9: 9/11 discrimineerde niet. Waarom wij dan wel? | Bagnews, New York. – Over Moslim-slachtoffers van 9/11 in New York.)

3 gedachten over “9/11: Zo Geert. Die kun je in je zak steken!”

  1. Tea partyers die de schuld van contraproductieve 9/11-misbruik-campagne in de schoenen van Wilders schuiven? Daar willen we alles over lezen, Huib!

Reacties zijn gesloten.