Martin Bosma (PVV) bij Powned: “Prinsenvlag heeft NIETS met de NSB te maken”

Martin Bosma, partij-ideoloog en kamerlid voor de PVV, en ook groot kenner van de Vaderlandsche Geschiedenis hield deze week een betoog dat de Prinsenvlag NIETS met de NSB of met extreemrechts te maken heeft en dat dat bedacht is door linkse mensen om de PVV te pesten.

Kijk er staan nog meer vlaggen bij die de PVV-kamerleden kunnen opspeldden.
Kijk er staan nog meer vlaggen bij die de PVV-kamerleden kunnen opspeldden.

13 gedachten over “Martin Bosma (PVV) bij Powned: “Prinsenvlag heeft NIETS met de NSB te maken””

 1. Ah, gelukkig: die fascist kan het weten. Per slot van rekening was volgens ‘meneer’ Hitler ook een linkse rakker terwijl een bruine soortgenoot van hem glashard iets beweerde over de Holocaust zijnde een detail uit de geschiedenis.
  Trouwens, die racistische hufteromroep van Neerland’s Überhufter Jan Bennink ( prik dit maar even op dat pathetische pinterestbordje voor als de fascitische bijltjesdag daar is ‘meneer’ B.) is ook uitermate geschikt om mensen het één en ander te leren over geschiedenis natuurlijk.

 2. Na het racisme gaat de pvv onder aanvoering van de partij ideoloog nu ook het nazisme salonfähig maken. Als er geen adequaat tegengas komt dan gaat ze dat nog lukken ook.

 3. Laat het aan PVV propagandazende Powned om hem voor zijn excuustoer aan het woord te laten …

 4. Mussert hing iedere dag het oranje-blanje-bleu uit bij zijn hoofdkantoor in Utrecht:

  Den 15den ben ik vandaar gegaan naar het Hoofdkwartier te Utrecht, dat door de soldateska danig gehavend was, heb de leiding genomen van het op orde brengen en heb de vlag geheschen, de Princevlag, die daar iederen dag gewapperd heeft tot in September 1944 alle vlaggen moesten worden ingehaald op bevel van de [Duitse] Militaire Overheid. Het Hoofdkwartier der NSB is de eenige plaats in Nederland, waar onze vlag, ook gedurende de oorlogsjaren is blijven waaien.*

  http://edgeofeurope.wordpress.com/2011/05/11/he-psst-vlag-kopen/

  (Per ongeluk eerst geplaatst bij http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/124626/hero-brinkman-zet-politieapparaat-beetje-geplaagd-wordt-twitter/#comment-155486)

 5. Zit die Italiaanse fascistische vlag op het affiche niet verkeerd om, het groen hoort toch aan de mast?

 6. De “prinsenvlag” heeft ook niks met de NSB te maken, het is namelijk door de NSB zelf verzonnen dat het iets met de NSB te maken heeft! En schijnbaar trappen daar mensen anno 2013 nog steeds in omdat ze geen drol kennis hebben van geschiedenis maar graag linkjes willen leggen die niet relevant zijn!

 7. De prinsenvlag ‘oranje blanje bleu’ werd na 1937 in Nederland in geschriften, op websites en bij demonstraties getoond of gepropageerd door fascistische organisaties zoals de NSB, Voorpost, de Nederlandse Volks Unie, de Nationalistische Volks Beweging, Blood and Honour en Stormfront. Tja, en nu dus ook door de PVV van Geert Wilders die beweert dat hij en zijn volgelingen met fascisme niks te maken hebben? … Maak dat de kat wijs!

 8. @9 Je moet niet alles geloven wat je op de PVV kader-trainingen verteld word … De Princenvlag is door de NSB veranderd van mening , net zo als voor de swastika geldt dat deze van mening is veranderd door de Nazi’s .. Of ga je nu ook nog beweren dat het gebruik van de Odal rune van de NVU niets fascistisch heeft maar slechts trots op de afkomst wil weergeven ???

 9. Martin Bosma overal: “Mijn uitlatingen hebben nooit iets met de menselijke verstand te maken!”

 10. Geert Wilders:”Indien jij gewoon argumenten tegen mij in het Parlement gebruikt, scheld ik je rot terug!”

Reacties zijn gesloten.