Hoe fris zijn de vrienden van Wilders?

Bijzonder onfris uiteraard, zoals wij hier ook al jaren aantonen. Maar het mag af en toe wel even extra ingewreven worden, en vastgelegd voor het nageslacht. Bijgaand een reportage van Brandpunt van afgelopen zondag, over één van Wilders’ minder frisse vriendjes. Hij begint na precies 14 minuten. Heel rioolrabiaatrechts op Twitter spreekt schande van deze reportage dus hij moet haast wel bijzonder goed zijn.

9 gedachten over “Hoe fris zijn de vrienden van Wilders?”

  1. Wilders moet gewoon eens recht in zijn smoel als nazi betiteld worden in de Kamer, en gewoon terugschreeuwen als-ie weer begint te krijsen en Van Miltenburg compleet negeren.

  2. Ik had inderdaad verwacht dat ze na de walgelijke scheldpartij van Wilders massaal uit hun stoel zullen gaan springen ter verdedigen van Pechtold, het gezond verstand en de Nederlandse natie, doch uiteraard doen collaborateurs dat niet.

  3. @1 Hij wilde dan ook niet door Pechtold voor Halve Nazi uitgemaakt worden. Iedereen denkt dan dat ie niet voor Nazi wil doorgaan. Maar je moet het dan ook anders zien. Halve Nazi is niet voldoende voor hem.
    Hij heeft toch echt iets met Freudiaanse versprekingen.

  4. De Nederlandse media eten al jaren uit de hand van deze charlatan… Liefde maakt blind, zullen we maar zeggen.

Reacties zijn gesloten.