Wordt Wilders Wanhopig?

Ha, alliteratie. Goede kop. Anyway, vandaag in het nieuws; “De PVV van Geert Wilders heeft vrijdag in enkele regionale kranten een advertentie gezet waarin de partij op zoek is naar kandidaten voor de verkiezingen voor Provinciale Staten in 2011 en leden voor de Eerste Kamer.” (meer)

Nou ben ik de eerste om toe te geven dat ik een bovengemiddelde belangstelling heb voor Wilders/PVV nieuws, dat moet nu eenmaal om deze site te kunnen onderhouden.

Maar ik ben dus, zoals vermoedelijk inmiddels minstens 80 % van de Nederlanders, ervan op de hoogte dat Wilders kandidaten zoekt voor de Eerste Kamer en de Provinciale Staten.

Ik weet dan ook wel een paar aardige vragen die de PVV-ballotage commissie aan de nieuwe kandidaten kan stellen, zoals; “Waarom heeft u gewacht op deze advertentie voordat u zich bij ons meldde? Wat? Heeft u zo weinig belangstelling voor de PVV dat u dit niet eens wist? Waar heeft u het afgelopen jaar gewoond?”

Etcetera. Hahaha.

4 gedachten over “Wordt Wilders Wanhopig?”

 1. Nederlanders geven vaak aan zich bijzonder slecht geïnformeerd te voelen over politiek. Daarom vind ik het niet echt een wanhoopsdaad.

  Heb je Giovanca bij Pauw en Witteman gemist trouwens? Fleur zat daar te bewijzen braaf haar lesje geleerd te hebben en Giovanca veegde de vloer aan met haar aan.

 2. Nou wanhoop allitereert leuk met Wilders. En ik zou het toch raar vinden dat iemand die nu nog niet eens weet dat Wilders op zoek is, geschikt zou zijn om in de Eerste Kamer te gaan zitten. Hoewel een advertentie natuurlijk ook kan dienen om mensen over de streep te trekken die het al een tijdje overwegen.

  P&W wel gezien maar niet helemaal en kennelijk afgehaakt voordat die Giovanca in actie kwam. Zal nog eens kijken.

 3. @petra: en Giovanca veegde de vloer aan met haar aan
  Rare bril had jij op tijdens programma. Giovanca kwam niet verder dan ‘respect’ en beetje excuus zoeken in de geschiedenis. Typisch jankerige BS. Agema bleef vriendelijk bij de onzin van Giovanca.
  Zagen er beiden wel goed uit op de tv.

 4. Een anoniempje. 🙂 Wat is dat toch met die Wilders-aanhangers dat ze niet uit de kast durven te komen?

  Ik heb zeker een andere bril op dan jij want ik kan niet bepaald zeggen dat ik vind dat Fleur het goed deed.

Reacties zijn gesloten.