Haarlems raadslid bedreigd door islamcritici

Soms is het toch net alsof D66 de belangrijkste antifascistische partij is in het Nederlandse bestel. “Woning, wijf, werk,”- ik neem aan dat het Haarlemse raadslid Leitner van deze partij dat middelste woord om het effect van de allitteratie heeft gekozen – zij stelt dat dit de remedie is voor “overlast door criminele Marokkanen” in de Noordhollandse hoofdstad, en zij staat hier blijkbaar alleen in.

Na de interventies van de gebruikelijke islam- en Marokkanendeskundigen is het raadslid onder politiebescherming genomen.
Merk ook op hoe vrouwvriendelijk de reacties van de Verdedigers van Onze Beschaving zijn.

— Robert Engel (@Robert_Engel) October 9, 2013

@dilialeitner jij bent echt knetter-knetter-knetter gestoord. Al die leuke ideeën van je zijn allang al debunked. Domme koe.

5 gedachten over “Haarlems raadslid bedreigd door islamcritici”

 1. Arnold, de door jou aangehaalde tweet is van een zekere Doodeman:

  @dilialeitner jij bent echt knetter-knetter-knetter gestoord. Al die leuke ideeën van je zijn allang al debunked. Domme koe.— Doodeman (@DeDoodeman) October 9, 2013

  Engel schrijft:
  Robert Engel @Robert_Engel

  Is die @dilialeitner trouwens een lekker wijf? Regelen we gewoon een paar kut-Marokkanen voor haar.
  5:23 ’s middags – 9 oktober 2013
  1 retweet

  Beantwoorden
  Retweeten
  Toevoegen aan favorieten

  (Bron: http://www.rtvnh.nl/nieuws/121201/Politie+beschermt+Haarlems+D66-raadslid+Dilia+Leitner+ , is op zijn profiel niet meer te vinden …)
  Allemaal keurige, nette mensen, hoor …

 2. Niet alleen Freud zou keihard afrekenen met het trieste trolletje Robert Engel (neen, geen bedreiging, simplist.)

 3. Och, de nazi-rat Niemoller schijnt naar aanleiding van een voorgenomen debat in De Balie ook weer eens uit zijn drekhol gekropen te zijn! Vreemd dat dit soort ratten gewoon hun gang kunnen gaan waar anderen ogenblikkelijk door justitie onder vuur worden genomen.

 4. Het D’66 raadslid Leitner herhaalt gewoon wat de reclassering in Nederland al sinds de jaren tachtig, of zelfs al eerder, aangaf.
  De belangrijkste voorwaarde om gedetineerden terug te krijgen in de maatschappij was de WWW formule. Inderdaad Woning, Werk en een Wijfie.
  Hadden we toen ook al een “Marrokanenprobleem”?
  Welterusten “meneer Engel”.

Reacties zijn gesloten.