Wilders gaat CDA-congresje treiteren in Berlijn

Geert de kaasboer

Bruin I voorman Geert Wilders zal op 2 oktober aanstaande een speech houden te Berlijn ter gelegenheid van de oprichting van de Duitse partij De Vrijheid door de Duitse anti-islampoliticus René Stadtkewitz.

Het onderwerp van de speech zal zijn “de islam als totalitaire ideologie”.

Wederom opmerkelijk mild voor Geert Wilders, die voorheen de islam altijd betitelde als “verschrikkelijke fascistische ideologie”.

Maar gezien het gekrakeel dat ontstaan is rond de benaming “Bruin I” zou dat nu inderdaad een tikje ongeloofwaardig overkomen.

Geheel toevallig (?) zal deze speech plaatsvinden op dezelfde datum als het CDA congres waar de CDA’ers hun fiat aan Bruin I worden geacht te geven.

De speech in Berlijn valt binnen het kader van “strijd tegen de islam als kernpunt van het Nederlandse buitenlandse beleid” en “oorlog tegen de islam met Israel als front”. Beide centrale punten in het PVV verkiezingsprogramma.

Deze PVV-verkiezingsprogrammapunten worden gedoogd door CDA en VVD in ruil voor PVV steun aan het kabinet Bruin I.

13 gedachten over “Wilders gaat CDA-congresje treiteren in Berlijn”

 1. Said Hekker Schreef:

  Mooi bruin is niet lelijk.

  En lelijk bruin nooit mooi ….. Vermoed trouwens dat Verhagen boos werd omdat hij de insinuatie niet aankan dat het een kabinet met een kleurlingennaam zou worden ….

 2. En als de media dit nu als een gewoon bezoek gaan zien en er niet al te veel aandacht aan besteden, zou het al een stuk rustiger worden met die meneer. 😥

 3. BP Schreef:

  Of in het Engels `Wilders Triumphs`

  heel toepasselijk , Triumphs starten moeilijk en er ligt altijd olie onder 😮

 4. De spindctors hebben het strategie goed ingelijf: in de vorige eeuw was de Linkse Internationale zeer actief en populair.

  Nu streven onze bruine hemden naar een Extreemrechtse Internationale om naar meer macht te kunnen reiken.

Reacties zijn gesloten.