Politie Almelo neemt zelf uitzetbeleid ter hand

Het is wel duidelijk: de racistische en xenofobe beer is compleet los in Nederland. NSB-vlaggen zwaaien bij een demonstratie, bij Zwarte Pietdemonstraties racistische gevoelens ongebreideld laten gaan en nu blijkt weer dat de politie te Almelo zelf maar eens even het uitzettingsbeleid ter hand neemt.

Men heeft daar namelijk op eigen initiatief een Pool op de trein naar Polen gezet. Althans naar Berlijn, en of-ie het vanaf daar even zelf wil regelen. Een veelpleger weliswaar, ongetwijfeld een zeer hinderlijk persoon, het is echter gewoonweg niet aan de politie om dit soort initiatieven te ondernemen. Maar die voelden zich waarschijnlijk gesterkt door het klimaat zoals dat sinds Bruin I in dit land gedoogd wordt, en zoals dat ten zeerste wordt ondersteund door de VVD, middels types als Fred Teeven en Ivo Opstelten, die nog steeds aan de macht zijn.

Ombudsman Brenninkmeijer maakt zich intussen ook druk over de indruk die dit in het buitenland moet maken. Die moet inderdaad vooral in Polen fantatstisch zijn sinds Rutte categorisch weigerde het Polenmeldpunt van de volstrekt geen deel van de regering uitmakende maar wel over alles meebeslissende PVV te veroordelen.

3 gedachten over “Politie Almelo neemt zelf uitzetbeleid ter hand”

  1. Ah, nog meer Henneicke-klonen dus. Je verwacht het in zo’n beschaafd land als Nederland, toonbeeld voor de rest van de wereld, niet hè.

  2. Ohja, de hooivorken volkje gaat de buitenlanders direct te lijf omdat ze tot de onderklasse slaafjes in Nederland behoren?

    Daar gelden toch geen wetten over buitenlanders in Nederland?
    Iedereen mag met buitenlanders doen wat hij wil ze steeds met gal bespugen en het zal allemaal metertijd in de doofpot “Blut und Boden” gaan verdwijnen.

    Kan mij iemand helpen? Wie deden we reeds in Nederland op de trein in de jaren “40 van de vorige eeuw richting Duitsland zetten? Zijn nu de Oost-Europeanen aan de beurt?

Reacties zijn gesloten.