Asfalt en doorrijden is beter voor het milieu dan het milieu

De VVD kiest voor asfalt. En voor de auto. Remco Dijkstra:

Voetgangers die willen oversteken moeten maar even doorlopen. Misschien dat er verderop een zebrapad is. Stoppen voor voetgangers is slecht voor het milieu. Doorrijden verbetert de leefomgeving.

En als je mond daar nog niet van openvalt, dan hebben we altijd nog onze onvolprezen Ton Elias, die vindt het milieu maar lastig als het op asfalt aankomt. Dat linkse milieugedoe moet maar eens verboden worden.

‘Mensen werken niet de hele week hard om vervolgens de overheid grote hoeveelheden geld te laten gooien naar de aanleg van een paddenpoel of de verplaatsing van een paar oude bomen ‘met hun eigen verhaal.

Kortom, hardwerkend Nederland mag wat de VVD betreft, straks wonen in een betonnen stad waar je na gedane arbeid mag uitkijken op doorrijdende auto’s, en je als voetganger je leven niet zeker bent. En het spreekt vanzelf waarom:

Asfalt en doorrijden is beter voor het milieu dan het milieu.

Eat that!, milieufreaks.

2 gedachten over “Asfalt en doorrijden is beter voor het milieu dan het milieu”

 1. En die VVD-proleten vinden in navolging van die PVV-nazi’s ook dat de minister van Verkeer ‘hoogverraad’ pleegde met haar opmerking over ‘meer asfalt is niet altijd de oplossing’?

 2. Maar natuurlijk. Millieu en veiligheid zijn vervelende kostenposten daar moet je zo snel mogelijk vanaf. Daarom Wientjes bij het energie akkoord. Totaal onbekend met bijvoorbeeld de wet van Ohm en niet al het vermogen wordt in euro’s uitgedrukt. Watt ???

  Onkundige zakkenvullende alfaopgeleide rechtse nitwits in maatpak die niet meten en DUS NIET weten en enkel aan geld denken horen NIET thuis bij zulke vraagstukken voor en door de maatschappij met alle gevolgen vandien.

  Het akkoord werd ook meteen afgefakkelt door mensen die wel meten en weten. Zo gaat het elke keer met zaken waar de VVD rapporten en kantekeningen naast zich neerlegt uit eigen belang en prestige. Vaak ook tegen de zin van het volk. JSF bijvoorbeeld 90% wil dat ding niet maar toch doorgaan!.

  En mijn mening over kerncentrales idem. Niet weten niet meten niet nadenken. 1 foutje en het is klaar. Ook het gooi wordt dan onleefbaar en Den Haag idem.

  Duurzaamheid en het alternatief zijn vieze woorden bij conservatief (in een altijd veranderde wereld) rechts. Derhalve zelfdestructief volk. En dus een dode tak aan de boom der evolutie.

  Bijen steften gaat ons raken. Nu komt men erachter dat het ook zaken duurder maakt. Maar ja de schade is al bijna niet meer te repareren. Ook toen heeft rechts alle rapporten van wetenschappers naast zich neergelegt uit eigen belang. We gaan als mensheid een hele hoge rekening betalen waarbij deze geld crisis nog een leuk onderonsje was. Je kunt niet eenzijdig en op ouderwetse rechtse voet doorKUTTEN en denken dat het altijd happy times blijft. Tijd voor change.

  Grappig ook er zijn altijd files en dan praat die VVD nitwit over doorrijden. Weet die lul bijvoorbeeld wat een bottleneck is ?

Reacties zijn gesloten.