Lulverhaal “‘Christmas is banned: It Offends Muslims'” debunked

Afgelopen paar dagen verspreidt divers rioolrabiaat vuil, waaronder diverse PVV-politici alsmede diverse volstrekt normale “publicisten” maar met name uiteraard de kudde hersenloze tokkies die de social media grotendeels bevolkt, het kletsverhaal dat het woord “christmas” verboden zou zijn in Engeland om moslims te appeasen. Je gniffelt dan even en dan haal je je schouders op en dan klik je maar weer verder. Maar hier heeft dus iemand even de moeite genomen om uit te zoeken waar deze hoax op is “gebaseerd”. Misschien leuk om even te lezen dan weet je waar dat verhaaltje van je foute oom straks op het familiefeestje vandaan komt.

11 gedachten over “Lulverhaal “‘Christmas is banned: It Offends Muslims'” debunked”

 1. Misschien kan er straks (in Bruin III, maar laten we maar alsjeblieft hopen van niet) een daartoe bekwame PVV-er (keuze genoeg) worden geinstalleerd op het dan op te zetten Ministerie van Desinformatie.

 2. De snelheid waar dit non-verhaal mee werd gedebunked was nogal opzienbarend rap. Ik heb vooral de Engelstalige info tot mij genomen, evengoed zou ik het op prijs stellen wanneer ik het volgende ook kan lezen;
  “waaronder diverse PVV-politici alsmede diverse volstrekt normale “publicisten”

  Linkjes, iemand?

  _
  @1, daarvoor hebben ‘we’ Martin Bosma nu al. Beter op de door jou genoemde positie (voelt ‘ie zich sowieso thuis, gezien zijn vele aantoonbare leugens en verdere extreemrechtse propaganda en ‘de Slegte’ werkjes.) dan als vervangend voorzitter van de tweede kamer vandaag de dag.

  Oh, wacht…van die positie is ‘ie gelukkig al opgetieft. 😀

  Bruin III komt er niet. Wat volgt is politieke https://nl.wikipedia.org/wiki/Buikgriep

 3. @2: is een goeie keuze inderdaad. Zijn Hitler was een socialist leugen ging er in als koek bij het PVV-gepeupel.

  In Duitsland is er momenteel ophef over Rudiger Sagel van de linkse partij die Linke, die van Sint-Maarten een zonne/maan/sterrenfeest zou willen maken om moslims niet voor het hoofd te stoten. Verhaal in de wereld geholpen door de Rheinische Post. Op de pagina van die Linke is hierover echter niets te vinden, zodat we de RP en alle andere media die zich daarop baseren op hun blauwe ogen (racistisch uitdrukkinkje, want blauwe ogen=goed, bedenk ik me nu) zullen moeten geloven.

 4. Geneuzel om het veelzijdige https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Maarten en er vervolgens een reli-dingetje aan vast te plakken. Zo’n GS/ TMG-niveau.

  Laat ik, alvast, een barricade opwerpen!
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Maartensdijk
  (dit keer geen grap over een (middel)vinger in zowel de band ‘de dijk’, alsook ‘de prostituee’, Oeps, mijn water..)

  Ik vraag me oprecht af, als ongelovige zijnde, wat de meerwaarde is om het te hebben over ‘die moslims’; “om moslims niet voor het hoofd te stoten”. Zelfs GW heeft het over ‘de Islam’ – vanuit zijn opportunistische ‘pion positie’.

  Ik vertik het,

  volgens Christelijk en Joodse “traditie” volgende: [ https://en.wikipedia.org/wiki/First_Council_of_Nicaea ] & aldus mede indachtig door mij.

  SGP, ‘U allen door God gezonden’ (m.i) waanzinnigen, het gebroed van Lilith ontwaakt terwijl Belial -uiteraard- Sardonisch lacht.

  😛

 5. Boemerang effect van de zwartepiet discussie, slim rechts denkt via deze u-bocht zowel de zwartepiet discussie de kop in te drukken en de moslims de schuld in de schoenen te schuiven voor de hele discussie.

  Jozef Goebbels is zeker verplichte literatuur.

 6. Je zou eens op onguur-rechtse websites als E.J.Bron moeten lezen wat een emoties een bericht losmaakt als het afschaffen van Christelijke Feestdagen en Christelijke Feestsymbolen.
  Het is bij de spinnen af, het krioelt er van kreten als oprotten naar eigen land,islam moet verdelgd worden, uitroeien die moslims, atoombom er op, deporteren naar de zandbak. Wie een ;poging doet om aan de hand van de Daily Telegraph 2005 de hysterie in te dammen, wordt meteen van de site gegooid. Een Nederlander, bekeerd tot islam, sprak een paar maanden geleden verstandige woorden. Islamkritiek is moslimhaat geworden en het wordt met de dag erger.

 7. Als het suikerfeest is of een andere feestdag voor andere medemensen met een andere achtergrond,hoor je vrijwel niets op tv of radio over die dag,winkels mogen geen snoepgoed of reclame ervoor maken omdat dan de PVV kamervragen gaat stellen en hun achterban via de krant gaat opstoken.Kan sinterklaas dan ook niet op dezefde manier stilletjes aan ons voorbijgaan zodat de zo met heimwee naar zwarte pietje racistische lieden hun feestje thuis kunnen vieren en de media en winkels net zoals de andere feesten van medemensen gewoon negeerd.dan heb je ook geen probleem

Reacties zijn gesloten.