Nummel negenendeltig met lijst

U heeft het waarschijnlijk net zo zeer (niet) gemist als ik maar dit is afgelopen zaterdag uitgezonden op een of ander “Nederlands” commercieel televisiestation, tulpenvelden, rood-wit-blauw dus dan noem je zo’n programma al gauw “Holland’s got talent”.
Een van ieder talent gespeende grappenmaker laat zijn licht schijnen over een kandidaat die het zeer duidelijk wordt gemaakt dat hij eigenlijk alleen “sambal bij?” hoort te kunnen vragen.

In Nederland vindt men dit allang gewoon, elders wil dit niet zo goed vallen.

14 gedachten over “Nummel negenendeltig met lijst”

 1. Het zoveelste ‘grapje’ dus in de categorie waarin ook deze valt:
  http://www.youtube.com/watch?v=2MXPV5rRqr4
  en deze:
  http://www.welingelichtekringen.nl/opinie/242905/dit-is-de-foute-grap-van-daphne-bunskoek-waarvan-op-facebook-kwaad-wordt-gesproken.html
  waar ook Peter Heerschop en verder een heleboel randdebielen zonder enig historisch besef zo smakelijk om zaten te lachen,
  en deze:
  http://www.youtube.com/watch?v=WiI7AhjqiEg&list=PL314136BD33FDD5F1
  goh! Wat is het toch lachen met die grappenmakers zeg! Hij kreeg o.a. hiervoor zelfs een koninklijke onderscheiding.
  Ook met deze:
  http://www.powned.tv/images/other/radio1.mov
  waar SGP-vunzeling en polderayatollah Kees van der Staaij samen met de Israelische ambassadeur in Nederland Hiam Devon zo smakelijk om moesten lachen….
  Verlos ons van de ‘grapjassen’ met hun ‘grappen en grollen’ waar de minachting voor anderen en hun levens van afspat.
  Het is nooit leuk geweest en in een gepolariseerd land met zelfs schedelmeters in de regering kan het zelfs bijdragen aan dingen waar je maar liever niet aan wil denken…..

 2. Vaak komt ter sprake de verborgen xenofobie en disrespect voor anderen dan zuivere autochtonen die zo bepalend voor de Nederlandse cultuur is.
  Hier komen we deze “Voice of..” voorbeeld tegen die de heersende arrogante xenofobie fenomeen doet bevestigen.

  Die blond Bimbo heeft weer eigen stijlbepalend arrogant-xenofoob uitspraak gemaakt?
  Bedoel ik eerst Chantal Janzen die vindt “het is niet erg” dat een persoon een chinezen naam draagt.

  Daarop komt nummer twee die vindt het hartstikke normaal om deze Nederlands cultureel fenomeen van arrogante xenofobie nogmaals te benadrukken door een serieus zanger die een moie klassieke partitie wil zingen (wat Gordon waarschijnlijk zelf helemaal niet kan) op zijn eigen platvloers Gordon-gemak arrogant-xenofoob uitspraak te doen.

  Dit is de huidige beeld van Nederland (heer Asscher).

 3. Dus na Zwarte Piet worden we nu weer inmiddels internationaal voor lul gezet door deze vette VVD-kwab van een Gordon. Je snapt niet dat ook nog maar iemand die over het paard getilde klootzak in zijn programma wil. Hij maakte ooit ook eens een ‘grap’ over de snor van een jong meisje in Idols.

 4. @Jan Jaap Bedeijn, mij interesseert het lot van die russische winkelier meer dan dat van die POWNed etter.
  Weet jij of die gore kickboxende nazi Jan Bennink al zo flink is geweest en namens hemzelf en die racistische hufteromroep al excuus aan die meneer heeft aangeboden.

 5. Godzijdank is die vreselijke Gregorius Nekschot van het toneel en in therapie. Zouden er meer moeten doen.

 6. Ralph, ik ga er van uit dat die volslagen idioot geen excuses heeft aangeboden.

  Ik walg van deze zogenaamde humor van omhooggevallen plebs zoals Gordon. Het toont wederom aan hoe racistisch Nederland eigenlijk is. En dat moet gezegd blijven worden.

 7. Gordon is onschendbaar. hij heeft reeds toegezegt minister van neder-cultuur te worden in het volgende PVV-VVD kabinet …

 8. Dus heeft Gordon nu twee banen weer en verdient hij weer dubbel naast zijn functie als Cultureel Barbaar?

 9. Gordon heeft psoriasis, zoals hij zelf zegt. Als hij die schilfers ook rond zijn anus heeft, dan kan ik me levendig voorstellen dat al zijn minnaars na een week weer zijn verdwenen.

 10. Omdat Gordon zo volks is,ordinair lacherig leeghoofdig,snerend naar allochtone kandidaten of vaak een bepaalde rechtse mening door neus en lippen op de buis verkondigt..is hij enorm in trek bij de kijkbuistokkies.
  daarom wordt gordon zo vaak gevraagd om in vele programmas te komen

Reacties zijn gesloten.