Iedereen is welkom bij Nuclear Security Summit in Den Haag

De ‘NSS’ zal gehouden worden in Den Haag. Al die belangrijke mensen, Obama, Poetin, en wat al niet meer. In totaal komen 53 wereldleiders, tezamen met leiders van internationale organisaties. En die gaan met zijn allen over nucleaire dingen praten. Van Aartsen straalt nu al radioactief van trots, en terecht. Maar wat mij vooral opvalt dat hij nuchter is over de situatie betreffende de veiligheid:

Hier een interview met Van Aartsen waar de interviewer bijna om terreurdreiging code rood smeekt en terroristen uitnodigt om vooral naar Den Haag te komen:

Als je kwaad wil als terrorist, weet je waar je moet zijn, namelijk in Den Haag.

Bij de NOS houden ze wel van een terreur-verzetje, zo lijkt het.

1 gedachte over “Iedereen is welkom bij Nuclear Security Summit in Den Haag”

 1. De Nuclear Security Summit schijnt op initiatief van Obama gehouden te worden de president van het land dat het het eerst atoomterrorisme gepraktizeerd heeft(1945)en de meeste deskundigheid bezit.
  Uiteraard zal het hier niet gaan over het alsnog vervolgen van de direct verantwoordelijken hiervoor destijds: zand erover.

  Er is vooraf afgesproken dat alle deelnemers ZWIJGEN over het daadwerkelijk illegaal bezit van atoomwapens van Israel. En zeker niet gaan bespreken welke boycot of ander internationaal ingrijpen alsnog EERST gedaan moet worden om dit arsenaal te doen verdwijnen, alvorens over niet bestaande, mogelijke dreigingen te gaan praten.
  Alle kritische media wisten al dat hierover nooit gesproken mag worden en houden hier zich zoals altijd aan.

  Er zal enkel gesproken over landen die er over zouden kunnen dromen het israelische voorbeeld te volgen en zo de israelische hegemonie te doorbreken. En hoe daar bij voorbaat een nachtmerrie van te maken.

  Amerika (uiteraard ook sprekend namens Israel)laat opnieuw weten het ‘recht’ te nemen overal en op ieder gewenst moment overal in te grijpen waarbij zij zelf de middelen bepaalt (oppositie bewapenen, bombardementen, sluipmoord, drones, ontvoering, stelen van banktegoeden, leugencampagnes etc.).
  Beide eisen ook een sterkere vrijwillige Europese bijdrage in deze activiteiten.
  Hierbij geven de Europese deelnemers aan zeer blij hiermee te zijn.

  Of de iniatiefnemer alle kosten van deze ‘konferentie’ voor zijn rekening neemt zal nooit duidelijk worden (zit op zwart zaad).

  Dit was alvast in het kort de weergave van de konferentie (makkelijk
  en overzichtelijk voor onze ‘kritische nieuwsgaarders’).

  Uw kritische verslaggever, niet ter plaatse.

Reacties zijn gesloten.