Volksgericht in Nederland

Schering en inslag is het op dit moment. De volksgerichten.
Mensen die eigen rechter gaan spelen en als ze de kans krijgen ook nog de beul.
Nu is het weer raak in het Noord-Brabantse dorp Lage Zwaluwe.

Een valse beschuldiging, foto’s op facebook…

De oproep: ‘Wie heeft deze man gezien’, werd in een paar uur tijd door 1.640 ‘vrienden’ gedeeld. Die leverden commentaren als: ‘Ze moeten deze hond in elkaar schoppen’.”

…en dan rammen we gewoon iemand in elkaar.
Zeker als het zo’n vieze vuile roetmop is. Hoe durft ie tegen één van onze roomblanke meisjes “hai” te zeggen.

Maar we zijn geen racisten hoor.

7 gedachten over “Volksgericht in Nederland”

 1. In het zuiden van een ander land zou deze meneer al dood aan een boom hangen. Vreemd fruit, zeg maar. Maar gezien de Vaderlandsche “cultuur” zich graag richt, of beter, laat verdringen door de “cultuur” van dat andere land )deze idioterie is weer eens een goed bewijs daarvan), zal het niet lang duren voor het hier ook zover is.

 2. Zo langzamerhand wordt inderdaad duidelijk dat er nog heel wat gebeuren moet in Nederland voordat we überhaupt nog maar naar het predikaat ‘niet racistisch’ mogen kijken.

 3. In eerste instantie zie ik hier de schuld van de Nederlandse Staat die jarenlang alle mogelijke kritiek over de heersende Xenofobie, Racisme en Discriminatie verdoezelt, bagatelliseert en tegengehouden heeft.
  Men heeft uit staatswege helemaal niets tegen dit probleem gedaan omdat er allochtonen en “buitenlanders”betreft. Onze volk gaat overal voor. Moet eerst verena Shepherd komen om vragen te gaan stellen.
  Het probleem is veel erger omdat de staat bestaat niet uit naamloze zombies maar wel mede uit Staatsambtenaren die zeer bewust geen akties ondergenomen hebben dat in wezen Xenofobie, Racisme en Discriminatie in Nederland een handje geholpen hebben.

  Zeer toevallig, door een verkeerd gestuurd e-mail in Arnhem is per puur toeval de ware racistische aard van grote delen van onze samenleving nu bloot gesteld.
  Alleen per toeval is dit doofpot nu eventjes open geraakt daar waar het een algemeen maatschappelijk probleem betreft, getuige de discussie over de slavernij beeld van de Zwarte Piet.

  Alles wordt afgeluisterd in Nederland, wat op neerkomt dat de Nederlandse Staat zeer bewust de hand op de deksel van deze verschrikkelijke doofpot altijd heeft gehouden. Want nu raakt het langzamerhand bekend overal, ook in het buitenland.

 4. Duurt niet lang, vallen er in Nederland net als onlangs gebeurde met die arme man in Engeland die door het equivalent van het Telegraaflezende-plebs aldaar in brand werd gestoken, hier doden….
  Maar laat niemand zich vergissen: de overheid – die in dienst staat van de banken en de multinationale ondernemingen – vindt dit prachtig.
  Immers, Schreibtischmörder Teeven noemt het het risico van het vak als een persoon waarvan de rechter nog had moeten uitspreken dat ie schuldig zou zijn aan inbreken wordt doodgeslagen tijdens zijn bezigheden.
  En: mensen die elkaar in de gaten houden, verlinken, belazeren, elkaar haten en bang voor elkaar zijn, zijn makkelijker uit te buiten en leeg te persen dan zelfbewuste, trotse mensen die elkaar als waardevol beschouwen.
  Ook dat is Orwell’s ‘Nineteen Eighty Four’.

 5. Dit soort acties (het delen van een item op FB [of andere sociale media]) leidt regelmatig tot dingen die volledig uit de hand lopen. Probeer eerst te achterhalen (en dat is vaak niet te doen) of het wel waar is wat er wordt “verkondigd”. Anders gebeuren er dingen waar vervolgens menig mens spijt van krijgt (of op z’n minst van kan krijgen).

 6. Op geenstijl stond ook een bericht en in geschreven op hun manier natuurlijk dat de betreffende neger zoasl werd geschreven,geen slachtofferrol moest spelen…nou goedkoop hoor op deze manier jezelf willen verdedigen tegen racisme en dan nog schuld krijgen dat je niet zo kleinzerig moet doen.

  Zo kan je een boel aangiftes,beledigingen van de tafel wegschuiven,een ieder die zich gekwets voelt bijvoorbaat betichten van het spelen van een slachtofferrol..lekker makkelijk he de beledigde de schuld zelf geven

Reacties zijn gesloten.