Ondergrondse CO2 opslag waar rechts zijn vingers bij aflikt

Je zal maar in Barendrecht wonen en PVV of VVD gestemd hebben. Dan kom je nu gratis en voor niets op een CO2 opslag te wonen want dat is 1 van de punten waar de deelnemers van kabinet Bruin I elkaar gevonden hebben. Dat vingers aflikken voor rechtse Barendrechters wordt er op die manier niet veiliger op.

2 gedachten over “Ondergrondse CO2 opslag waar rechts zijn vingers bij aflikt”

  1. Ik heb overigens nooit helemaal begrepen wat het probleem met CO2 opslag is, behalve dat het me redelijk zinloos lijkt. Waar vroeger het brandbare aardgas zat kun je best het inerte en absoluut niet giftige CO2 opslaan dunkt me. Veiligheid is dus volgens mij helemaal geen punt.

    Dat er mensen tegen zijn kan dus alleen maar te wijten zijn aan de manier waarop ze verteld is dat er iets onder hun woonplaats gepompt zal gaan worden bij wijze van experiment. En experimenten onder woonhuizen zijn, hoe onschuldig ook, wat mij betreft een beetje onhandig. Er zullen best locaties zijn waar geen mensen wonen om wat te experimenteren.

  2. Het is heel grappig om op te merken dat iedereen denkt dat CO2 een giftig gas is :mrgreen:

    Planten eten namelijk CO2 bij de vleet! Zonder CO2 ook geen planten, maar goed mensen zouden waarschijnlijk ook ‘diwaterstof monoxide’ verbieden als je het ze zou vragen.

    Oplossing voor het CO2 probleem, heel veel planten laten groeien. Je kan zelfs zeggen dat de aarde op dit moment ENORM VRUCHTBAAR is voor planten omdat er zoveel CO2 in de lucht zit.

    Deze opslag is niets meer dan geldklopperij…

Reacties zijn gesloten.