Vrijheid van meningsuiting waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt

Kijk 'm zitten, onze democraat
CDA’er @MaximeVerhagen krijgt opdracht van PVV’er Geert Wilders om even in te grijpen. De indonesische ambassadeur Yunus Effendi Habibie durft namelijk een mening te hebben over de PVV en dat kan natuurlijk niet.

Dus of Verhagen hem even op het matje wil roepen.

Vrijheid van meningsuiting is namelijk alleen toegestaan voor Geert Wilders en voor niemand anders.

Verhagen, wen er maar aan. Agree to disagree of zo.

21 gedachten over “Vrijheid van meningsuiting waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt”

 1. Ben benieuwd wat Geert onwaar vindt aan de uitspraken van de ambassadeur. Toch niet dat Geert de islam (en daarmee alle moslims) achterlijk heeft genoemd? Maar ja, ben je hiet niet eens met Geert, dan moet je ontslagen, afgezet, uitgezet, verbannen, opgesloten worden, of op zijn minst op het matje komen bij de minister. Onder het mom van vrijheid moeten tegenstanders het zwijgen worden opgelegd. Wat we vroeger vrijheid noemden is nu dictatuur en andersom.

 2. Wilders lijdt aan decorumverlies en waarschijnlijk ook aan borderline.
  Of dit al die stumpers die op hem hebben gestemd tot andere gedachten brengt betwijfel ik maar het zal hier niet bij blijven. Nederland word de rotte appel van de wereld en dat doet mij mentaal pijn maar het zal de meeste Wilders stemmers treffen in hun portomonnee. Nou, laat het ze maar voelen.

 3. Wat een calimero gedrag van Wilders weer, hij was het toch die in Engeland de Turkse premier een “total freak” noemde, nu is meneertje weer eens boos omdat iemand iets negatiefs over zijn zijn partij en kiezers heeft gezegd.

 4. Wilders raakt steeds meer in de war. Dat de uitspraken ‘onjuist en onwaar’ zijn geldt niet voor de uitspraken van de ambassadeur, maar voor Wilders zelf. Dit is de test voor Verhagen om te laten zien hoe zeer hij al aan de touwtjes van Wilders zit. Is Verhagen nog ‘zijn eigen man’ of al een marionet van Wilders?

 5. Wilders raakt internationaal steeds meer geïsoleerd, o.a. van de landen waar de echte economische groei op dit moment plaatsvindt.

  Maar de boodschap voor Rutte en Verhagen ligt heel anders dan: zijn jullie helemaal gek geworden om met iemand te gaan regeren die onze economie te pletter zal richten?

  Wees ’s een keertje waker van de traditionele VOC/xenofobie/Racisme dromen – het is een doolopend weg. Voor jezelf mag het wel kiezen, niet voor een hele land en volk!

  Niet namens ons!

 6. De PVV roept dat de Indonesische ambassadeur ‘schandelijke uitlatingen’ heeft gedaan over Geert Wilders. Vervolgens blijkt dat de ambassadeur alleen heeft laten blijken het geheel oneens te zijn met enkele zienswijzen van Geert Wilders c.s. De ambassadeur geeft ook aan wat voor indruk die denkbeelden op de Indonesiche president maken. Hij doet dat zonder een onvertogen woord te gebruiken en zonder Geert Wilders als persoon aan te vallen. Kortom hij was kritisch, maar correct. Hoe zit dat dan met de vrijheid van meningsuiting wat betreft de PVV? Alleen de Grote Leider Wilders welgevallige uitspraken worden geduld???

 7. ” Met Habibie wordt toch contact gezocht, omdat de minister de termen die de ambassadeur heeft gebruikt, niet verstandig vindt.”

  Lijkt me een antwoord op je vraag Keira

  Verhagen is een handpop van Wilders geworden.

  Naar idee dat een grote minderheid van de bevolking nu dus via hun dictator regeert

 8. @Keira . Verhagen wil alleen maar macht en levert daar alles voor in . Verkocht net nog zijn ziel aan de duivel.

  Dus kan hem het schelen want hij moet doen wat Wilders zegt.

  En dat het land onder Wilders in de afgrond stort kan iedereen beredeneren, Verhagen zelf ook maar dat is de prijs die hij wil betalen.

 9. Liever dat Wilders het land naar de afgrond brengt dan de linkse politieke gevestigde orde die zich jarenlang heeft bevestigd door de Nederlandse cultuur weg te werken door de weg met ons mentaliteit te hanteren waarmee deze maatchappij een enorme tik heeft gehad.

  Natuurlijk heeft iedereen een eigen inzicht en mening wat ieders goed recht is om er er weer anders over te denken. Een discussie kan in heel veel gevallen goed zijn om meningen te herzien en bij te stellen.

 10. 399-555 Schreef:

  Liever dat Wilders het land naar de afgrond brengt …

  Wat ik steeds herhaal – ze zijn gewoon knettergek geworden.!! ❗

  Ik ben er ook voor doorlopende discussie hoor, wel met gezond verstand inbegrepen. 💡

Reacties zijn gesloten.