Opstelten (VVD): men moet mij vertrouwen op mijn woord

Ik vroeg me al af waar de loggegevens zouden zijn over het gesprek tussen Teeven (VVD) en Van Rey (VVD), want van iedere stroomstoring wordt immers een logboek bijgehouden. Naar nu blijkt is die er wel maar die krijgen we gewoon niet. Waarom dan niet? Omdat we veel te achterdochtig zijn en hem maar moeten vertrouwen op zijn woord. Dat we dat laatste niet doen ” is het hele punt” zegt hij.

VVD’ers vertrouwen op hun woord is wel het allerlaatste wat ik op dit ondermaanse van plan ben te gaan doen, dus hij geeft die gegevens maar gewoon en verder moet Opstelten niet als een klein kind lopen jengelen, het is wel mooi geweest nu.

9 gedachten over “Opstelten (VVD): men moet mij vertrouwen op mijn woord”

 1. 1. Rechtse politicus, CHECK!
  2. Lid van de VVD, CHECK!

  Muahahahaha!

  Ja we zullen je op je blauwe ogen geloven.

  Ongelofelijk……… echt ongelofelijk………..

 2. Een volstrekt onmogelijke opgave, sorry. VVD corifeeën zijn niet mijn populairste mensensoort maar dit exemplaar is wel de aller, allerlaatste die ik ook maar één gram geloofwaardigheid toedicht. Verder vind ik het een totale schoffering van de NL burger.

 3. En nog steeds krijgt niemand in de slappe Tweede Kamer het idee om nu eens echt moties van wantrouwen te gaan indienen.

  Geen informatie is de Kamer niet, onvolledig en dus onjuist informeren !!!!

 4. Noem maar eens 1 VVD politicus die nog niet een motie van wantrouwen tegen zich heeft horen uitspreken. Dit kabinet is kampioen voor schut gaan en staan en er dan ook nog mee wegkomen ook.

  Teeven, Weekers, Schippers, Blok, Rutte (al vanaf het begin Pinokio genoemd)

  Defensie heeft geen vertrouwen in die blonde doos dus daar gaat het ook al heel goed NOT!

  En Wiegel fout in het nieuws. Die van Rey etc. etc. etc…

  En de lijst van corrupte VVDers is een telefoonboek dik. Namelijk iedereen die in de 1000 Euro zijn getrapt van Rutte moeten zich schamen en de rest van Nederland excuses bieden voor hun wangedrag.

 5. Ik vergeet die schimmige Henk Kamp bijna met zijn ik hou het rapport over schaliegas geheim en de JSF lobby.

 6. Als men echt wil weten hoe de burger bedonderd en belazerd word door de overheid , dan moet men kijken naar de documentaire op http://www.devuurwerkramp.nl, daar wordt uit de doeken gedaan dat er toen ook al tape’s zogenaamd gewist zijn door een foutje aan de opnameapparatuur en dat voor de hele ramp een weerloos iemand is opgepakt en tot 15 jaar cel is veroordeeld op basis van onjuist bewijzen .
  en politieagenten uit hun functie zijn ontheven omdat ze teveel navraag deden

 7. In het geval van juridische strijd wegen documenten, materiele bewijzen zeker veel zwaarder dan woorden.

  Daarom, indien niet gunstig voor machthebbers, verdwijnen ze op gezette momenten.
  Wie de macht heeft kan alles ermee doen.

  De laatste keer dat iemand ons op zijn woorden wou doen geloven was, geloof ik, ene Jan-Peter B. die zei dat Tony hem vertrouwelijk had gezegd dat Iraq verschrikkelijke wapens had waarmee Europa vernietigd zou worden. Daarom moesten we meteen aan de volgende oorlog mee doen.

  Sindsdien is Tony in zijn eigen land als Bliar bekend en wordt overal mee ontvangen.

Reacties zijn gesloten.