Het is officieel: @MaximeVerhagen is sockpuppet van dictator Wilders

Nou toen CDA’er Maxime Verhagen vandaag opdracht kreeg van PVV’er Geert Wilders om de indonesische ambassadeur op het matje te roepen omdat die iets had gezegd wat de Grote Leider onwelgevallig was, wist Maxime niet hoe snel hij gehoor moest geven aan dit Führerbefehl!

CDA'er Maxime Verhagen
Verhagen heeft inmiddels aan de media laten weten dat de indonesische ambassadeur z.s.m. de oren gewassen zal worden want iets negatiefs zeggen over De Leider van kabinet Bruin I, dat kan natuurlijk niet.

Verhagen kwam in dit verband eerder in het nieuws toen hij diverse CDA’ers die Wilders onwelgevallig waren uit de CDA fractie werkte en monddood maakte.

Nu weten we dus wie de baas is in dit land. Geert Wilders, die zojuist nog in de media liet weten dat “Indonesië een toontje lager zal moeten zingen“.

Want het is de toon die de muziek maakt, daar weet Geert namelijk alles van.

31 gedachten over “Het is officieel: @MaximeVerhagen is sockpuppet van dictator Wilders”

 1. Misschien als Habibie ook een overeenkomst sluit met CDA over ‘Agree to disagree’? Misschien mag hij dan ook wel alles zeggen?
  Is in de meetlattenhandel toch wel druk hoor, overal worden er 2 aangeschaft. 😥

 2. Hopelijk word het bezoek afgelast en geeft de Indonesische regering aan dat wegens verregaande onbeschoftheid van Dhr Wilders een lading goederen niet langer in Nederland maar in een land waar men wel besef van beleefdheid heeft worden gekocht .. Wat verkoopt Nederland aan Indonesi”e wat ze niet elders kunnen kopen ?? NIKS !!!!

 3. Als we nou gewoon met de zinnige helft van Nederland tegen dit kabinet zeggen dat we agreeën to disagree en gewoon niet doen wat ze zeggen?

 4. @2: Indonesisch recht is gemodelleerd naar Nederlands recht. Juristen die het ver willen brengen, komen meestal nog een paar maandjes in Nederland bijspijkeren. Verder hebben we ze inderdaad weinig meer te bieden dan nostalgische levensmiddelen als kaas.

 5. 😆 worden dan drukke dagen voor justitie. Maar begrotingstekort wordt zo opgelost, alleen minpunt zal dan weer zijn dat we gevangenissen tekort komen. Maar ja, daar weet Bruin I ook vast wel een oplossing voor. Staand stapelen of zo.

 6. En dat moest zo nodig met een kamervraag? Die kost ons geld. En Geert zit n.b. dagelijks recht tegenover de verantwoordelijke minister. Kan hij het niet direct vragen? 😥

 7. Wat me nu zo door het hoofd schiet: is Wilders ooit door Verhagen op het matje geroepen over wat voor uitspraak dan ook? Die uitspraak over Erdogan, heeft hij toch ook niets aan gedaan? Werd toch onder het matje van politicus mag zijn mening ventileren geveegd? Of heb ik dat mis?

 8. #7 dan komt het niet in de pers en niet in het archief. Verlies-verlies situatie voor de Grote Leider. Als de lampen van de media uitgaan voor deze man, dan zal hij verwelken als een plant die geen licht en water meer krijgt.

 9. Moet deze ook nog even kwijt, sorry. Wilders komt op voor eigen volk, Nederland maak de borst maar nat! 🙁

 10. jvdheuvel Schreef:

  Geert had Verhagen de opdracht per twitter kunnen geven.

  Voortaan gaat Wilders dit zeker doen en Verhagen moet dan maar zien hoe snel hij de Grote Leider steeds tevreden moet houden.

 11. Verhagen bukt voor blonde Ariër! Een paling? Die heeft nog ruggengraat.
  Deze groezelige gristencollaboarateur is goorder dan een een in zout smeltende naaktslak!

 12. het is ZEER beschamend langzamerhand.

  excuus had dit bij tips gezet (ja kwam binnenvallen en werd hier ter plekke misselijk van toen ik dit las in het nieuws).

  Verhagen ook excuus aangeboden aan de Moslims wereldwijd over de flutna funniest home video?
  of aan Erdogan? over de uitlatingen van die bleekscheet en kloon Madlener?

  wat een land, Nederland, inmiddels 🙁

 13. Over ruggengraat gesproken; indonesie heeft ook geen ruggengraat. Die hadden er wat mij betreft wel een schepje bovenop mogen doen ipv terugkrabbelen.

 14. vind ik ook , maar dat is hun beleefdheid … Dwazen en gekken praat je zo tegen .. die spreek je niet tegen ..

 15. Ik proef oud-koloniale rancune. “Die peloppers moeten hun plaats weten!” Hij is potdorie de ambassadeur van ISRAEL niet! 😥

 16. 😆 Al Bakrastani Schreef:

  Ja , zeker niet met de 7 provincien , die rebeleren te snel ..

  Maart 1933. Muiterij op de 7 provinciën. Opgelost door bombardement op het gekaapte NL oorlogsschip, dat zich naar Atjeh begaf.
  Oorlog tegen de Islam, met (het christelijke deel van) de Molukkers als front! 🙁

 17. Je zou je toch meer en meer moeten schamen dat zo’n vent namens HET volk aan het woord is en blijft. Dat “normale” politicus het voor hem moeten opnemen omdat wij WEL democratie hebben. Het is gewoon om je kapot te schamen !!! Gelukkig zie ik er uit als een Turk. Als ik een Nederland zou zijn, zou ik op vakantie vol blijven houden dat ik een Duitser ben 😛

 18. Of PVV-stemmers psychotisch zijn kan niet meer worden onderzocht als gevolg van de bezuinigingen op de gezondheidszorg. 🙄

 19. Andreas Schreef:

  Of PVV-stemmers psychotisch zijn kan niet meer worden onderzocht als gevolg van de bezuinigingen op de gezondheidszorg.

  Dit is een goeie – maar inmiddels weten we dat wat het electoraat van de Grote Leider betreft het klopt helemaal! Sparen we dan op de onderzoekskosten, goed voor de begroting.

Reacties zijn gesloten.