Geerts nieuwe webspeeltje online

De website “wat kost je buurman eigenlijk?” is online en iedereen wordt opgeroepen zich te melden om te komen met “suggesties of ideeën”. Tot nu toe lijkt het er meer op dat dit een vergaarbak wordt van ranzig onderbuik-braaksel waarbij het nivo van Telegraaf reacties nog gunstig afsteekt. Weinig suggesties en ideeën dus of je moet “buitenlanders oprotten” zien als een positieve bijdrage aan de samenleving. Al met al inderdaad een leuke testcase om te zien of de PVV-aanhangers überhaupt in staat zijn met iets constructiefs te komen waar de rest van de samenleving iets zinnigs mee kan. (meer op sargasso)

1 gedachte over “Geerts nieuwe webspeeltje online”

  1. Het niveau van de reacties is inderdaad treurig. Ik vraag me af waarom veel mensen die zo hameren op het aanpassen aan Nederland, zelf de taal zo slecht beheersen. Veel zinnen doen gewoon pijn aan mijn ogen. Typisch ook dat ze zaken die helemaal niets met allochtonen te maken hebben, toch weer zo weten te verdraaien dat zij alsnog allochtonen er de schuld van kunnen geven.

    Zo zegt edwin bijvoorbeeld: “allochtonen laten zich standaard inschrijven op een ander adres van een familielid om als student een uitwonende beurs te kunnen ontvangen.”

    Goh, het persbericht over de massale stufi-fraude kan ik me nog wel herinneren. Maar hoe deze man erbij komt dat dit blijkbaar typisch allochtonengedrag is? De feiten verdraaien zoals het je uitkomt is ook een vak.

    Er komen ook rare rekensommetjes voorbij. JanHout zegt: “Naast stoppen met immigratie ook aanwezige immigranten bekijken. Bijvoorbeeld ALLE uitkeringen/subsidsies etc. ALTIJD delen door het aantal paspoorten. Bij een ERROR (delen door 0 kan niet) delen door 10,”

    Hmm, wtf? Uitkeringen/subsidies delen door het aantal paspoorten? Wat wil hij daar in hemelsnaam mee bereiken?

Reacties zijn gesloten.