Islamkritiek in de vorm van brandstichting bij moskee Groningen

In bijgaand bericht een islamkritiek bij een moskee in Groningen. Brandstichting en als puntje op de I werden de muren beklad met de tekst “maak ons niet kwaad”. Dit betreft overigens dezelfde moskee die eerder werd voorzien van ingewanden en de kop van een wild zwijn.

Ja die islamkritiek gaat nog eens heel groot worden en er zijn nog een hoop moskees die in de fik kunnen.

Ik neem tenminste aan dat de daders zichzelf zien als dappere verzetsstrijders in de strijd tegen die “verschrikkelijke fascistische ideologie, de islam”, waar we mee “in oorlog” zijn, aldus Geert Wilders.

Alleen zegt de PVV altijd dat het front van de oorlog tegen de islam in Israel is. Geerts medestanders lijken daarover van mening te verschillen; die hebben het front liever hier.

5 gedachten over “Islamkritiek in de vorm van brandstichting bij moskee Groningen”

 1. straks de kerken in de fik?

  actie – reactie 😯

  ehm de kerk en het consulaat van het Vaticaan worden hier nooit beklad 🙄 (hoewel er laatst wel een hart geschilderd was op de muur. maar dat was gewoon een verliefde jongen/meisje. graffiti).

  Info – Istanbul

 2. Het probleem is dat Moslims vanuit hun geloof eerbied horen te hebben voor de Ahl ul Kitab ( Mensen van het boek = Joden , Christenen en andere Monotheisten ) en hun gebouwen , dus alleen een goed geintergreerde van zijn geloof afgevallen Ex-Moslim zou zoiets uit persoonlijke woede vanwege gediscrimneerd worden kunnen doen .. Of een Grijze wolf wiens Kemalistische clubgebouw voor een moskee werd aangezien en welke heel boos is omdat het portret van Mustafa Kemal ( “””” Ätaturk””””) bij een brandstichting beschadigt werd

 3. Ik woon vlakbij bovengenoemde moskee. Een piepklein, witgeverfd boederrijtje aan de rand van een park tussen de twee saaiste wijken van Groningen. De verschrikkelijke islam is er te herkennen aan het gegeven dat er wel eens iemand rustig dat boerderijtje in of uit loopt.

  Mijn buurman gaat er regelmatig heen. Die buurman heeft afgelopen winter met zijn dochtertje de grootste sneeuwpop van de straat gemaakt. Misschien was dat een terroristische boodschap, maar bommen zaten er in ieder geval niet in die sneeuwpop verborgen, want hij smolt keurig weg.

 4. Je zou niet zeggen dat het een moskee is. Waar zijn de minaretten waar Henk en Ingrid bang voor zijn?

Reacties zijn gesloten.