Vrijheid, verantwoordelijkheid en kopvodloze smerissen

Ivo “De Damslapers zijn de schuld van de crisis” Opstelten en zijn boys hebben zich met belangrijke dingen beziggehouden de afgelopen weken. Geen wonder dat de CDA-fractie er niet uitkwam, over zoveel diepte en inzicht in de problemen van deze tijd.
De aantallen immigranten en asielzoekers (grappig dat daar planning voor bestaat evengoed) zullen “substantieel” dalen.
En er komt een boerkaverbod, en personeel in de justitiële sfeer mag geen hoofddoekje dragen.

Zo komt dit land de crisis te boven.

12 gedachten over “Vrijheid, verantwoordelijkheid en kopvodloze smerissen”

 1. De democratie is verdwenen – rechts terreur in plaats ervan gekomen. De sikhen in Engeland mogen naar hun overtuiging hun hoofddoekjes dragen binnen justitie en politie bijvoorbeeld.

 2. In elk geval dat boerkaverbod lijkt me een mooi doelwit voor de Eerste Kamer. Ik kan me niet voorstellen dat dat wettelijk recht te breien is.

 3. Goed nieuws er moest 18 miljard bezuinigd worden ik wist niet dat je 18 miljard kon bezuinigen door heleboel geld uit te geven en een boerkaverbod.

  Ik ben nu helemaal overtuigd. 😆

 4. Volgens mij, BP, is dat geen regelmatig draagster van een hoofddoek. :mrgreen:
  En hoeveel rechters en ovj’s met hoofddoeken zouden er rondlopen?
  Rechter met boerka, lijkt mij ook wel wat.

 5. Zegt iemand die zich speciaal verkleedt in toga voor de zitting.
  Het moet niet veel gekker worden. 😮

 6. Ik vind dat politieagenten gewoon hun uniform moeten dragen en geen politieke, religieuze of andere symbolen. Ik heb nog nooit een agent met een hoofddoek, een kruisje, een keppel of een tulband gezien in Nederland dus dit lijkt me nou niet echt een heet hangijzer. Als het al voorkomt en mag dan is het extreem zeldzaam. Ik weet dat medewerkers van de rechtbank het expliciet niet mogen. Ik ga ervan uit dat dit ook voor politie en leger geldt maar ik kan het mis hebben.

  ME-ers en leden van arrestatieteams moeten gewoon herkenbaar zijn. Doorzichtige plexiglas viziers en alleen een bivakmuts op als je hartje winter aan het motorrijden bent anders niet. als je de publieke zaak dient dan moet je gewoon herkenbaar zijn.

  Wat burgers op straat aanhebben is hun zaak. Ik vind Boerka’s er niet leuk uit zien, maar mijn smaak is geen wet en dat zou ik ook niet willen.

Reacties zijn gesloten.