Belgische Wilders produceert boek

dedecker Jean-Marie Dedecker presenteert vandaag zijn nieuwe boek “Hoofddoek of blinddoek”. Leuke titel. Het boek gaat, hoe verrassend, over wat de immigratie België kost. Daarnaast wordt alle criminaliteit door de moslims veroorzaakt en pikken ze alle sociale woningen in, aldus Dedecker. Of er ook oplossingen in het boek staan is niet bekend. Mogelijk wil ook hij, evenals Wilders, de moslims bij tientallen miljoenen tegelijk uit Europa gooien, of bladzijdes uit de Koran scheuren, of “kopvoddentax” of een van die vele andere briljante “oplossingen” die uit de koker van zijn Nederlandse evenknie komen. Misschien klaagt Wilders hem wel aan voor plagiaat. (meer in de Telegraaf)

Update: Arrondissement Mechelen stapt uit LDD (Dedeckers partij) omdat ze hem eigenlijk toch wel een dictatoriale extremist (soort Wilders dus) vinden. (meer in de standaard online)

5 gedachten over “Belgische Wilders produceert boek”

  1. hoho haha, 7 miljard € per jaar kost die “verrijking” de Belgen. Er beweegt eindelijk wat, too little too late, 5 jaar geleden zou het ook in België ondenkbaar zijn geweest om zo iets openlijk te zeggen. Maar het IS gewoon zo: moslims zijn ACHTERLIJK, vreten onze sociale zekerheid kaal, zijn CRIMINEEL en in het beste geval totaal nutteloos. Beste oplossing is een massale deportatie van moslims uit Europa. Grenzen dicht gaat al niets meer uithalen want degenen die hier al zijn aangewaaid fokken als ratten.
    DIE conclusie durft zelfs Dedecker niet te maken, Vlaams Blok kopman De Winter durft dat wél en hij heeft gelijk. Maar we gaan er nog komen! Weg met de moslims!

  2. “1 reactie TO…” wat is dat voor achterlijke onzin zeg, dat is zelfs geen Nederlands maar namaak-Engels(mss omdat de linkse kerk zich “universeel” denkt te voelen). 1 reactie OP is beter. Verander dat maar snel !

  3. Hey, tof dat ge het oppikt! Mss dat ik als Vlaming daar wat gevoeliger aan ben, tja je drukt je uit in het Nederlands of Engels, is allebei ok maar een rare tussenvorm is gewoon verwarrend. Reactie OP is TOP !

  4. Ja ik had de Engelse versie van WordPress geinstalleerd en vervolgens dit redelijk ingewikkelde template eromheen opgetuigd en pas later realiseerde ik me dat ik een Nederlandse versie van WordPress had moeten installeren. Maar het draait nu redelijk dus even geen zin in fratsen dus ik vertaal nu hier en daar zelf wat als ik het tegen kom.

Reacties zijn gesloten.