Dealen met de Duivel doe je maar in de Hel en niet hier

geseHet moment de FNV een boze opzegbrief te sturen komt dichterbij. Kijk, het is natuurlijk altijd al discutabel hoe solidair de FNV’ers werkelijk zijn, wanneer wij de discussie over de AOW leeftijd bekijken bijvoorbeeld, deze gaat immers helemaal niet over de AOW leeftijd van idereen, ben je gek, deze discussie gaat over de babyboomers. De babyboomers zijn solidair met zichzelf, en verwachten van iedereen, ook de twintigers en dertigers dat zij zich inzetten voor een AOW leeftijd van 65, hoewel de twintigers en dertigers natuurlijk daarnaar kunnen fluiten. Dit weet iedereen. Maar daarover deden wij jongelui (ik ben 41) niet moeilijk. Moeilijker, zo niet onmogelijk, wordt het wanneer de FNV voor deze “solidariteit” met de babyboomers een “pact” gaan sluiten met een verwerpelijke haatclub als de PVV en wij bereid zijn de ergerlijke discriminatie van een miljoen mensen een schijn van legitimiteit te geven, en al doende de kwaliteit van het leven van deze miljoen mensen te verzieken, louter met het doel om zelf 2 jaar eerder aan een luizenleventje te kunnen beginnen. Ik ben geen lid van de FNV en sta dus niet voor dit dilemma, maar als de FNV kiest voor samenwerking met de PVV reken ik de FNV voortaan ook tot het krapuul, evenals Wilders/PVV, en kan ook de FNV rekenen op 24/7 bad publicity geheel gratis verzorgd door ondergetekende hier op krapuul.nl.

4 gedachten over “Dealen met de Duivel doe je maar in de Hel en niet hier”

 1. Ik ben het helemaal mee eens. Daar waar de FNV voor staat wordt door deze daad helemaal van kaart geveegd. Ik weet niet hoe het komt dat FNV haar principes opzij heeft geschoven en tot deze zeer lage daad komt, maar vermoedelijk heeft het te maken met de dalende ledenaantallen. Ik hoop dat ze door deze daad helemaal zinken. Verdiende loon!

 2. Jongerius heeft gewoon gelijk dat ze met de pvv gaat praten.De pvv wordt nu eenmaal””De Grootste partij van Nederland””.
  Regeren is vooruit zien hadden de politieke partijen dit nou maar eerder gezien dan had de Pvv nooit zo groot geweest .Maar als je nu eenmaal mensen niet serieus neemt aangaande hun stemgedrag dan wordt je daar vroeg of laat op afgerekend en die rekening komt nu.
  Het zou ook eens fijn zijn als er aan de gewone werkende belastingbetaler wordt gedacht Nederlands of niet.De Pvv heeft het niet over de mensen die normaal werken,maar over kansloze mensen die hierheenkomen om van u en mijn belastinggeld van een uitkering te worden voorzien.
  (Afzender een wel Vakbondslid)

 3. Een vakbond dient de belangen van haar leden te behartigen. Daar worden ze voor betaald. Jongerius doet dus precies waarvoor de leden haar betalen. Als ze politiek willen bedrijven moeten ze maar lid worden van een politieke partij. Een vakbond is daar niet voor.
  Wat doe je met vakbondsleden die op de PVV stemmen ? Worden die geroyeerd ? Met terugbetaling van lidmaatschapsgeld ?

Reacties zijn gesloten.