Weer een leugenachtig stuk van massamoordverheerlijker Bart Schut

Ok nieuws is het niet ik geef ’t toe. Werkelijk iedere letter die deze kwezel de ether in zwaait is een leugenachtig stuk. Maar deze moest ik toch even kwijt, een stukje tekst in een haatbrouwseltje over D66 op haatsite dagelijkseteringzooi:

Maar als een haatimam weer eens roept dat diezelfde homo’s van een flatgebouw moeten worden gegooid of wanneer groepen lichtgetinte jongeren voor de zoveelste keer een lesbisch stel hun huis uittreiteren, houden de democraten de kaken stijf op elkaar. (link)

Hoe zat dat toch ook al weer met die haatimams die dat roepen? Dat hebben wij een jaar of drie geleden al eens voor u uitgezocht, en staat hier.

Met andere woorden: Schut is een een factfree haatzaaiende racist. Maar goed dat wisten we dus al.

21 gedachten over “Weer een leugenachtig stuk van massamoordverheerlijker Bart Schut”

 1. Racist..racist waarom is iemand een racist?Waarom willen zij dit predict hebben?
  Wat bereikt deze persoon ermee om racist te willen zijn?
  Misplaatste trots?
  Afzondering van de samenleving?
  Ik zie geen reden om dat te willen zijn..een beter woord zou zijn zonderling.

 2. Of niet aan de samenleving willen aanpassen in eigen gekeerd persoon die lijd aan diversiteit fobie

 3. “houden de democraten de kaken stijf op elkaar”

  Tja, als je wereldje uit max. 140 lettertekens bestaat, kan ik mij een beetje voorstellen dat iemand dat zo ziet.
  In de grote mensen wereld, daarentegen, worden de kaken beslist niet op elkaar gehouden en wordt er gepaste actie ondernomen – daar waar nodig.

 4. @Marc, geweldig verwoord.
  Trouwens, hoe zit het met de aangifte door die racistische massamoordverheerlijker? Ik wil als het kan niet nog zowat een jaar wachten.

 5. Schimmel stond inmiddels op m’n popcorn, Ralph. Dat heb ik dus maar in de GFT-container gekwakt.

  Maar inderdaad, holle woorden van het hol vat genaamd Bart Schut. What else is new? Grote bek op dat stompzinnige twitter, af en toe wat braaksel op de dagelijkse bruine van JL: Bart Schut in een notedop.

 6. Ik vond z’n PVV stukje best OK, maar dit stukje plaatst een en ander wel in het juiste perspectief. Meneer wil trappen om het trappen. Gelijk een klein kind dat zijn frustraties niet kan kanaliseren. Trappen.
  Kortom, Schut valt weer eens vreselijk door de mand.

 7. ja hallo mag ie. Wil K. Jong geweld tegen homo’s bagatelliseren of D66 oppijpen? Beide zaken zijn in mijn ogen even verwerpelijk.

 8. @Jan, wij bagatelliseren en verzwijgen hier niets. daar zijn de sheeple-media veel beter in namelijk dan wij.
  En waar het hier om gaat is het simpele feit dat die massamoordverheerlijker gewoon een ordinaire racist is voor wie feiten aantoonbaar niet van belang zijn. Het gaat ‘m niet om de rechten van homoseksuelen of om de rechten van wie ook. Het gaat hem erom een bijdrage te leveren aan het rijp maken van de geesten voor het plegen van verschrikkelijke zaken. De uitlatingen van massamoordverheerlijker Schut passen in het rijtje van ‘tientallen miljoenen moslims deporteren’, ‘Marokkanen in de knieën schieten’, ‘Vrouwen met hoofddoekjes door de politie de bus uit laten zetten’, ‘dijkdoorbraken’….en ga zo maar door…
  Die lul moet gewoon achter de geraniums gezellig keuvelen en zwatelen met Femke Halsema. Twee met een volkomen verknipt wereldbeeld.

 9. Wel schattig dat Jan het prima vindt dat Bart Schut tegen beter weten in leugens en andere bagger verspreidt.

  Vrijheid van meningsuiting is een goed iets, mits deze geuit wordt op basis van aantoonbare feiten i.p.v. leugens en andere manieren om de onderbuik te prikkelen, Jan.

  Enne, een politieke partij ‘oppijpen’? Tssk.

 10. Tja, leugens en vuilspuiterij passen wel in de xenofobe methodiek om De Waarheid, althans, hetgeen daarvoor moet doorgaan, passend te maken aan het verwrongen wereldbeeld van sommige lui. Stel je voor iemand komt met feiten die kloppen. Ongehoord! Werelden zouden in duigen vallen, fragile zieltjes knappen, etc. De PVV zou geen toeloop meer krijgen, een-vijfde van het stemvee dood ongelukkig, rampspoed!

 11. “Liegt die arme meneer dan?”
  Ja.
  “Liegebeest..wheeeeeeehhhhhhhhhhhhhh”
  Heul doch!

 12. Simon je tweede reactie hier laat ook qua trollengehalte weer niets te wensen over.

 13. In de telegrafie,een stukje dat de PVV en Wilders,niet meer over antisemitisme en homo haat reppen nu de PVV zich heeft aangesloten bij le pen…
  De reacties van de vele vele tokies die Wilders aanhangen op dat bericht,Nou geen enkel medeleven met joden of homo’s ineens,bovenstaand stukje en dat bericht met de enorme steunbeteuging jegens Wilders is échte duidelijkheid hoe dat stemvee in elkaar zit.

Reacties zijn gesloten.