Pikant nieuws waarmee Hirsch Ballin in een ander daglicht komt te staan

Moszkowicz en de Telegraaf zijn zich lam geschrokken! Het openbaar ministerie heeft alvorens de beslissing te nemen om niet tot vervolgen over te gaan van Wilders advies ingewonnen bij een hoogleraar Europees Recht! Die had een advies geschreven van 10 kantjes! Het OM vond dat een goed stuk! De Telegraaf noemt dat “met gejuich ontvangen!”. Het OM heeft toen besloten om niet te vervolgen! Dit heeft het OM besproken met de baas van het OM, de minister van justitie!

De Telegraaf en Moszkowicz hadden liever gehad dat de hoogleraar een waardeloos advies had geschreven aan het OM! En dat het OM het een rotstuk had gevonden! En dat het OM ondanks het waardeloos advies toch had besloten om Wilders te vervolgen! En dat het OM lekker niks had besproken met de minister van justitie! Die mag namelijk niks weten van zoiets volgens de Telegraaf en Moszkowicz! Moskzkowicz “staat perplex”!

Deze informatie is “pikant” volgens de telegraaf:

Daarnaast komt met deze informatie de rol van Hirsch Ballin als een van de felste CDA-tegenstanders tegen gedoogsteun van Wilders’ PVV in een ander daglicht te staan. (Telegraaf)

Klopt. Minister van Justitie Hirsch Ballin was ervan op de hoogte dat het OM Wilders niet ging vervolgen, ondanks een uitstekend stuk van een hoogleraar Europees Recht waar in stond dat vervolging gegrond was.

Pikant hoor, nou nou. Pullitzerprijsje? 😆

1 gedachte over “Pikant nieuws waarmee Hirsch Ballin in een ander daglicht komt te staan”

  1. Onwaarschijnlijk niet-democratisch, zo’n niet-bruine politicus die zijn werk doet zoals het hoort.
    Die Mosco-witz zegt dat alles mag gezegd worden, zolang het niet aanzet tot geweld. Lees het evangelie volgens Geert: de koran, de islam, de moslim om de hoek zetten aan tot geweld, die moeten dus hun bakkes houden. En die idiote linkse dhimmi’s idem.
    Bruinhemden, die oproepen om joden, homo’s, roma’s en moslims als groep te vervolgen, te straffen en buiten te gooien, die zetten niet aan tot geweld. Die voeren alleen uit wat ze Het Volk opgedragen hebben te denken. Het Derde Rijk revisited.

Reacties zijn gesloten.