Partij van de Vrijhaat clownpaigning CDA congress 2 oct

En het was weer een strakke protest actie van de Vrijhaat clowns afgelopen zaterdag, check die video:

Het zou het grootste congres in de geschiedenis van Nederlandse politieke partijen worden ooit: pakweg 5000 leden van de Christendemocraten (CDA) kwamen in Arnhem bijelkaar om te discussiëren en te besluiten over samenwerking met de PVV. Omdat de uitkomst onzeker zou zijn, was het het extreem recht(s)e / juiste moment om te laten zien hoe geweldig het zou zijn om samen te werken met de ‘Partij Voor de Vrijhaat’. Het CDA zou verantwoordelijkheid moeten nemen en PVV politiek moeten legitimeren!

Duizenden mensen moesten heel lang wachten om de hal binnen te komen. Natuurlijk waren er veel mensen aan het protesteren: studenten, antifascisten, een klassiek orkest en vele anderen. Maar niet iedereen was ‘tegen’ samenwerking met de PVV. Op zijn minst was er steun bij een boze fee en natuurlijk kwam de Partij Voor de Vrijhaat opdagen om gesprekjes met Christendemocraten te hebben en om te vragen, nee om te smeken – om Nederland een regering te geven die gesteund en geleid wordt door Wilde Geert.

“Dit zou de agenda moeten zijn voor de 21ste eeuw: legitimeer racisme en dicriminatie, Geef Wilde Geert een podium om een racistisch klimaat te scheppen”.
Het team van de Partij Voor de Vrijhaat had wat slogans om de PVV te promoten: “Eigen clowns eerst!, eigen clowns eerst!”

“Wat hebben we nodig: haat!”. “Wanneer hebben we het nodig: Nu!”
“Wat hebben we nodig: angst!”. “Wanneer hebben we het nodig: Nu!”

Het was helder: “Deze regering heeft clown steun nodig!”
“Vul je hart met haat!””. “Het gaat om onze mensen, onze overtuiging, onze religie – we hebben geen andere mensen nodig, andere overtuigingen, andere religies!”
“Geen respect!!!”

Daarnaast had de Partij Voor de Vrijhaat ’n paar promotieliedjes:
“Er is geen partij (feest) zoals een rechtse partij (feest)!” en “We zijn zo blij, zo blij, zo blij – om met jullie te regeren!”
Ook wat simpele nummers zoals “La, la, la, la, la, la, la, la!” tijdens onze polonaises. En nog zo’n prachtige: “Olé, olé, olé, olé – we zijn de kampioenen, we zijn de kampioenen!”

De toekomstige minister-president Mark Rutte beloofde al: rechts Nederland zou de vingers erbij aflikken met alle beloofde rechtse maatregelen. Dus begonnen we maar alvast met het likken van onze vingers…
Het smaakte (gebruik alleen de rechterhand!) heerlijk!!!

😀

2 gedachten over “Partij van de Vrijhaat clownpaigning CDA congress 2 oct”

  1. Dit is 100% gaaf:

    “Het team van de Partij Voor de Vrijhaat had wat slogans om de PVV te promoten: “Eigen clowns eerst!, eigen clowns eerst!”: ” (En liever geblondeerd!! En liever geblondeerd!!)

Reacties zijn gesloten.