CDA’er, ZWIJG!!!

Nu het bruine gezelschap in de fase is beland dat de buit verdeeld kan worden is het dus niet de bedoeling dat er nog CDA’ers zijn die hun mond opendoen.

Dat een CDA kamerlid het kabinet kritisch volgt is leuk, maar het kan dus niet zo zijn dat iemand daar wat van merkt. Kritiek op dit kabinet ist verboten!, aldus Verhagen tegen de (voormalige) dissidenten Koppejan en Ferrier. Commentaar op het kabinetsbeleid is niet meer toegestaan. Je in de media uitlaten over de PVV in de coalitie? Taboe! Agree to disagree? Agree!

Ondertussen geeft waarnemend partijvoorzitter van het CDA, Henk Bleker, toe dat hij fouten heeft gemaakt.

Dat klopt. Er bestaat namelijk nog steeds de kans dat er een CDA’er rondloopt die geluid durft te maken.

47 gedachten over “CDA’er, ZWIJG!!!”

 1. Dit is wel verkeerd wat deze twee doen. Ja of nee meedoen. En dan werken aan verbetering, maar niet proberen je partij op deze manier onderuit te halen. Rotte peilers in een bouwwerk die twee. Ga eruit of blijf erin en bouw op. Mond opendoen mag, maar op een constructieve manier. Deze twee zijn machtsgeil en staan graag in de picture voor de schouderklopjes van de andere mastodonten. Je geloof aanwenden voor machtsmisbruik is hardstikke fout. Is voor binnen je gezin en kerk. Mevr. Ferrier had het van de week over Christelijk Democratisch Nederland. Mag ik bedanken? Ik ben niet Christelijk, wel democratisch. Draaiers zijn het. Doodzwijgen die twee en langzaam eruit werken. Opbouwend moet je zijn om een land te besturen en geen splijtzwam zijn die buiten hun eigen partij in de media interressant willen doen. Het zijn twee zielige mensen die niet buiten schouderklopjes kunnen. Ik heb nog nooit zoveel haat en afgunst en dictators gezien als op het CDA congres. Je doet of alles volgens de fanatieke gelovigen of anders………………….

 2. @ d. twigt:
  Inderdaad! Koppejan en Ferrier zijn, net als Jan Klaassen en Katrijn, de poppenkastfiguren die bestuurd worden door de handen van de gefrustreerde mastodonten.

 3. ” Ik ben niet Christelijk, wel democratisch. Draaiers zijn het. Doodzwijgen die twee en langzaam eruit werken.”

  @d. twigt: Dat klinkt inderdaad erg democratisch.

 4. Wat ik me afvraag; men eist dat buurtvaders zich uitspreken tegen de ongein die die rotmarokaantjes uithalen. Doen ze ook, alleen de PVV vind het theegedrink. Ik hoor andersom van de Joodse gemeenschap niks. Is het als Joodse Nederlander waard om in zee te gaan met een partij die mensen opzij zet en bewust target? Daar hoor ik niks over.

 5. Laat ik voorop stellen dat ik geen pvv-stemmer ben, maar het gekonkel, gedraai en vieze geluid van links hangt mij de keel uit de laatste dagen. een bruin kabinet, een smakeloze verwijzing naar de nazi’s. Bij een paars plus kabinet zou hitler (als hij nog leefde) zijn vingers aflikken. Een euthernasie pil voor iedereen, verdere veruiming van kindermoord(abortus) en nog minder tolerantie tegenover andersdenkenden(bezwaarde ambtenaren, christelijke scholen e.d.), en dat noemen zich democratische partijen? het recht van vrije meningsuiting bestaat ook niet meer. Ferrier en Koppejan, op staande voet eruit gooien, met nadruk op gooien!

 6. @6
  Duidelijk geen Heemskerk van de blauweboekjestak.
  Heeft u kennis genomen van uw geestverwanten die Job Cohen en Adolf Hitler heel smaakvol aan elkaar gelijk stellen, zoals uw makker Bosma doet?
  Ach, je moet er wel voor kunnen lezen natuurlijk.

 7. Ik ben geen geestverwant van de PVV. Ik constateer alleen dat wij als Nederland op sommige wetgevingen verder zijn dan Nazi-Duitsland. Het opmerkelijke is alleen dat Hitler veel zaken nog verbloemde wat in onze wetgeving wordt vastgelegd. Maar dit zal boven je linkse hoofdje uitstijgen. Waarschijnlijk kan je alleen schreeuwen en actievoeren, en enige tranen laten bij het zien van een bontjas.

 8. Het is inderdaad een standaard reactie voor links, zelf mogen ze alles zeggen. Verwijzingen naar tweede wereldoorlog, iemand volledig wegzetten als een racist, maar kom niet aan hen. trieste bedoening.

 9. Heemskerk je bent nieuw hier, en van mij mag je hier nog tot in lengte van dagen blijven reageren, mits je aan de regels houdt, zie hieronder, en mits je je een klein beetje gedraagt. Tot nu toe ben je niet echt goed bezig.

 10. Nogmaals een linkse reactie, altijd afwijzend tegenover andersdenken zonder echt argumenten te hebben. Ben je toevallig Job Cohen?

 11. Reageerder Heemskerk laat weten geen PVV reageerder te zijn, maar is al zo gehersenspoeld zoals zovelen met hem, dat hij alles voor zoete koek slikt wat er in Nederland gebeurt. En natuurlijk is alles de schuld van de linkse mensen, misschien goed als er eens even gekeken wordt naar dit artikel http://www.krapuul.nl/blog/13917/wat-nou-linkse-regeringen-hebben-het-verknald-in-nederland/ wordt wel duidelijk dat wat er nu in Nederland aan de hand is door RECHTS komt. 😯 Dat is schrikken?
  Misschien even lezen en er dan over nadenken?

 12. Ik schrik inderdaad enorm van dit goede zuiver onderbouwde en objectieve bericht! 😀 Onzinnig, geen onderbouwing, en geschreven door iemand die niet verder kijkt dan zijn neus lang is. Het is de eerste keer dat rechts, geen concessies hoeft te doen aan links! En dat verschil zal nu gemerkt worden, nederland zal onder leiding van dit kabinet, hoop ik zijn eigen identiteit weer terug krijgen. Ondanks dat ik op geen van de drie partijen heb gestemt ben ik erg enthousiast over dit kabinet.

 13. Nieuwsgierige vraag meneer Heemskerk; Waarop hebt u dan wel gestemd? De S.G.P. misschien?

 14. Heemskerk schrijft:
  Het is de eerste keer dat rechts, geen concessies hoeft te doen aan links!
  Dat zie je verkeerd. De oppositie is er ook nog! We leven niet in een dictatuur.
  Ha, ik verheug me al op de concessies die de regerende partij straks zal moeten doen in de Kamer aan degenen die uw enthousiasme voor Bruin I niet delen.

 15. De komende partijencombinatie heeft geregeerd (naoorlogs) van 1959 tot 1965, van 1966 tot 1973, van 1977 tot 1981, van 1982 tot 1989, van 2002 tot 2007.
  Wat is er dus nieuw aan, mijnheer Heemskerk? Zuchtte u in die periodes ook onder die vreselijke linkse dictatuur?
  Of bent u een dreumesje van drie?
  Klinkt er wel naar.

 16. peter heemskerk Schreef:

  Het is inderdaad een standaard reactie voor links, zelf mogen ze alles zeggen. Verwijzingen naar tweede wereldoorlog, iemand volledig wegzetten als een racist, maar kom niet aan hen. trieste bedoening.

  Goh laat dit nou ook het gedrag van Geert zijn, is die dan ook links? Volgens Bosma wel, maar ja die husselt ook met de gechiedenis als een gochelaar met de hoge hoed. Volgens is dat toch een vorm van verwarring.

 17. Meten met 2 maten wordt onder PVV-aanhangers tot een soort basishandeling “verheven”; Wilders schijnt een soort alleenrecht te hebben op “vrije meningsuiting”, maar ACH en WEE, als anderen dat doen. Ik noem Mevr. Ferrier en dhr. Koppejan; ze hebben het volste recht om hun eigen mening (zelfs in staatsrecht verankerd) te verkondigen, óók binnen hun fractie…Maar nee, ze moeten zwijgen, ze moeten ontslagen worden en meer van dat soort voormalige DDR opvattingen. Ze hebben nu gekozen om dit wankele kabinet te steunen, na continu onder druk te zijn gezet (héél fout) en vervolgens, daar waar nodig voor of tegen te stemmen. Respect voor hen. En beste Heemskerk, ik zou zeggen 1,5 miljoen (waar ken ik dat getal van?) strafregels “ik moet nadenken voordat ik verbaal om mij heen ga trappen”…

 18. Abdul Alhazered, Waarom komen de moslims naar een Christelijk land als ze hun Moslim waarde en normen in eigen land niet eens kunen handhaven? Erbij komen ze alleen negatief in de media en storen ze de Nederlanders met hun aanwezigheid.Is het niet bweter terug te gaan als je je hier niet thuis voelt,of zie ik dat verkeerd en moeten de Nederlanders zich aan de moslim aan passen?Willen jullie Europa hebben? Eerst maar Nederland? Die zijn toch maar naief en makkelijk manipuleerbaar. wij zijn volgens jullie moslim toch maar varkens en honden? wat moeten jullie dan met onze vrouwen en ons land.Zijn jullie toch honden en varkens liefhebbers? Zijn jullie gedachten wel Halal dan ?Denken jullie dat je God ook een moordenaar is? Indien dat waar is ,dan is jullie God SATAN!!!!!!

 19. #24 Ja heb al eerder geschreven dat de winkels waar de verschillende maten meetlatten worden verkocht drukke tijden hebben 😮

  En verder 😎

 20. ventje Schreef:

  Abdul Alhazered, Waarom komen de moslims naar een Christelijk land als ze hun Moslim waarde en normen in eigen land niet eens kunen handhaven? Erbij komen ze alleen negatief in de media en storen ze de Nederlanders met hun aanwezigheid.Is het niet bweter terug te gaan als je je hier niet thuis voelt,of zie ik dat verkeerd en moeten de Nederlanders zich aan de moslim aan passen?Willen jullie Europa hebben? Eerst maar Nederland? Die zijn toch maar naief en makkelijk manipuleerbaar. wij zijn volgens jullie moslim toch maar varkens en honden? wat moeten jullie dan met onze vrouwen en ons land.Zijn jullie toch honden en varkens liefhebbers? Zijn jullie gedachten wel Halal dan ?Denken jullie dat je God ook een moordenaar is? Indien dat waar is ,dan is jullie God SATAN!!!!!!

  antwoorden op uw vragen vind u onder het kopje “Domme verhalen van PVVr’s debunken ” , Eet u trouwens mensen ?? , zo niet , haat u die dan ??? Ik haat geen varkens of honden , maar ik eet ze niet en wil ze liever ook niet in mijn huis …. , zowel levend als met een sausje …, net zo als de financiers van uw Geert trouwens ….

 21. @25 Best Ventje, jij zit met vragen, ik sta met lege handen tegenover zoveel onzin.
  Ik voel me trouwens niet aangesproken met `jullie’.
  Neem een douche en rook een waterpijp. Doei.

 22. @abdul alhazard

  Stel je zit op een bankje in een park, in dat bankje heeft de een of andere vandaal een spijker geslagen, die je in je been prikt als je op dat bankje gaat zitten. Blijf je dan op dat bankje zitten en ga je er over lopen klagen of ga je dan op ander bankje zitten waar je geen last van die spijker hebt?

 23. @34: Marco – als je een PVV-er bent denk je dan dat er in alle banken een spijker zit, dus ga je op het gras zitten.

 24. Wat ik probeer te zeggen, is dat het een keus is om op dat bankje met die spijker te gaan zitten.

 25. Het bankje is Nederland, de spijker is een moslim, en de PVV-aanhanger gaat erop zitten. 😆

 26. Marco Schreef:

  @abdul alhazard
  Stel je zit op een bankje in een park, in dat bankje heeft de een of andere vandaal een spijker geslagen, die je in je been prikt als je op dat bankje gaat zitten. Blijf je dan op dat bankje zitten en ga je er over lopen klagen of ga je dan op ander bankje zitten waar je geen last van die spijker hebt?

  Jij ontsteekt een jointje dan?

 27. Nee het bankje is Nederland. De vandaal is de Linkse Kerk. Die hebben een spijker (=de moslims) geslagen in het bankje.

  Gaat Wilders erover klagen of gaat ie ergens anders zitten waar hij heen last van die spijker heeft?

  😀

 28. Andere invalshoek:
  De spijker is het voorliggende regeerakkoord.
  De vandalen zijn Wilders, Rutte en Verhagen.
  Het bankje is de CDA-fractie, de gehele regering, of zo u wilt “het pluche” om in meubeltermen te blijven.
  De persoon die gaat zitten is een Klink/Koppejan/Ferrier…
  Blijf je dan in de fractie met dat akkoord, of ga je elders, waar je er geen last van hebt?…
  Ab Klink blijft last houden van die spijker, maar die andere twee kunnen die vervloekte spijker ombuigen.

  Keira, dat cheerleaden staat je goed! Dank

 29. Marco: bankje zitten waar je geen last van die spijker hebt
  Een beetje Oosterling is ook bij een fakir in de leer geweest. 😛

  Trouwens moet Wilders de Arabië-afdeling van de Efteling niet verbieden? Allemaal moslimprop voor de kids.

 30. schijnt dat deense bankjes spijkervrij zijn , emigreren naar een rein land kan dus voor de pvvrs

 31. Wat er van begregen heb kunnen Koppejan en Ferrier dadelijk niet veel met hun bezwaren tegen gedoog Wilders doen.
  ERVM zijn vooralsnog gewaarborgd in het regeer akkoord.

Reacties zijn gesloten.