Als de PVV vindt dat de Tweede Kamer door een hoepeltje moet springen

Dan springt de Tweede Kamer door een hoepeltje. We moeten natuurlijk die 1.5 miljoen kiezers serieus nemen. En de PVV heeft nu eenmaal interessantere dingen te doen dan in de Tweede Kamer zitten. De Tweede Kamer is toch alleen maar democratie en dat is, zoals bekend, nou eenmaal niet bepaald de core-business van de PVV.

Zo zal de Tweede Kamer er nog veel vaker uitzien als het aan de PVV ligt
We hebben al eerder kunnen vaststellen dat de PVV graag als een karavaan achter de Grote Leider aanhobbelt en dat ze dan van de kamervoorzitter verwachten dat die even de agenda bijwerkt, en kennelijk zijn ze bij dat voornemen gebleven; de rest van deze planeet past zich maar aan aan de PVV, vindt de PVV.

Gelukkig bestaat er nog een kamerlid die het welsnapt. SP’er Emile Roemer verwoordt het als volgt:
„Afgelopen dinsdag werd het stemmen wel uitgesteld, maar wat mij betreft was dit eens, maar nooit weer. De Kamer stemt altijd op dinsdagen na het vragenuurtje en dat kunnen we niet voor elke scheet uitstellen. (Telegraaf)”

En zo is het. Als de PVV fractie graag buiten wil spelen dan moeten ze dat helemaal zelf weten maar val daar aub de serieuze Nederlanders niet mee lastig.

3 gedachten over “Als de PVV vindt dat de Tweede Kamer door een hoepeltje moet springen”

  1. Het gramstorige PVV ejaculaat maakt zich per dag belachelijker, gelet op deTelegraafreacties die tenenkrommend zijn voor normale Nederlanders. Wat mankeert die anderhalf miljoen lelijkerds? Het lijkt me penisnijd. Ik proef slecht karma. Zijn ze jaloers dat linkse vrouwen meestal knapper en meer sexy zijn dan de dikke kleinburgerlijke Ingrid en haar zusje Anita van Sjonnie? 🙂
    .

  2. ” ..en dat kunnen we niet voor elke scheet uitstellen.”

    Goed dat Roemer ook denkt dat PVV naar scheten ruikt.

Reacties zijn gesloten.