6 gedachten over “Schedelmeter bij Al Jazeera”

 1. Featuring:
  Joost
  “I’m a broke loser, so pretty please, visit my stoopid website and pay something, so I may be able to polish my louzy English”
  Niemolleeeeerrrrr!!

  Na 13:19 had ik genoeg. Zak.

 2. Offtopic.

  Moeten jullie dit nu eens lezen en dan met zijn allen even aan WWO II denken

  1 uur 5 minuten geleden door Salomon Levy
  @8 Antisemieten zijn vrijwel altijd (extreem) links.

  Rechtse hersenspinsels zijn werkelijk….

  Tijd voor serieuze hulp voor die Salomon Levy.

  WW0II rechts zet joden op de trein en dan komt deze clown met dit ?

  Rechts is hersendood zoveel is wel duidelijk.

  Hij kreeg ook 100% minnetjes en geen enkel plusje gelukkig weet de rest wel beter.

 3. Ook des rechts

  De Tweede Kamer tikt premier Mark Rutte op de vingers omdat hij op 18 maart niet aanwezig was bij de afronding van een debat over de EU-top later in die week.

  Arrogantie om niet te komen. En de VVD heeft de mond vol van B.V. Nederland. in een echte B.V. zou hij mogen vertrekken.

  Maar dan ineens is het geen B.V. meer.

 4. Joost Niemoller wil de kijkers in Engeland doen geloven dat de passage over Marokkanen uit het verkiezingsprogramma van de PVV staand regeringsbeleid is.Immigratie van Marokkanen effectief tegengaan en de vrijwillige emigratie bevorderen.
  Tofik Dibi zei terecht dat dit onzin was. Sinds de wet Cohen kent Nederland de strengste immigratiewet van Europa. De immigratie van Marokkanen is sinds 2002 bijna opgedroogd (CBS en Flip van Dyke).Als immigratiegroep stonden de Marokkanen in 2012 op de 12e plaats, de Turken op de 8e. In absolute aantallen praten we over nog geen 2000 mensen. Gut o gut, wat een tsunami.Iets verderop had Niemoller het over racisme. Hij vond het een leeg begrip.Iedere PVV er wordt vandaag de dag uitgescholden voor racist.En dat is onzin volgens Joost, de man die het wetenschappelijk omstreden boek the Bell Curve heeft gelezen en daarop zijn dubieuze en ranzige rassentheorie heeft gebouwd. Hoe noemde Dibi Niemoller ook alweer? Een schedelmeter.

Reacties zijn gesloten.