Demo Nijmegen: graag martelkamers en de doodstraf

Leuk volk dat vanmiddag gaat demonstreren in Nijmegen om Wilders te steunen en Bruls weg te krijgen. Ook het voetbal heeft er iets mee te maken geloof ik, ze zijn in ieder geval heel erg veel dingen zat en de oplossing voor al hun ellende biedt uiteraard Wilders. doodstrafBosje Nimwegen, de organisator van deze bijeenkomst, werd gefotografeerd terwijl hij “voor de grap” de Hitlergroet bracht. Ook deze tekening is van hem. Wellicht is het een idee om met een strop rond je nek langs de demo te gaan staan. In stilte. Met velen. Of negéren die lui? Ik weet het gewoon niet. Voorlopig gillen en krijsen ze nog “slechts”. Maar meer dan dat moet het maar niet worden.

Nog even het genie Bosje Nimwegen aan het woord die de vraag stelt: “Maar waarom verwaarlozen linkse activisten altijd hun uiterlijk” en het antwoord ook maar geeft:


1 ze hebben volgens mij al jaren hun haar niet meer gewassen
2 ze stinken een uur in de wind
3 doen niks anders dan blowen en kraken
4 en hebben 9 vd 10 keer n hond aan hun zijnde.
waar ze wel altijd goed voor zijn….
Maar ga ook als linkse gewoon werken en leven als elk normaal mens dat doet

7 gedachten over “Demo Nijmegen: graag martelkamers en de doodstraf”

 1. Bosje wil martelkamers en de doodstraf. Tja, wat moeten we hier verder over zeggen. Soms ben je als weldenkend mens met stomheid geslagen door zoveel onnozelheid, en dit is zo’n moment. Laat ik het daar maar op houden, en laten we ervoor zorgen dat de Bosjes van deze wereld het nooit voor het zeggen krijgen.

 2. Even kort samengevat waar in de huidige situatie in de aangiften oorlog erom gaat:

  1. Van de ene kant de mensen die aangiftes doen tegen PVV/Wilders als vertegenwoordigers van alle xenofobe/racistische bewegingen en groepen in Nederland waarbij de Rechtstaat de plicht heeft om de minderheden te beschermen.

  2. Het eigen belang van het persoon Wilders, zijn stichting en zijn xenofobe kiezers waarbij ze de problematiek aanroeren van alle segregationistische en xenofobe bewegingen die ons uit de geschiedenis van de VS, Zuid Africa enz bekend zijn.

  Tenslotte, afgezien van wat de Nederlandse Ministeries of rechters in delen zullen ooit postuleren, wat denkt u dat vonnis van de Europese Hof zal zijn?

  Daarom is Wilders en zijn aanhang tegen Europa.

 3. Pedofilie. Niet iets waar je op zit te wachten. Mensen moeten worden behandeld en preventie kan beter als er een taboe wordt doorbroken dat sommige die afwijking / neigingen hebben. Dan durven ze tegen hun omgeving VOORTIJDIG (Preventief) te zeggen dat dat ze tussen de horen dwarszit.

  Verkrachten daar is ieder normaal mens tegen. Behalve menig rechts mens in het verleden. Die hebben vanuit hun V.O.C. denken altijd heel veel Afrikaanse, Indiaanse slavinnen verkracht en wat dacht je van de die rechtse nazi’s die konden met hun klauwen ook niet van de mensen afblijven en zeker als ze wisten dat ze het toch niet meer konden na vertellen. Want ze vermoorden de slachtoffers daarna gewoon met het DOOR RECHTS OPGEZET MOORDPROGRAMMA.

  Dus Bosje Nimwegen moet maar eens in de spiegel kijken.

 4. Bosje Nimwegen

  9 van de 10 keer hebben linkse mensen wel een opleiding genoten en kunnen ze onafhankelijk denken.

  Dat is bij rechts nogal eens het probleem. SBS 6 en voetjebal!!!

 5. @Leon

  Pedofilie kan niet worden behandeld. Het is geen aandoening, het is geen ziekte, het is een aangeboren seksuele afwijking zoals er wel meer zijn. Roepen dat pedofielen behandeld moeten worden is praktisch hetzelfde als roepen dat homofielen behandeld moeten worden.

 6. Pim Fortuyn opende het deksel en zette het op een kier. Geert Wilders heeft het deksel van de put gegooid en nu gulpt de bruine bagger over Nederland. Een deel, misschien wel een groot deel van de bevolking laat zien wat ze werkelijk denken.Ik voorspel een escalatie, niet van moslims, maar wel van de nazaten van het geteisem, het schuim dat in 1672 de gebroeders de Witt zo beestachtig afslachtten.

Reacties zijn gesloten.