Hee psst – die illegalen zijn er nog altijd (niet verder vertellen)

Gisteren, 4 april 2014 zijn er nog drie huiskraaien gesignaleerd, waarschijnlijk bij de Nieuwe Waterweg, maar als ze slim zijn (en dat zijn ze als kraaiachtigen) zoeken ze elders hun toevlucht. In het algemeen wordt de plaats waar ze gezien zijn tegenwoordig geheim gehouden.
Mijnheer De Hartog kan niet eeuwig met zijn geweer of zijn gas in de aanslag blijven, er valt meer uit te roeien. En Dijksma heeft ook nog andere dossiers.
(“Klammheimliche Freude” zoals we het in de jaren zeventig noemden…).

3 gedachten over “Hee psst – die illegalen zijn er nog altijd (niet verder vertellen)”

  1. Ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat ze er nog maar acht (van de pakweg 25) hebben weten te vangen/doden. De eerste vijf gingen eenvoudig, daarna vingen ze er met moeite nog twee, maar nu herkennen ze de autootjes van Duke Faunabeheer, alarmeren elkaar en maken dat ze wegkomen. Duke probeert ze nu te schieten, maar dat is naar verluidt nog maar in één geval gelukt. De ironie wil dat de slimme kraaien zich zijn gaan verplaatsen naar de randen van HvH en zelfs naar naburige dorpen – precies wat men juist wilde voorkomen.
    Als ze die beesten gewoon met rust hadden gelaten hadden ze tot in lengte van dagen met een kraai of 25 langs de boulevard van HvH gezeten en waren niemand tot last geweest.

  2. Op naar Zandvoort ! Daar heb je ook vuilnisbakken. En vis. En toeristen. Als het weer een beetje mee zit, hebben de kraaien over een jaar de verliezen weer aangevuld. Misschien leert de mens een keer zijn vuilnis onder controle te krijgen, dan hoeven ze geen afvaltoeristen meer te doden.

  3. En ondertussen zijn een aantal Hoekse bewoners nog heel druk bezig om verder afschieten, moorden te voorkomen..

Reacties zijn gesloten.