Krijgt Wilders eindelijk zijn rassenrellen?

Omdat Identitair Verzet vindt dat Marokkanen in de Eindhovense wijk Gestel op de stoel van de rechter gaan zitten door de veronderstelde derde overvaller van de juwelier in Deurne niet aan te willen geven (ja, ík verzin het niet), gaan ze zelf nu maar even op de stoel van het Openbaar Ministerie en de politie zitten.

Aanstaande zondag wil men daar namelijk met een groep Identitairen de wijk binnentrekken om op hoge toon tekst en uitleg te vragen van aldaar wonende Marokkanen.

Beleven wij hier de prelude van die rassenrellen waarvan volgens Geert Wilders niet noodzakelijkerwijze een negatieve werking uit hoeft te gaan?

Of het moet zijn dat de gemeente Eindhoven verstandig is en deze actie van dit stel maniakken eenvoudigweg verbiedt.

21 gedachten over “Krijgt Wilders eindelijk zijn rassenrellen?”

 1. Ik denk dat Pauw en Witteman zich vandaag zullen haasten om te zeggen dat ‘het probleem natuurlijk wel benoemd moet worden’….

 2. Voor zover bekend zit er maar een persoon achter het Identitair Verzet. En wel de bekende rechts-extremist Paul Peters. Deze is vooral bekend geworden omdat hij werd veroordeeld wegens het bekladden van joodse graven met hakenkruisen en teksten als “Juden raus”. Ook was hij jaren lang woordvoerder en “kringbestuurder” van de fascistische club Voorpost. De laatste tijd doet Peters graag mee aan Duitse neo-nazi optochten, waar hij gebroederlijk meeloopt met zijn vrienden van de gewelddadige neo-nazi club Blood and Honour. Hoog tijd dat deze nazi echt aangepakt wordt!

 3. We hebben anders met die schoonmakende brabander
  wel een leuke kandidaat in huis gehaald
  Hij lekker brullen, net iets naast Mosart
  de derde timmert er dan natuurlijkerwijs vanzelf op los.

 4. Ach
  Er ging geen groep rellende marokkanen deurne in,dus moet het andersom.
  Wilders zal smullen…enne die hollandse white powers uit deurne waarom zijn zij zo strijdvaardig ineens?hulp van hogerhand?
  Of wapenlevering?of steun van een beweging?

  Kristalnacht in 2014
  Hoop dat de aanstichters zich zeer aan hun vingers zullen branden,

 5. Ik denk dat er met spoed hulp uit het buitenland moet worden gevraagd,
  Militaire hulp ook want in nederland is de interne veiligheid in het geding.

 6. Wie is minister van veiligheid?
  Moet die er niet op aangesproken worden?
  En de burgemeester van gestel?
  Weten de marokkanen al van die nazigroep?
  Hebben ze al voorzorgsmaatregelen genomen?
  Komen er nu vanuit het gehele land opstanden tussen hollanders en allochtonen?alle allochtonen zullen toch zich achter de marokkanen scharen,want ook zij zijn mikpunt van rechts extremisme iedere keer

 7. De Bruinhemden weten dondersgoed dat ze door hun vriendjes van VVD worden beschermd en door de tuig van PVV en aanhang worden aangemoedigd en zullen graag de Burgeroorlog in Nederland willen starten. (Gaat Rutte weer zijn vingers aflikken?)

 8. Vandaag geprobeerd om in het AD exact dezelfde reactie geplaatst te krijgen bij hun bericht over deze nazi als hier staat. Geen kans, censuur is blijkbaar zo ernstig dat het AD liever medestanders van nazi’s aan het woord laat dan om een bericht met enig tegengas te plaatsen! Ik ben bang dat dit tekenend is voor 99% van het media landschap!

 9. De PVV-knokploeg heeft zich openbaard.
  We wachten af hoe de gemeente en de politie in Eindhoven reageert.

 10. ik begrijp maar niet hoe zogenaamde links denkers zich zo te weer stellen om een rechts wonderkind als de multi culturele samenleving te verdedigen ,het moet toch duidelijk zijn dat de druk aan de onderkant van de arbeids markt gecombineerd met de (onder vele anderen)woeker prijzen die gevraagd worden in verband met de woning nood uit eindelijk een enorm chagerijn mogelijk maken ,met als bij effect dat links verantwoordelijk word gehouden voor de rotzooi van rechts ,ik vind dit zo intens stupide dat ik aan de oprechtheid twijfel van alles wat zogenaamd links is .

 11. Poep Drol (hoe verzin je dit?) Dit gaat veel verder dan links en rechts. Dit gaat over fatsoen en extreem rechts als tegenstelling.

 12. Nou, nou en nog eens Nou. Wat een ophef weer. Het gehele derde rijk wordt er weer met de haren bijgesleept. En ik dacht nog wel dat Hitler niet met WIlders vergeleken wilde worden. Althans volgens de VARA. Wat weer de linkse brulboei van de PvdA is. Maar dit terzijde. Wat wel speelt is dat een groep bewoners een boefje achterhouden voor de Politie. Nu trekken een stel Hollanders hun wijken in om met flyers _vergeet de vertalingen niet_, vriendelijk te vragen of ze wat betrokkenheid willen tonen met de Nederlanders. Want dat schijnt toch wel een probleem te zijn. OP zich een prima initiatief. Want, een samenleving die zijn eigen problemen oplost, daarvan zou je kunnen zeggen; een betere democratie zou je niet kunnen wensen. Maar, ik weet wel hoe dit gaat aflopen, maar dat mag je niet zeggen want dan ben je weer een racist.

 13. Geen ophef – terechte verontwaardiging.

  Voorpost is een der Nederlandse evenbeelden van KKK – de beruchte organisatie uit het Zuiden van de VS van de tijden van segregatie.
  Ze waren oorspronkelijk officieel als fatsoenlijk aangeduid omdat ze de mening van de meerderheid van de blanke, vaak etnisch zuivere Amerikanen aldaar toen vertoonden.

  Dat de Nederlandse Staat het evenbeeld van KKK door de starten van de minderheden laat lopen is niet normaal te noemen.
  Nog zou het normaal te noemen zijn indien de Nederlandse Staat het mars van NVU door dezelfde straten zou toelaten.

 14. Dan, zelfjustitie heeft niets met democratie van doen. Dat is meer iets voor het door jou gewenste totalitaire systeem.
  Volgens mij ben jij lid van dat obscure id-clubje. Veel plezier in Eindhoven.

 15. Voorpost, id-clubje, NVU, Blood & Honor – het wemelt van de ultrarechtse clubjes in Nederland en het is op dit moment tekenend voor de maatschappelijk sfeer terwijl de regering de andere kant opkijkt.

 16. DanEngels,

  Goede morgen knuffelnazi van me, weer eens uit je drankroes ontwaakt? Wil je komend week end wel een beetje bijtijds uit de vlooienbaal stappen? Je komt anders te laat om met je nazi maatjes mee te gaan!

 17. @ poepdrol

  Je moet niet de multiculturele samenleving de schuld geven, maar de heren werkgevers van transportbedrijven, bouwbedrijven,tuindersbedrijven, schoonmaakbedrijven etc. Want zij betalen buitenlanders onder de Nederlandse CAO.Ooooh, het ligt aan de open grenzen! Nou, dat is in 1992 afgesproken in het Verdrag van Maastricht en in het Schengen akkoord.Jij hebt je akkoord er niet aan gegeven? Ik word toch zo moe van dat populistische gereutel. Nederland is een representatieve democratie en geen directe. Jij en ik stemmen op een partij en een meerderheidscoalitie beslist voor jou en mij.In dit geval voor de EU met open grenzen en vrij verkeer van personen en goederen.Het is niet anders.

 18. Tjee Dan Engels , dus je verwacht dat de nederlanders eerst een minderheid als grof vuil kunnen behandelen en dat daarna die minderheid niet liever onderling solidair is I.P.V. met de Nederlandse politie samen te werken ??/ Trouwens weer in niets verschillend van de Nederlandse “minderheden ” die in de jaren 50 dezelfde wijken bewoonde, die hielpen de politie ook niet …

Reacties zijn gesloten.