Janken over de ‘dijkdoorbraken’ en ‘tsunami’s’….

Nauwelijks een week of drie na het ‘minder, minder, minder’-gebral van polder-Hitler Wilders en zijn nazi’s in één of andere Haagse ‘Bürgerbrau-keller’ nodigt ’s lands grootste poldervariant van ‘der Stürmer’ u uit weer eens flink los te gaan op mensen die zich genoodzaakt zagen huis en haard te verlaten en – van de regen welhaast in de bruine drup komende – hier asiel aan te vragen.
De feiten zijn voor het schotschrift ‘De Telegraaf’ plus aanverwante bruine drek en hun consumenten uiteraard niet van belang.
Voor wie tóch enigszins geïnteresseerd mocht zijn in hoe het er werkelijk voor staat met die feiten, heeft Krapuul voor u de moeite genomen u dat in één oogopslag inzichtelijk te maken:
2014-04-15 Asielaanvragen 1993-2012

En zoveel moeite was het niet. Daarom: onwetendheid en domheid is een keuze en maakt net zo goed verantwoordelijk.

3 gedachten over “Janken over de ‘dijkdoorbraken’ en ‘tsunami’s’….”

  1. Weet je wat zo grappig aan rechts is. (niet grappig maar gewoon weer hypocriet zoals ze zijn)

    Nu armoede in Nederland steeds meer voorkomt gaan ze dat afspiegelen aan bijvoorbeeld armoede in Afrika. M.a.w. nu ineens hebben ze daar wel een idee bij wat armoede is en dat het daar dus niet klopt geven ze daarmee toe zonder het te weten. Niet omdat ze de afrikanen etc. zo zielig vinden maar als non argument om hier armoede een beetje af te wimpelen.

    Een beetje off topic maar alles wat rechts aanraakt eindigt in ellende of het nu hier is of daar in Afrika. Moest ook dit even kwijt hier. De feiten tegen rechts stapelen zich weer op. Geschiedenis herhaalt zich.

  2. Op de site http://www.vluchtelingenwerk.nl las ik dat het cijfer over 2013 nog verder was gezakt ten opzichte van 2012, nl 9.714.Vluchtelingen en asielzoekers, maar deze nuance ontgaat de gemiddelde Wilderiaan volkomen. Want zij vegen alles op één hoop, die van gelukzoekers. Het doet er niet toe dat het leeuwendeel van de asielaanvragen bestaat uit mannen,vrouwen en kinderen die de oorlog in hun land zijn ontvlucht of uit landen komen waar de situatie instabiel is of op ontploffen staat.Nee, het zijn vreemdelingen die hier niet thuishoren,omdat ze toch de sociale potten leegvreten en zich niet aanpassen aan de Nederlandse cultuur.Van het eertijds genereuze volk dat slachtoffers van oorlogen en andere ellende hartelijk welkom heette, is niets, nada, niks over.Het is ikke,ikke en de rest kan stikke.Hier zien we de verloedering van een volk.

Reacties zijn gesloten.