PVV-wijk treitert stelselmatig allochtonen weg

In de wijk Duindorp, een PVV bolwerk, worden blijkbaar stelselmatig allochtonen weggetreiterd, zo bericht Omroep West:

Woningcorporatie Vestia meldt dat er sinds het begin van dit jaar zeker zes incidenten zijn geweest. Die variëren van het ingooien van ruiten en bedreigingen, tot het ophangen van varkenskoppen aan de gevel van woningen en het draaien van keiharde muziek.

Nu het stelselmatig treiteren, racistische leuzen kalken, ruiten ingooien en varkenskoppen ophangen in het nieuws is, vindt burgemeester Jozias van Aartsen het plotseling “niet te tolereren“.

Vreemd dat hij dan toch al die tijd blijkbaar getolereerd heeft.

31 gedachten over “PVV-wijk treitert stelselmatig allochtonen weg”

 1. Goh, hoe zou dat nu ineens komen dat het veel erger is dan eerder? Joh! Hij heeft er zo maar een idee over. Maar lekker White Power buurtje 🙁

 2. Gewoon extra veel allochtonen daar een huis aanbieden. Opdat de verhoudingen een beetje in evenwicht komen.

 3. Goede zaak. Het is al jarenlang aan de ganag dat de overheid bijna elke stadswijk wil omvormen in een moslim wijk. Ergens moet deze olievlek tot stoppen worden gebracht. Mensen krijgen het steeds meer door dat zij als oorspronkelijke bewonders moeten verdwijnen om plaatst te maken voor Marokkanen en Turken en anderen die niet eens Nederlands spreken.

  Trouwens wel vreemd dat die Jozias (judas) nu wel daadkracht schijnt te tonen. Tegen zijn eigen volk durft deze verrader wel. Waar waren ze wanneer blanke buurtbewoners werden wegegepest. Juist, nergens. Het wordt tijd dat de rollen worden omgedraaid.

 4. @Tijlvandam

  Zo begon het in de Schilderswijk en Transvaal ook, met dat evenwicht. Die wijken worden nu gekscherend de Sharia-driehoek genoemd. In de ene wijk wordt je als hardwerkende legale allochtoon weggepest en in de andere wijk worden nette zomers-geklede vrouwen met stokken van de straat gejaagd. Waar gaat dat naartoe met Nederland?

 5. Of allochtonen stelselmatig autochtonen wegpesten weet ik niet.
  Wat ik wel weet is dat vele autochtonen vertrekken nadat zij allochtonen vlak bij zich kregen.
  Vanwege zaken als rotzooi in het trappenhuis, slachten op het balkon, etensgeuren, etc.
  De multi culti samenleving is een ramp.
  Verzuimd is immigranten in te burgeren, bij de Britten leidde dat tot ernstige rassenrellen.
  Onze elite heeft er geen last van, die woont temidden van autochtonen.
  Nog erger is dat de neoliberalen, PvdA, in belangrijke mate steunen op allochtonen.

 6. @Danengels: Waarom in godsnaam zou de overheid wijken tot moslimwijken willen omvormen? En als dat al een probleem zou zijn, het is geen olievlek, het is maar een paar procent van de bevolking dat moslim is. Ik heb trouwens liever een moslim naast mij wonen dan een crypto-NSB’er als jij. Ik héb hier diverse moslims in mijn wijk wonen en dat zijn allemaal uiterst fatsoenlijke en vriendelijke mensen. Dat kan ik van jou niet zeggen.

 7. @Peterpruts: alsof andere mensen op die spruitjes-, boerenkool- en rookworstwalm van jou zitten te wachten. Verhuis toch gewoon naar een tuigdorp met andere PVV’ers.

 8. Laurent – april 17th, 2014 at 8:08 pm,

  Dat doen wij tuigPVV’ers ook. We gaan naar Almere en Lelystad. Tuigdorpen Allemaal. Maar omdat Amsterdam ook uitpuilt van de Marokkanen en Turken worden die daar ook gedumpt. Je kunt bijna nergens meer heen als rechtgeaarde tuigPVV’er. Dat begint zich een beetje te wringen. Zie het verhaal hier boven.

 9. Wat jij als tuigPVV’er gewoon moet doen is emigreren. Hier ben je niet welkom. Opzouten. We hadden na WOII al die kut NSB’ers ook moeten deporteren.

 10. Wat een asocialen zeg paupers armoedzaaiers en zeer lelijke onverzorgde aan de rand van de afgrond levende vieskadetten.
  Verschrikelijke pauperwijk met laagwaardige schunnigaards.
  Flink aanpakken die asocialen opvoeden en de mariniers naar die ver verpauperde schunnigaardswijk sturen.

 11. En fatsoenlijk Nederlands spreken doen die tokkies daar in Duindorp ook niet dus wat mij betreft leveren ze hun bijstandsuitkering onmiddellijk in….

 12. @K. ’t Jong :
  [We hadden na WOII al die kut NSB’ers ook moeten deporteren.]

  Dat is voor een deel ook gebeurd. De Shell heeft er een aantal van naar Curaçao geloosd.
  Mijn vader kreeg er 1 van als leidinggevende. Eén kritische opmerking daarover kwam mijn vader te staan op ontslag.
  Dus alsjeblieft: hou DanEngels c.s. in Nederland.

 13. Duindorp is ooit gesticht om de allerarmste uit de scheveningse sloppenwijken te huisvesten , de “elite “wilde de paupers niet in hun buurt dus dumpte ze in een wijkje in de duinen .. Maar de verbetering van hun situatie is zeker “vroeg Links beleid” te noemen, in minder “sociale “gebieden werden dat soort sloppen gewoon gesloopt en de bewoners moesten zelf maar uitzoeken waarheen ze gingen..
  Ironies genoeg is “Spaans “een van de meest voorkomende achternamen daar ..

  Het verhaal van de Sharia driehoek blijkt nog gecompliceerder te leggen , die wijk is namelijk ook een “hindoe ” driehoek en deze bevolkingsgroep heeft dankzij uit India overgekomen haat-pandits zich steeds sterker met de PVV geindetificeerd …

  Ik woon trouwens zelf in een van de Allochtonen-wijken van Den Haag .. Vrederust .. en ons grootste vervuiligsprobleem is niet wat troep in de trappenhuizen , maar plantsoentjes vol stront van autochtone hondjes … en de politie heeft het te druk met rondjesfietsen om er iets aan te doen ..

 14. Indien Duindorp niet mee wil doen met de rest van Den Haag kunnen we natuurlijk beginnen met Tram 11, 12 en bus 21 niet verder dan de grens van dit Tokkiestan te laten rijden …

 15. Dit Issue is trouwens al jaren bekend , waarom is er nu plotseling aandacht voor ??? probeert van Aarsen de collaboratie van zijn partij met de PVV te bedekken met “beslist handelen “richting de PVV aanhang ?? of is er iets ander in de landelijke politiek waarvan de aandacht afgeleid moet worden , de maatregelen van Kleynsma misschien ??

 16. K. ’t Jong – april 17th, 2014 at 8:33 pm

  “Wat jij als tuigPVV’er gewoon moet doen is emigreren. Hier ben je niet welkom. Opzouten. We hadden na WOII al die kut NSB’ers ook moeten deporteren.”

  PVV’ers uitmaken voor NSB’er, dat kun je blijven doen, en het bekt eigenlijk ook wel lekker. Maar de kern van een NSB’er is toch echt iemand die met de bezetter heulde. De moffen, in goed Nederlands. En als je een wijf zou zijn, dan zou je een moffenhoer genoemd worden. Ik kan zo nog wel even doorgaan. Maar ik kan je verzekeren dat de omschrijving NSB’er toch echt meer op jou en je verraderlijke soort slaat dan in de verste verte op een PVV’er!

 17. @DanEngels, omschrijf die ‘verraderlijke soort’ eens. En leg dan ook even uit waarom K ’t Jong (meer) op een NSB’er zou kijken samen met die ‘verraderlijke soort’ dan die PVV-tokkies. Ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar.

 18. Natuurlijk, meneertje Engels, focus je op het ENIGE duidelijke verschil tussen de PVV en de NSB , namelijk dat de NSB geimporteerd fascisme is en de PVV in de Nederlandse bodem gegroeit .. want hoe zit het met al die andere punten , Haat voor links ? , heeft de PVV ook , Een bepaalde bevolkingsgroep uitsluiten vanwege geloof en afkomst ? Doet de PVV ook , Een enkele leider die geen tegengeluiden duld ?? heeft de PVV ook . Af en toe wat sociale punten van links pikken om stemmen mee te winnen maar die na de verkiezingen negeren , o daar is een klein verschilltje , de NSB deed dat toen ook , maar de toenmalige regeringspartijen hoefde geen gedoogkabinet met de NSB als steun bij elkaar te collaborteren , dus kon de NSB gewoon blijven doen alsof die puntjes hun echt na aan het hart lagen …

 19. Dan Engels is een infantiel. Dat heb ik al vaker aangegeven en hij ontkent het ook nergens. WANT DAT KAN HIJ NIET. Feiten zijn te moeilijk voor hem. Dat geld altijd al voor rechtsen. VVD sloopt het land rechts dus en hij loopt te liegen over links. Dankzij Links heeft deze kneus een WWB. Anders kon ie in de goot creperen. En dat weet dit stuk verdriet zelf ook wel.

 20. Grappig ook want die Dan Engels weet ook wel van die Hitler Groeters op de PVV demo’s. Dat is nu typisch rechts ze zien het het staat daar het staat op film en geluid en ze ontkennen het…

  Gewoon liegen. Gras is groen Dan niet oranje wit blauw.

 21. DanEngels
  Je was een gore nazi, je bent een gore nazi en je zult altijd een gore nazi blijven! Inderdaad, het zooitje schorum, waar jij overduidelijk bij hoort, had allang achter slot en grendel moeten verdwijnen! Smerig sujet!

 22. Ach, is dit nu de definitie voor de etnische zuivering Polder model?

  “PVV-wijk treitert stelselmatig allochtonen weg”

  Het is in wezen de voorbereiding voor het volgende stap:

  “PVV-land treitert stelselmatig allochtonen weg”

 23. Raad ’s een keertje samen met Linda de Mol over welke land in Europa gaat het?

  (applaus,applaus,applaus)

 24. Niet vergeten – het wordt op wetenschappelijke basis gedaan, daarom doet men tegelijkertijd experimenteren in Oekraïne met fascistische junta’s.

  (Live op uw teevee, hoor!)

 25. @nexus:
  [Het is in wezen de voorbereiding voor het volgende stap:

  “PVV-land treitert stelselmatig allochtonen weg”]

  VOORBEREIDING?? VOLGENDE stap?? Die stappen worden al een tijd lang parallel genomen:
  Waarom denk je dat ik in de 1e plaats ben geremigreerd?
  Ik woon in een complex van 88 appartementen: meer dan 20 van mijn buren zijn remigranten, terug uit NL na er vele jaren te hebben gewoond en gewerkt.
  Overal: in de winkels, in de bus, op de markt etc. kom ik dagelijks mensen tegen die ofwel zelf zijn geremigreerd, ofwel naaste familie hebben die net terug zijn, of binnenkort terugkomen.

  En dan komen wij Antillianen niet eens voor “oprotpremie” in aanmerking. De Surinamers, die dat wèl krijgen, maken er zo massaal gebruik van, dat de premie binnenkort word afgeschaft.

 26. Ik kom ook niet in aanmerking voor een oprotpremie, omdat ik een witte Nederlander ben. En dat terwijl ik best wel wil oprotten hier.

 27. @Nemo:
  Volgens mij ben je daar een beetje te laat mee. De emigratie-subsidie= oprotpremie voor geboren Nederlanders (al dan niet wit) is voor zover mij bekend een paar jaar geleden afgeschaft; ik dacht in 2010.
  Maar ik kan me vergissen: je kunt hierover informatie krijgen bij de SVB

 28. Ze kunnen natuurlijk sommige mensen wegpesten, maar keiharde feit is wel dat in neverlands 4.000.000 trotse Allochtonen wonen and we are here to stay !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Misschien kunnen we in de toekomst dezelfde toestanden verwachten zoals,

  in catalonie
  baskenland
  noord ierland
  oekraine
  schotland

  en het mooiste is dat de nl het zelf hebben gemaakt zo, daar gaat hun mooie rijtjeswoningenland !!!!!!!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.