Verklaring van Hans Jansen bij de rechter wordt met de minuut discutabeler

Enge Clown

De verklaring van arabarbarist Hans Jansen bij de rechter over dat een bepaald gewelddadig Koranvers belangrijker zou zijn dan andere vreedzame versen (en dat DUS de islam gewelddadig is) wordt redelijk overtuigend in twijfel getrokken in bijgaand stuk van Jan-Jaap van Peperstraten.

Als je geen zin het om bovengenoemd stuk te lezen omdat het taai leesvoer is (dat kan ik begijpen) dan zou je eens op zoek kunnen gaan naar een stuk dat Hans Jansen gisteren ergens op een site heeft neergekrabbeld, citaatje:

In concreto: Zijn er predikanten en gelovigen die de Koran zien als een license to kill die van God afkomstig is? Of de koran dat ook inderdaad ‘echt’ is, is niet na te gaan – behalve voor wie over het telefoonnummer van God beschikt.

Mooi gezegd he?

Waarom lijkt dit voor geen meter op de verklaring die hij bij de rechter heeft gegeven in het proces Wilders?

Tel hierbij op dat er eerder deze week werd aangetoond dat Hans Jansen aantoonbaar heeft zitten liegen (ook bij de rechter) over de hoeveelheid antisemitische passages in Mein Kampf versus de hoeveelheid antisemitische passages in de Koran en dan weet je wel wat de rechter met de verklaring van de “wetenschapper” kan doen.

Ook weet je nu wat het betekent als je een bericht “deskundigen steunen Wilders” in de krant leest.

7 gedachten over “Verklaring van Hans Jansen bij de rechter wordt met de minuut discutabeler”

 1. Ondertussen zien stoottroepen van Westerse beschaving (net als Wilders aanwezig op de bijeenkomst in Manhattan tegen de komst van een islamitisch centrum) toe op een juiste naleving van de vrijheid van meningsuiting. Wilders wint op alle fronten.

  http://news.sky.com/skynews/Home/UK-News/English-Defence-League-Protesters-Attack-Sky-News-Satellite-Truck-In-Leicester-Protest/Article/201010215755108?f=rss

  http://littlegreenfootballs.com/article/37355_English_Defense_League_Riots_in_Britain#rss

 2. Ik mis in deze hoor en wederhoor van het OM. Luie donders, ze doen hun werk niet goed. En dit is een verklaring van niks natuurlijk. Niet de Islam staat terecht, maar Wilders. Ze hadden die zogenaamde “deskundigen” allemaal moeten weigeren want zoals ik al zei Wilders staat terecht. Maar voorlopig lijkt de strategie van de verdachte te zijn, als ik kan bewijzen dat de Islam gewelddadig is, kom ik ermee weg. Vandaar dat er “deskundigen” als Sultan en Jansen erbij worden geroepen.

 3. Waarom zegt niemand hier iets van tijdens de zitting? Er zijn kennelijk genoeg mensen met meer kennis dan iedereen die nu WIlders aanklagen. Er komt een nieuw proces en hopelijk gaat dit beter.
  Persoonlijk denk ik dat de standpunten die Wilders tegenover Gaza etc. heeft ook genoemd moeten worden. Dit verklaart namelijk ook zijn haat tegen de Islam.
  Ik heb trouwens gedeeltelijk mein kampf gelezen. Als het woord jood vervangt door het woord jodendom. Zou het opeens niet meer antisemitisch zijn volgens de rechters :mrgreen: en niet te vergeten dat Hitler een politicus was( dan ben je geoorloofd om meer te zeggen)

 4. @5 Marc. Op een gegeven moment is men gestopt met het toevoegen van uitspraken van Wilders, die hem wellicht strafbaar zouden maken. Zo hoort de uitspraak over de kopvoddentax niet tot de aanklacht.( Alhoewel die was in de tweede kamer en maakt hem dus onschendbaar). Maar Geert heeft geleerd dat hij zijn uitspraken dus niet en publiek moet doen. Daarom geeft hij geen interviews meer en verschijnt hij niet op tv. Want elke uitspraak in de media zou hem wel strafbaar kunnen maken. En daarnaast doet hij zijn uitspraken niet in Nederland, waardoor de rechter niks kan doen.

 5. Marcel Hulspas in De Pers: Hans Jansen is katholiek geworden. http://www.depers.nl/wetenschap/520119/Katholiek-en-fanatiek.html “Volgens hem is de katholieke kerk het enige nog resterende bastion tegen de oprukkende islam. Liever je zoon in een internaat, dan je dochter met een hoofddoek, zogezegd. Ja, u leest het goed: niet de vrijheid waar Geert voor staat, niet de vrije meningsuiting (daar heeft Rome helemaal niks mee), maar de paus himself is de enige die ons kan redden. Echt een aanwinst, die arabist Jansen! “

Reacties zijn gesloten.