Wat haatsites teweeg brengen

Toen Anders Breivik tientallen jonge mensen die niet pasten in zijn wereldje op beestachtige wijze vermoordde was Nederland te klein toen er waren die zeiden – iets wat de massamoordenaar zelf ook nadrukkelijk beweerde – dat die afschuwelijke daad alles te maken had met de stelselmatige uitlatingen van Geert Wilders.

Welnee! Ofschoon het aantal wannabe Breivikjes – Breivik lover Theodor Holman die graag mensen uit Polen doodschiet is er slechts één van – in vrijwel no time naar duizelingwekkende hoogten steeg in dit land, heeft het één niets met ander te maken.  Welnu: als u dat niet gelooft, bent u (gelukkig) niet de enige.

In een andere bijdrage vandaag verwezen we al even naar de racistische haatsite van Bert-‘rifapen-Brussen en de goorlappen uit het wereldje van de politiek die er hun onderbuik leeg laten lopen.

Die haatsite, GeenStijl, De Telegraaf, POWNed…het zijn er zomaar een paar uit de velen die bij me opkwamen toen ik dit las: bijna honderd mensen vermoord waarvan de gruweldaden en de daders gelinkt kunnen worden aan een haatsite, in dit geval Stormfront.

Ik hou mijn hart vast want ik denk dat het niet echt uit de lucht gegrepen is als ik zeg dat de beesten welke zich verzamelen op Stormfront en elkaar daar voeden en opjutten in hun totaal verknipte en misdadige wereldbeeld in essentie niet verschillen van het spul dat linkt naar en de racistische drek produceert op de sites die ik net noemde….

Al zijn er die ook nog zo hard roepen dat het ‘bezorgde burgers zijn wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken en erbij horen’ en weet ik wat voor om te kotsen zijnde stompzinnigheden erbij halen om beesten en hun beestachtigheid van een glanzend vernisje te voorzien.

Het is ook de reden dat ik onomwonden kan stellen dat wanneer er eerdaags doden vallen in Duindorp, waar de ‘bezorgde burgers’ de etnische zuivering alvast maar ter hand genomen hebben, de sites en de politici waar ik naar verwees er mede schuld aan hebben.

Sommige dingen in de wereld zijn echt niet zo ingewikkeld en sommige feiten zijn nou eenmaal onontkoombaar. Al is ontkennen, bagatelliseren en wegouwehoeren in Nederland tot een ware kunst verheven.

 

 

33 gedachten over “Wat haatsites teweeg brengen”

 1. Dan is de PvdA verantwoordelijk voor alle communistische wandaden zoals in Venezuela, en voor alle andere communistische massa moordenaars.
  Ook voor Tanja de terroriste die door linkse universiteitsvriendjes gebrainwasht een oorlog inging die niet de hare was, maar communisten onder elkaar he.
  Breivink is een idioot, maar wel een idioot die gemaakt is door diezelfde linkse elite die zijn land naar de klote helpt door het gewoon weg te geven aan islamisten.
  Die maar blijven wegkijken en degene die er iets van zeggen worden wegzet als racisten en xenofoben, terwijl ze gewoon opkomen voor hen land en leefomgeving, omdat deze mensen wel weten wat de islam werkelijk is, een ideologie die de wereld wil onderwerpen met een valse nep godsdienst en elke cultuur wil vernietigen alsof ze nooit hebben bestaan.
  De wereld is van iedereen en je kunt overal naartoe op vakantie, maar mijn land is niet voor iedereen om in te wonen, want wij hebben met zijn alleen een systeem opgebouwd die alleen kan werken met onze waarden en normen, met onze arbeidsethos en denkvermogen, andere culturen verzwakken onze cultuur.
  En dan hoor je, ja, maar moslims zitten ook op de uni’s hoor..
  Ja, maar wel met nepstudies voor de subsidiebaantjes die ze toegeworpen krijgen door de linkse landverraders, sociologie en vrijetijdswetenschappen horen niet eens op een universiteit thuis!
  Je kunt het ook gewoon met eigen ogen zien hoe onze steden zijn verziekt, hoe de saamhorigheid totaal verdwenen is, ons sociale stelsel compleet leeggeroofd is ten koste van ons eigen volk wat het opgebouwd heeft.
  Maar blijf maar lekker de internationale zingen met je communistische PvdA, want dat is wat de de PvdA is, een communistische partij die ons land de afgrond in helpt.

 2. “… door het gewoon weg te geven aan islamisten.” Ach, daarom is links voorstander van het homo-huwlijk. Aaaah ..!
  “Ja, maar wel met nepstudies voor de subsidiebaantjes die ze toegeworpen krijgen door de linkse landverraders, sociologie en vrijetijdswetenschappen horen niet eens op een universiteit thuis!” Hoe wil jij dat weten? Volgens mij heb jij nog nooit een universiteitsgebouw van binnen gezien. Hooguit een HAVO.
  En sinds wanneer is de PvdA communistisch?

 3. John
  En hier hebben we dan de volgende nazi in een lange rij! Misschien wordt het tijd iets van ons fatsoen terzijde te schuiven en gore nazi’s , zoals deze John er overduidelijk een is, op gelijke wijze te bestrijden. Even een “breivikje” toepassen op deze Nazi’s, zou dat een idee zijn? nee , natuurlijk niet! We gaan ons niet verlagen tot het drek niveau van deze lieden. Hoewel…… nee toch maar niet.Nazi John, met de bek vol over “ons land “, “opbouwen ” en meer van dat Goebeliaans geleuter! Waarschijnlijk bevalt het John wel in zijn persoonlijke drek, zulke lieden bestaan! Echt waar! Ondertussen wel de hand ophouden want hij kan mij niet wijsmaken dat nazi John in zijn eigen onderhoud voorziet. Een beetje baas wil zo’n stuk vuil niet in dienst hebben!

 4. “…andere culturen verzwakken onze cultuur.”

  De oplossing voor je is reeds uitgevonden en uitgeprobeerd: “Ein Land, Ein Volk, Ein Fuhrer!”

  Begin maar alvast te marcheren, om in de pas te kunnen lopen. In Duindorp wachten ze op je.

 5. Jullie zijn zeker ook anti globalisten, die het toejuichen dat Afrika niet geglobaliseerd wordt en zo altijd arm zal blijven.
  Je moet Nederland zien als je eigen huis, je kunt ook niet zomaar mensen opnemen in je huis die geen bijdrage leveren en ondertussen je koelkast leegeten en de faciliteiten gebruiken zonder eraan mee te betalen.
  Dat is wat de multi culti namelijk wel doet, ze verbruiken meer dan ze bijdragen.
  En nogmaals, we zijn niets verplicht aan andere volkeren maar juist aan ons eigen volk.
  Dat is onze familie en niet de buren.
  Dat is trouwens ook zo’n raar iets, linkse mensen hebben het altijd over zielige negertjes, maar de zielige oude buurman die weg zit te kwijnen in hen eigen straat die zien ze niet!
  Een kromme compassie die er alleen op gericht is om te kunnen laten zien aan de buitenwereld, kijk eens hoe begaan ik ben en hoe ik meeleef, selectief ja!

 6. @6, word jij niet ontiegelijk moe van je oeverloze gewauwel? Ik wel en ik denk dat ik niet de enige ben hier. Donder op alsjeblieft naar zo’n ranzige haatsite als die ik hierboven noemde.

 7. John je bent niet goed in je bovenkamer.

  Andere volken hebben meer bijgedragen aan de ontwikkeling van dit land dan welke PVV’er / neo Nazi dan ook. Hele universiteiten zitten vol met multiculti. En daar varen WIJ wel bij. Maar goed daar kom jij toch nooit. Wilders op TV is voldoende voor je.

  En verder je liegt HET IS RECHTS die zijn medemens niet ziet. HET IS DIT UITERST RECHTSE KABINET die de zorg instellingen slopen en de oudere zielige buurman op de tocht zet. En dat weet jijzelf ook wel.

  Je bent echt een heel dom mannetje dat nu vanwege links kan genieten van zijn WWB uitkering zodat ook nietsnutten als jij nog een beetje een leven hebben in dit land.

  Feiten zijn rechts altijd een doorn in het oog geweest. Daarom zijn ze altijd zo blind.

 8. “En nogmaals, we zijn niets verplicht aan andere volkeren maar juist aan ons eigen volk. Dat is onze familie en niet de buren.”

  Inderdaad, je ben zo sterk in je redenering dat ik verwacht dat je in het volgend moment je familie met prikkeldraad van de rest gaat afscheiden en begrenzen.

  Zou je me even willen vertellen hoezo ben je niemand iets verplicht na al die jaren slavernijroof in andere landen die tevens de basis voor jou vermeende welvaart heeft gevormd?

 9. Typisch ook. Dankzij rechts wanbeleid door de eeuwen heen hebben we nu problemen in de wereld als het gaat om Armoede elders. 400 jaar lang V.O.C. door West Europa en later Amerika gaat de wereld niet in de koude kleren zitten.

  Zelf wel Marshall hulp van de Amerikanen aanpakken na WWII (rechtse hobby WEER). En nu janken over wat terugdoen vanwege ons eigen verleden. En SHELL dat is natuurlijk ook geen probleem.

  Werkelijk. Hoe achterlijk de rechtse domoor denkt dat blijft IEDER WELDENKEND mens in deze wereld verbazen.

  En alweer klopt het. Rechts is de dode tak aan de boom der evolutie.

 10. Ook vergeten de rol van rechts tijdens WWII hier in Nederland. Toen waren ze ook zo begaan met hun medemens. ER ZIJN 1000den foto’s waarop die lieve Rechtse medemens met een BIG SMILE op het gelaat joden in een trein stoppen. Zo begaan is rechts met haar medemens.

  En dan hebben we het nog niet eens gehad over milieu misdaden. Die hand in hand gaan met het V.O.C. denken.
  Ronny Retard Reagan: “Heb je 1 boom gezien dan heb je ze allemaal gezien.”
  VVD idioot:”Landbouwgif noemen we voortaan maar anders dan lijkt het wel mee te vallen.”

  Dankzij rechtse domheid sterven nu de bijen. En dat resulteert nu al in duurdere producten. Waardoor Henkje en Ingrid steeds minder te besteden heeft.

  Dus ja andermaal. Wat is rechts toch begaan met de medemens. NOT.

  Graaien, snaaien, liegen.

  John je bent echt een dom stuk verdriet. EN DAT WEET JE ZELF OOK WEL!

 11. @nexus Rechtse mensen schieten zich als het om feiten gaat altijd zelf in de voet net als met het stemmen op de VVD.

  Die hebben niks met WWB gebruikers zoals John. Als het aan de VVD lag had John nu stoflongetjes gehad in de mijnen van Limburg of als dagloner lag hij in de goot. De illusie dat de VVD of PVV ooit iets voor hem zou betekenen is werkelijk…. Dat is pas weg met jezelf. John weet ook wel wie de “gast”arbeider voor EIGEN GEWIN hierheen heeft gehaald destijds. Dat was Sinterklaas Wiegel die zelf voor het gerecht moet komen vanwege fraude.

  Nee niet zelf nadenken en een leider volgen. Zo des rechts.

 12. Er is een verschil tussen haten en hatelijk zijn. Wij haten niemand, maar zijn soms wel hatelijk, vooral tegen mensen die haten.

 13. Zo die zit Mario… Echt wat een tegenargumenten op de door ons genoemde feiten. Dit is precies de reactie van domrechtsen. Voorspelbaar en eigenlijk gewoon de bevestiging van ons gelijk.

  Mario jij bent dezelfde infantiel als John, Dan Engels etc. Niks haat we zijn niet rechts. Eerder verbazing, verontwaardiging en soms zelfs medelijden om zoveel rechtse domheid in deze wereld.

 14. Leon,
  We kunnen niet meer spreken van rechtse domheid. Wel van misdadig rechts denken en handelen! Ieder mens heeft het recht om dom te zijn maar niet om misdadig rechts te denken en te handelen.

 15. Ik heb het gore vermoeden dat John in het echt j.c.köhler is.Een 70 plusser die op the post on line dezelfde blut und boden theorie neerplempt in dezelfde woorden.Ons Land en Ons Volk. Onze Familie en niet de buren.De kennis van onze geschiedenis ontbeert John ten ene male. Want dan had John geweten dat de oorspronkelijke bevolking van Holland=houtland
  uit onze buren bestond. De Germaanse stammen zoals de Sachsen. De Friezen vanuit Denemarken, de Kelten vanuit Albion, de Franken uit het zuiden, de Romeinen met hun vreemdelingenlegioenen, de mensen die in 400 na chr. meekwamen met de Grote Volksverhuizing uit het oosten.Zo kan ik nog wel uren doorgaan met het opnoemen van bevolkingsgroepen die in de loop der eeuwen zich vanuit het buitenland in Nederland vestigden.Nederland is altijd een ratjetoe van kleuren,geuren,nationaliteiten en culturen geweest.Elke genealoog kan je vertellen dat 60% van de Nederlanders ooit in het vroege verleden een buitenlandse voorouder heeft gehad. Hoezo John, de echte Nederlander ? Hij is met een spaarlampje te zoeken.Jouw rassentheorieën zijn niet meer van deze tijd, ze horen in de bruine schoot van neo-nazi’s en ander tuig.

 16. Vandaag de eerste harde cijfers van slachtoffers van dit rechtse kabinet en dus wanbeleid.

  Het zijn er natuurlijk meer maar ik spreek in dit specifieke geval van bezuinigen op veiligheid in de vorm van brandweer.

  Rechts en dus met name de VVD koopt een JSF en laat daarvoor onder andere de brandweer bezuinigen. 20 doden.

  Het werk”plebs” diegene die hun leven wagen, schatten dat dit onder ouderen met 80% zal toenemen. Omdat dit uiterst rechtse KUT kabinet wil dan men langer thuis woont. Ik heb hierover al eens eerder dit jaar gepost. En ik zie nu dat de voorspellingen van de brandweerman/vrouw in het veld uit aan het komen zijn. Natuurlijk zijn de korpschefs (VVD veelvraten) zich van geen kwaad bewust of wimpelen het allemaal af.

  Ik zag net op TV dat iemand zei ja dat is een kwartaalcijfer en het totaal per jaar ligt landelijk op 52 doden door brand. Ja dus 20 x 4 = 80 doden als deze trend door RECHTSE bezuinigingen doorgaan. En dan zeker als mensen langer thuis moeten blijven wonen. Ouderen die niet zo vlug zijn om te vluchten.

  Kortom rechts luistert zoals gewoonlijk niet naar de werkvloer en laat het dus gebeuren. Ook al zijn de bewijzen daar.

  KIJK JE EVEN MEE Mario of John of ander rechts tuig. Jullie hebben al 20 doden op jullie geweten. En dan heb ik het alleen al dood door brand.

  Het dodental door rechts wanbeleid in de zorg is natuurlijk een 1000 x groter. RECHTS dus!

  En weer die kut feiten in your face smerig rechts tuig!

  Dus zoals Links eerder in dit topic zegt misdadig rechts.

 17. John heeft nog geen antwoord gegeven op mijn vraag 2. http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/152831/maurice-de-hond-komt-met-fraaie-godwin-die-marokkanenhatend-nl-in-de-reet-kan-steken/#comment-174610 Vraag 1. heeft hij geprobeerd en is kläglich gescheitert.
  Hoewel ik hem nog geholpen heb, is de vraag onmogelijk te beantwoorden. Er is geen typisch Nederlandse cultuuruiting en zeker geen die de moeite van het behouden waard is. Of misschien is hij al gesperrt?

 18. @laarmans Rechtsen zoals die persoon die jij noemt hebben geen notie van wetenschap / feiten.

  In nazi Duitsland liet Heinrich Himmler bullshit opgravingen doen om aan te tonen hoe Arisch het Duitse ras was en dat ze allemaal teutonische ridders waren. Volkomen van het padje af levend in een eigen parallel universum verstoken van de realiteit en feiten … pfff feiten dat zijn linkse hobby’s.

 19. @ Cornelis gewoon een zwarte pieten topic starten en als vliegen op een stuk stront komen ze onder hun grafstenen vandaan gekropen om maar te zeggen hoe belangrijk Sinterklaas is voor ons “kuch!” joods-christelijk cultuur. Maar dan ff niet tijdens WWII toen kwam ze dat joodse niet zo goed uit en konden ze met de trein vertrekken.

 20. Best wel het gore lef hebben door eerst de Joden uit te roeien en ze alsnog in het geniep via Stormfront te haten maar ze dan wel even te koppelen aan onze landelijke cultuur wat dat ook wezen mag.

  Ze blijven de joden misbruiken dat smerig rechtse tuig.

 21. @Cornelis

  Er is geen typisch Nederlandse cultuuruiting? Wat denk je van Koninginnedag, nu Koningsdag? Wat denk je van versierde huizen en straten tijdens E.K.’s en W.K.’s.? Dit kom je in het buitenland echt niet tegen.Maar alle gekheid op een bezemsteel: de Nederlandse cultuur is eigenlijk meer een provincie/streek cultuur dan een nationale cultuur. Een voorbeeld: de Friese cultuur is heel anders dan de Limburgse.Fan van ons Geert zeggen altijd dat allochtonen, moslims bedoelen ze,onze cultuur bedreigen. Onzin natuurlijk. Kaatsen is al 100 jaar oud en blijft ook in de komende 100 jaar. Net als vendelzwaaien,ringsteken,flierljeppen, skustjezielen, klootschieten,schuttersvereningen etc.Deze cultuuruitingen worden echt niet overlopen door een moslimcultuur of culturen uit andere landen. Het is weer die typische, ongefundeerde angst van dat Wilders volk. Maar wat je er ook aan feiten en cijfers tegenover zet: ze doen het af als luchtfietserij van linkse, landverraders types.

 22. Laarmans,
  de vraag was dan ook: “-noem 1 (een) uiting van de Nederlandse cultuur, niet een regionale, die de moeite van het behouden waard is”
  Koningsdag en oranje/Holland-voetbalgedoe vind ik niet de moeite van het behouden waard. Het is ook geen Nederlandse cultuuruiting, maar voetbalverheerlijking in nationalistische saus. Verder geef ik met “niet een regionale” jouw gelijk al aan.
  Ik heb deze vragen al een paar keer eerder aan de idiote reageerders op Krapuul gesteld en werkelijk niemand heeft een bevredigend antwoord gegeven. John heeft als enige een poging gedaan de islamisering onder bewijs te stellen en heeft gefaald (in meerdere opzichten), want met gemak te weerleggen. Het valt me mee dat hij niet de beruchte halal-kippen erbij heeft gesleept.

 23. Cornelis

  Tja,islamisering van Nederland.Is dit hoofddoekjes,haatbaarden,moskeeen? Of is dit een overheersend geloof met angehauchte ideologie, inclusief Allah’s wet, de sharia? Volgens het angstbeeld van het PVV volk is dit het laatste.Maar is dit reeel? Natuurlijk niet. Het CBS/Statline heeft berekend dat er in 2013 368.662 Marokkanen waren, tegen 395.247 Turken. Vervolgens prognotiseert het CBS dat er over 50 jaar, dus in 2060, 442.356 Marokkanen zijn en 445.956 Turken. Okee, het zijn extrapolerende prognoses. Van een overname door moslims is dus geen enkele sprake, laat staan van de invoering van de sharia. Een beslissing die wordt genomen door de Tweede en Eerste Kamer en daarin is niemand voorstander van een parallel rechtssysteem.Kijken we naar de cijfers van niet-Westerse allochtonen. In 2013 waren er geregistreerd 1.965.206 en in 2060 zal dit opgelopen zijn naar 2.226.563. Wordt Nederland ook over 50 jaar overspoeld door mensen vanuit het buitenland? Wie dit beweert,doet aan beeldvorming en niet aan waarheidsvinding.

 24. @Laarmans, alles goed doch beeldvorming in zijn intentie kan onderscheiden worden in positieve beeldvorming en negatieve beeldvorming.

  Al deze kletskoek van PVV/Wilders/ultraRechts/xenofoben is enkel bedoeld om het volk angst aan te jagen met oog op politiek profijt. Het is in wezen misleidend, misdadig, crimineel van aard.

 25. Volgens de definitie van het CBS (Allochtoon met als herkomstgroepering een van de landen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië (exclusief Indonesië en Japan) of Turkije.) zijn de Turken en Marokkanen daar al inbegrepen. Trek je die kleine millioen af van de krap 2 millioen Niet-westerse allochtonen, houd je nog ongeveer een millioen over. In de rest van Afrika, Azie en vooral in Zuid-Amerika leven een ook hoop mensen met andere levensovertuigingen. Zouden uit die delen van de wereld alleen de moslims naar Nederland komen? Dacht het niet.
  Verder is het aantal moskee-bezoekers met name onder Marokkanen al jaren aan het teruglopen. Zouden die niet-bezoekers opeens willen gaan islamiseren?
  De teutoon zegt: Idioten gibt’s immer und überall en daar sluit ik me van harte bij aan. Er zijn genoeg gekken van allerlei pluimage die graag hun mening en ideologie, desnoods met geweld, willen opleggen. Godlof zijn die verreweg in de minderheid. Zelfs PVV-aanhangers zijn een (welliswaar grote) minderheid.
  We zijn het eens, maar ga a.u.b. door met het uitwisselen van argumenten. For future reference. Bovendien weet je nooit wie er meeleest.

 26. Nexus,
  Inderdaad, het is volksverlakkerij waar een stevige boterham mee wordt verdiend. Zou je die lui niet wegens oplichterij aangepakt kunnen worden?

 27. Jij was me te snel, had ik op deze gereageerd: ” Bovendien weet je nooit wie er meeleest. “

 28. Nog even een fijn voorbeeld hoe rechts met haar mensen omgaan.

  600 verzorgingstehuizen met sluiting bedreigd

  Dus voor die stiekemerds John, Mario, Geert etc. Dankzij dit rechtse kabinet.

Reacties zijn gesloten.