Van Baalen op een eiland

Ajax-supporters zijn tuig. Zo vindt Hans van Baalen, lijsttrekker van de VVD bij de Europese verkiezingen.

VVD-Europarlementariër Van Baalen is helemaal klaar met de Ajax-supporters die vuurwerk op het veld gooiden tijdens de bekerfinale. Voor dat soort mensen moeten we een leeg eiland zoeken, stelt de liberale lijsttrekker voor de komende Europese verkiezingen.
(Telegraaf)

Van Baalen zit met zijn ideeën op een eiland. Geen serieuze politicus neemt een dergelijke uitspraak voor zijn rekening. Zelfs van Wilders is zo’n uitlating niet voor te stellen.

6 gedachten over “Van Baalen op een eiland”

  1. “Zelfs van Wilders is zo’n uitlating niet voor te stellen.” Nee? Ideetjes over tuigdorpen en miljoenen uit Europa deporteren komen dacht ik aardig in die richting. En wat nou als ‘eiland’ een metafoor blijkt te zijn voor een concentratiekamp net als tuigdorp? Ik vind de uitspraak van die gek die nazi’s stond toe te juichen in Kiev tamelijk en serieus en beangstigend….

  2. Zo’n eiland voor Van Balen zou heilzaam zijn, hij kan dan afvallen, en geen rotzooi meer trappen in de Ukraine. Misschien kan Verhofstadt hem vergezellen.

  3. Van Baalen had een niet zo’n fris verleden, iets met een brief aan de CD of nog erger.Ik sta dan ook niet verbaasd van deze uitdrukking van van Baalen.Hij trekt z’n oude lijn gewoon door en zit daarmee precies in het vaarwater van de PVV. Iets voor Wilders nu zijn Eurokandidaten weg zijn gelopen?

  4. “Van Baalen zit met zijn ideeën op een eiland”

    Ik weet niet waar jij woont, maar ik in Nederland en zie, lees en hoor vrijwel niets anders meer dan achterlijk gebral.

  5. Hij bedoelt waarschijnlijk ” Van Baalen zit met zijn ideeën op een eland” – omdat het precies bij de situatie past.

  6. van Baalen euh..van Baalen, is dat niet die gek welke op een of ander plein in de Oekraine samen met gekende Oekrainse facisten en neo-nazi’s stond te juichen? Dezelfde van Baalen welke het Horst Wessellied uit zijn hoofd kent? Die van Baalen?

Reacties zijn gesloten.