9 gedachten over “MMM-webgame gelanceerd!”

 1. Wat deze type computer spelletjes onder schizofrene mensen aanrichten, hebben we aan de hand van het geval Tristan v. Vliet kunnen waarnemen.

  Blijkbaar voor extremisten als De Winter is dit niet voldoende geweest.

 2. Ik hoop dat iemand Wilders eens even in het openbaar vraagt hoe hij over deze actie van zijn geweldige politieke vriend denkt.

 3. Laurent:

  Vermoedelijk is dit een opzetje van Wilders en Dewinter samen. Dit “spel” vind ik minstens even smerig.

  Ik vind het stoppen van fascisme een steeds urgenter probleem, wist ik maar hoe dat te bereiken.

 4. Laten we een anti-fascistische counter-game maken die de kwaliteit van deze “game” met gemak overtreft.

  Filip Dewinter, Geert Wilders, Marine Le Pen, etc. zijn dan de “vijanden” die je steeds moet afknallen in deze game (puur voor de lol natuurlijk). Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Wedden dat er dan ineens veel ophef zou zijn? Maar toch vind ik dat we zoiets moeten doen.

 5. @Le Roi: Mee eens, redelijk urgent om die smeerlapperij van DeWinter, Wilders cs. te stoppen. Maar daar heb je wel een overtuigende meerderheid voor nodig en stoere politici die deze kakkerlakken benoemen en behandelen naar wat ze zijn: fascisten. Zeg maar het soort van volk en ideeën waarvan wij na beëindiging van WOII zeiden: dit nooit meer.

  Dodenherdenking staat voor de deur waar onder meer de gevolgen van het donkerbruine fascisme wordt herdacht. Waarschijnlijk ook dit jaar weer een podium waar Wilders en handlangers zich pervers zullen vertonen.

  Hier zijn we voorlopig niet vanaf. Niet zolang volksstammen medelanders hun mateloze domheid in de collectieve onderbuiken hebben verzameld en geëtaleerd en bereid lijken voor een nieuwe Führer de rechterarm te strekken. En of Mengele zijn dodelijke experimenten op tweelingen uitvoerde of DeWinter ideeën van soortgenoot Wilders op een digitale manier vormgeeft en de doelgroep afslacht, wat is er veranderd?

Reacties zijn gesloten.