Wow!! Rechts-extremisme bestaat, zegt justitie!

Justitie heeft veiligheidsmaatregelen genomen om Van der Graaf te beschermen tegen rechts-extremistisch geweld. De politie vreest vooral een aanslag van een extremistische eenling. (NOS)

Tot voor kort had ik begrepen van justitie dat die kaalhoofdige, heil hitler groetende jongens en meisjes (al dan niet op leeftijd), hele gewone mensen waren waar je helemaal niet bang voor hoefde te zijn (zie laatste alinea van dit stuk). Alleen linkse, vredig demonstrerende mensen, daar moest je voor oppassen. Die moet je in de gaten houden, 24 uur per dag.

Maar nu lees ik ineens dat justitie bang is voor een rechts-extremist die Volkert van der G. misschien gaat vermoorden. Dit is toch wel een openbaring voor mij, zo op 2 mei 2014.

Moet ik even van bij gaan komen, goh!

Overigens vindt de broer van Pim dat mensen geen eigen rechter moeten spelen. Tja, ik denk dat dat praten tegen een rechts-extreme muur is.

 

6 gedachten over “Wow!! Rechts-extremisme bestaat, zegt justitie!”

 1. Wat betekent deze haast op medeplichtigheid lijkende onverschilligheid van de competente organen tov de Extreem-Rechtse bewapende bendes. Gebeurt dit op bevel of wachten de verantwoordelijke mensen dat uiteindelijk een Linkse mens doorgeschoten wordt net als het geval Seveke om in actie te komen.

  “De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding denkt vooralsnog niet dat die wapens bedoeld waren voor het plegen van aanslagen, maar slechts voor de doorverkoop. Daar kunnen vraagtekens bij gezet worden.”

  Deze zaak stinkt gewoon.

 2. Blijkbaar zijn er mensen tussen de Nederlandse Schaduwstaat oftewel Gladionetwerken die geloven dat ze extreem-rechts stormgroepen goed kunnen gebruiken voor de etnische zuivering van onze land en liquidatie van linkse activisten.

  (“Minder,minder,minder”, he?)

 3. Van mij mocht iedereen rechter spelen, als hij zich aan de wet zou houden. Het probleem is juist, dat al die “eigen rechters” nog nooit van bewijs of strafmaat gehoord hebben.
  Het zijn gewone misdadigers met “wraak” als motief.

 4. Goed stuk Keira, dank. Overigens: dat etnisch zuiveren door traditie minnend geteisem in Duindorp en het bekladden van woningen in Almere zou justitie dat nou ook beschouwen als ‘activiteiten in de hobbysfeer’?

 5. Zit de Nationale Coordinator Terrorismebestrijding te slapen? Zijn onderpikkies misschien? Klikken de camera’s alleen wanneer linkse actiegroepen de straat op gaan? Hebben deze gleufhoeden nog nooit meegelezen op extreem-rechtse sites als Geen Stijl,E.J.Bron,Andere Kijk en vele andere, waar de haat tegen andersdenkenden, een ander geloof en haar aanhangers als bruine stront langs mijn beeldscherm loopt? O,laarmans, dat zijn ouwe van dagen die vroeger achter de geraniums zaten en nu achter het toetsenbord zitten om hun ziekelijke geweldsfantasieen de vrije loop te laten.No problem, dit rollatorleger.Nou zegt u dat wel, beste Coordinator. Maar deze kleindenkende lieden hebben ook familie, vrienden en kennissen en op verjaardagen wordt er ongetwijfeld over minder,minder,minder of erger gesproken. En zo sijpelt het gif langzaam de samenleving in en murft en meurt het steeds meer en meer en meer.Niet die lone wolf, die verdwaalde gek is het gevaar. Nee, het gevaar komt van de kant waarvan je het niet verwacht. Van de kleine man met zijn confectiepakkie an. Dezelfde die in Duitsland zijn confectiepakkie verruilde voor een bruin hemd en zwarte laarzen.

 6. Uit het andere gelinkte stuk:

  “Na de moord op Pim Fortuyn in 2002 werden drie neo-nazi’s gearresteerd die verdacht werden van het plannen van een aanslag op linkse politici. Zij probeerden daarvoor wapens te regelen. Deze aanslagplannen zijn echter nooit voor de rechter gekomen.”

  …Deze aanslagplannen zijn echter nooit voor de rechter gekomen.

Reacties zijn gesloten.