Esther Voet (CIDI): “Geert, denk erom: alleen islamieten uitroeien”

Toen der Schlümpfe-Führer jaren geleden het had over het deporteren van tientallen miljoenen moslims uit Europa, hebt u toen het propaganda-bureau C.I.D.I. dat consequent de misdaden van Israël met de mantel der liefde bedekt, vergoeilijkt, bagatelliseert en onder het tapijt veegt van verontwaardiging tegen de nazi-bende van Wilders horen uitvallen?
Ik niet.
Weet u nog hoe voormalig CIDI-baas Ronny Naftaniel treurde om de dood van een platgereden fascist als zijnde een ‘verarming voor het debat’?
Hij zei dit:

2014-05-07 Naftaniel Frikschoten

En de huidige opper-lobbyist voor Israëls misdaden Esther Voet zei naar aanleiding daarvan:

2014-05-05 Ester Voet Frikschoten

Beide, Naftaniel en Voet treurden om het stuk vuil dat juichte over het feit dat de door Wilders tot zijn misdaad geïnspireerde Breivik tientallen kinderen op beestachtige wijze vermoordde:

2014-05-05 Frikschoten

Niet alleen dat: Naftaniel en Voet blèrden om de dood van iemand die bij leven en welzijn de hoop uitsprak dat er meer van dergelijke slachtpartijen zouden komen.

En dus is het gejank van Esther Voet van het CIDI over Wilders’ samenwerking met antisemieten, homohaters, etnische zuiveraars, islam-uitroeiers en SS-verheerlijkers heel eenvoudig samen te vatten als: ‘Geert, je had nog zo beloofd alleen de islamieten uit te roeien!’

Overigens is het geblaat van Voet over principes die verloochent zouden worden door de geblondeerde nazi natuurlijk dermate grotesk dat het niet te beschrijven valt: fascisten hebben namelijk geen principes, net als Esther Voet en dat hele verrotte CIDI van d’r.

2014-05-07 Voet de Roon

2 gedachten over “Esther Voet (CIDI): “Geert, denk erom: alleen islamieten uitroeien””

  1. “Altijd heeft hij gezegd niet met extreemrechts in zee te gaan, maar dat gebeurt nu toch.”

    Verschrikkelijke uitspraak! Zolang iemand niet joden aanvalt, is hij niet extreemrechts in Voets ogen.

  2. Goh de PVV is extreem rechts…. nooit geweten.

    Werkelijk wat leven rechtse mensen toch onder een steen.

    Ging CIDI maar eens wat doen voor hun mede slachtoffers de Indianen van Zuid Amerika. The American Holocaust is nog steeds bezig. Israel en Amerika is een powerbase voor goede daden om de Indianen eens te hulp te schieten. Waar zijn die vliegdekschepen nu ? Zet die rechtse herenboeren en grootgrond bezitters eens onder druk. Of wellicht hier de Nederlandse hardhout handelaar + SHELL.

    150.000.000 deaths and counting.

Reacties zijn gesloten.