Michelle Obama is een kinderverkrachtster

Elke zaterdag houdt de president van de Verenigde Staten een praatje voor de radio.
Meestal gewijd aan één of ander actueel onderwerp.
Vandaag zal het anders gaan.
Het is vandaag niet Barack die op de radio zijn wijsheden over Amerika en de rest van de wereld zal uitstorten maar echtgenote Michelle.
10330444_10151949557136653_5399452667535217123_nEerder deze week stond zij al gloedvol te poseren met een bordje naar aanleiding van 250 ontvoerde meisjes in Nigeria.
Over het gebruik of liever misbruiken van kinderen voor wel hele smerige politiek kunt hier lezen in dit uitstekende stuk.
Waar u Michelle of wie ook niet over hoort, ook niet in de sheeple-media van dit land, is over deze kinderen.
En kinderen niet noemen omdat het toevallig niet uitkomt voor de broodschrijvertjes van de sheeple-media, de banken, de corporaties en hun politieke hielenlikkers als daar zijn een Obama, een Rutte, een Sjoerdsma, een Timmermans is net zo goed kindermisbruik en kinderporno.
Deze kinderen hebben er godverdomme recht op dat de wereld hun namen kent en weet door wie ze op wat voor verschrikkelijke manier aan hun einde zijn gekomen!

11 gedachten over “Michelle Obama is een kinderverkrachtster”

 1. Wat heeft het drone beleid met het verkrachten van kinderen te maken ?

  Had haar kindermoordenaar genoemd, dan was je nog enigszins correct geweest.

 2. JJB:

  Verder nog iets mee te delen over deze moordpartijen? Kan je vast wel als Echte Linkse Strijder Tegen Het Kwaad.

 3. @JJB,

  Extremistische groeperingen worden gesteund door de CIA. Extremistisch Boko Haram wil bijvoorbeeld ontvoerde meisjes verkopen. Vervolgens zijn de gruweldaden van deze extremisten een reden om een oorlog te beginnen. Oorlogen worden door de VS niet meer met grote invasies gevoerd, zoals in Irak en Afghanistan, maar met kleine eenheden en met veel drones.

 4. Zeker wat over mede te delen. Het hele drone beleid van de US, gesteund door de Nederlandse informatie sharing is een misdaad tegen de menselijkheid en het creëert terroristen. Voor iedere drone aanval komen er 175 nieuwe terroristen bij. Dat krijg je er van als je de wraakcultuur in de gebieden die je bombardeert niet kent.

  En nu wil Nederland dus ook drones aanschaffen van de reaper klasse.

  Buiten dat zijn ze in de USA nu bezig met volledig autonome drones die zelf beslissen wat ze aanvallen of niet. Skynet komt dus dichterbij.

  Buiten dat ben ik niet links, noch Rechts.

 5. Ik zal het even uitleggen JJB: M.O. gebruikt 250 kinderen in Nigeria en ik zeg ‘gebruikt’ om een hele smerige politiek in dat land te rechtvaardigen. Het gaat dus niet om die kinderen. Da’s de eerste verkrachting van kinderen en hun rechten: kinderen hebben namelijk het recht om niet slachtoffer te worden van misdadige politieke spelletjes.
  En dat brengt me op het tweede: als je het lot verzwijgt van kinderen die slachtoffer worden van misdadige politieke en militaire avonturen en hypocriet gaat lopen doen als hun tragische lot te gebruiken is voor jouw doeleinden dan ben je een misdadiger die de rechten van kinderen vertrapt en verkracht. Michelle Obama is dud een kinderverkrachtster. Simple as that.
  LRd, bedankt.
  Oh, en trouwens dat ‘niet links of rechts’ te zijn is de grootste flauwekul die je maar kunt bedenken. Ik hoop niet dat ik je over één kam hoef te scheren met imbecielen als Rita Verdonk die ook dergelijke idioterie bezigen. En die lui…zijn zo rechts als wat. Maar dat weet je ongetwijfeld zelf ook wel.

 6. Begrijp ik zeker Ralph !

  Dan is Fred Teeven dus ook een grote kinderverkrachter, Samsom, Rutte en de hele smerige rest van het kabinet zijn dat ook. (Kinderpardon).

  Inderdaad is deze foto net zo hypocriet als die van Hugh Hefner die poseert met een bordje waarop staat real men do not buy women.

 7. Gelukkig zijn RvG en JJB het weer een beetje met elkaar eens. Technoot heeft al goed uitgelegd hoe de ‘Company’ steun geeft aan de destabilisering van Nigeria (net als in Lybia, Syria, etc). TVD heeft ook een punt: De VS hebben extremisten hard nodig om hun aggressie te kunnen blijven uitvoeren. In Afghanistan denkt een groot deel van de bevolking al jaren dat de Talibs door de VS betaald worden. Die recruteren dan wat jongelui (zonder werk) als kannonenvlees, om daarmee de voortgaande bezetting en leegplundering van het land te rechtvaardigen.

  Die Obama trut is ofwel zo dom als het achterend van een varken, ofwel zo hypocriet als Judas de Verrader.

 8. @Leo, dat laatste. En wat het eerste betreft: hier op Krpuul is ruimte voor meningsverschil. Kan je van dat gedrocht van Bert-‘rifapen’-Brussen bijvoorbeel niet zeggen. Maar ja, wij staan daar dan ook mijlen en mijlen ver boven.

 9. Open voor meningsverschil ja, aaan mn hoela.
  een iets afwijkende mening en niet meegaan in de zin van de schrijver levert je al gauw een hoop ondoordachte (vaak) en ononderbouwde (vaak) reakties op. Kom trouwens graag op Krapuul.

Reacties zijn gesloten.