Tweede Kamer laat opnieuw agenda bepalen door fractie-uitje PVV

Het is van essentieel belang dat de agenda van de Tweede Kamer wordt aangepast zodat Fritsma elders deze 'activiteit' kan ontplooien
Het is tegenwoordig, voor wie het nog niet begrepen heeft, dus de bedoeling dat, wanneer het de PVV fractie behaagt om een uitstapje te maken, iedereen zich daaraan aanpast. Tot het Hoogste Orgaan in onze democratische rechtsstaat aan toe.

Eerder hadden we al ons artikeltje “Als de PVV vindt dat de Tweede Kamer door een hoepeltje moet springen“, nou en nu hebben we dus het vervolg.

Als lid van de PVV fractie mag je veel reizen. Waar Geert gaat en staat, daar ben jij ook. Als Geert ergens buiten de Tweede Kamer bezig is dan is het dus de bedoeling dat jij als Geert onderknuppel er naar gaat zitten kijken met je lillikste kop (zie bijgaande afbeelding).

Veel meer hoef je niet te doen.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de rest van Nederland. Die passen zich wel even aan. 😆

Update: SP’er Roemer wou er wat aan doen. Maar ja de enige he; “Maar Roemer kreeg alleen steun van D66. VVD, PvdA, GroenLinks, CDA en de SGP steunden PVV’er Bosma.” (Volkskrant)

5 gedachten over “Tweede Kamer laat opnieuw agenda bepalen door fractie-uitje PVV”

  1. Nou, dan zal ik maar weer eens schrijven aan de geachte afgevaardigden 😈 Zijn ze allemaal gek geworden?

  2. Ja dat komt omdat de meesten bang zijn. Ze zijn bang voor de PVV en haar aanhangers. Dit is al een hele tijd aan de gang. Bang voor bedreigingen maar ook een geweten dat niet schoon is inzake Pim Fortuijn. Ik mocht Fortuijn niet, maar hij werd soms echt verschrikkelijk behandelt.

    De SP was net even netter, en word door Wilders en zijn vriendjes vergeleken met Hitler. Ja dus die komen wel in het verzet tegen hem :).

Reacties zijn gesloten.